Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je s temi moškimi

Kaj je s temi moškimi

Za kakšnega bi označili moškega, ki danes govori eno, jutri drugo? Danes me vabi na morje, jutri zahteva selitev iz stanovanja. Jaz nakupim ležalke, brisače, zapravim še tisto malo denarja, ki ga imam. On nič ne dela. Za stanovanje in hrano praktično sama skrbim. Samo še gat mu nisem kupila, kot jih kupujejo ženske. Pa to sploh ni moj partner. Je manipulator. Ne ve, kaj bi sam s sabo. Poln je samohvale, a tega ne morem nikjer preveriti. Ne pri njegovih znancih, ne pri njegovih starših. Ali je to narcizem? Iščem stanovanje, ker pravi, da se je treba izselit. Nato me prosi, naj ne grem, ker on nima kam it. Pa zakaj bi jaz zapravljala še nadaljnja leta, zato da sem dobrotnica, ker on nima kam it. Pa nisva otroka. Sva v srednjih letih. Prav sram me je sedaj, ko sem sodelavkam povedala, da grem morda na morje. V startu je bil plan selitev in potem na morje ali v toplice, a sama. Ne more mi nuditi ničesar. In ko razmišljam, bi sprejela tudi to, skromno življenje. Ampak potem začne kar nekaj pizdit name. Zaslužim si kaj boljšega.

Poln hvale je narcis. Ne pusti se več manipulirati.

Pošlji ga v k***c in odkorakaj.

Spakiraj in odidi na svoje.

On neje nikakvi moški. Ti samo idi že gnes vjutro, ka popudne de nevihtiči, tak da je dobro gnes že iti, se nemreš živeti s  tokim človekom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close