Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Me zanima koliko vas ni prijelo regresa

Me zanima koliko vas ni prijelo regresa

Sem invalidsko upokojen in invalidska penzija je manjsa kot socialna podpora, tudi regresa nisem dobil in vcasih sem bil civilna zascita. Golob se pa masti.

Imaš pravico do socialne, regres pa se dobi tudi pri invalidski.

Regresa nisem dobil,ceprav bi ga moral dobiti.

Najdi nekoga ki ti bo uredil statuse in stvari ki ti pripadajo. Sam očitno nisi zmožen. Ker ni kar samoumevno. Pripada ti dodatek mesečno in regres. Prosi koga s katerim si bil v civilni zaščiti da ti pomaga to uredit. Golob ti to ne bo šel osebno urejat 😀

Hvala za nasvete, denar imam sej sem v tujini, hvala bogu,SE gre samo za regres 465 eurov

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4611, 17.08.2025 ob 13:06

Hvala za nasvete, denar imam sej sem v tujini, hvala bogu,SE gre samo za regres 465 eurov

Si upokojen v sloveniji ali v tujini? Si rezident slovenije sploh?

Kakšno podarjene je to… Sumim SDS trola… Z to misliš, da če bi bil Janša bi imel pa višjo pokojnino in  bi potem dobil regres? Iz. Z misliš, da si tako pomemben, da je Golob naročil,da se tebi zniža pokojnina in da ti ne izplačajo regresa?

Da ti bo jasno pokojnine so kakršne pač so in se trenutno izplačujejo po pokojninski reformi, ki je bila sprejeta 2012, stopila v veljavo, če se ne motim 2013 in če se politiziras to, sprejeta je bila v času Janševe vlade.

Se strinjam da so invalidske mizerne, ampak kot so ti po Scali pripadajo ti se druge stvari in regres je tvoja pravica, ki jo moraš dobiti, sicer to urejajo z ZPIZom  Golob z tem nima nič.

PA v tujini si. Saj nisi tu. Drug postopek menda. ?

Madona, pa vstani ti tudi verjetno ne več? Sigurno je kriva nutrija.

Kaj ima taubi s tvojim regresom?

Tujina je verjetno obrobje LJ, pa je polike in pingota zmanjkalo, pa zopet ne veste kaj si boste še izmislili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close