Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelenski noče premirja!

Zelenski noče premirja!

A misli, da ga bo Amerika in EU kar v nedogled podpirala z orožjem? Amerika ga ne bo, nora Evropa pa, ker bi orožarji radi zaslužili.

Zakaj bi hotel premirje? To bi pomenilo konec njegovega (nelegalnega) vladanja in s tem polnjenja njegovih skritih bančnih računov.

Če pridem jaz sedaj k tebi, te začnem mlatit, ukradem tvoje otroke (če jih imaš), kradem tvoje stvari, razbijam po bajti….kolikšen delež bajte mi boš dal da ti obljubim (tako kot že večkrat), da te ne bom več mlatila? Boš mi prepisal bajto al boš na pomoč vreščal?

Odgovor na objavo uporabnika
resno vprašanje, 16.08.2025 ob 21:33

Če pridem jaz sedaj k tebi, te začnem mlatit, ukradem tvoje otroke (če jih imaš), kradem tvoje stvari, razbijam po bajti….kolikšen delež bajte mi boš dal da ti obljubim (tako kot že večkrat), da te ne bom več mlatila? Boš mi prepisal bajto al boš na pomoč vreščal?

Zelenski se ni držal dogovorov iz leta 2014 in pa silil je v Nato. Bil je večkrat opozorjen, pa je silil z glavo skozi zid.

Če pa že vzamemo tvoj primer nasilneža, a ne bi bilo utopično pričakovati, da bo nasilnež kar odnehal in delal kot si bo žrtev izmišljevala?

bedna primerjava, 16.08.2025 ob 21:44

Zelenski se ni držal dogovorov iz leta 2014 in pa silil je v Nato. Bil je večkrat opozorjen, pa je silil z glavo skozi zid.

Če pa že vzamemo tvoj primer nasilneža, a ne bi bilo utopično pričakovati, da bo nasilnež kar odnehal in delal kot si bo žrtev izmišljevala?

Torej praviš da če rečem da se nisi držal dogovorov ti lahko bajto vzamem? Pošlji naslov. Pa ne mi jokat na tednik hodit potem. Pa policije klicat ipd.. Ne utopično pričakovat da bom nehala te mlatit dokler mi ne daš svojega. Kar prepis takoj pa bo najboljše za vse.

Če jaz pobijem in žive zažgem tvoje sorodnike, ki so bili pri meni na obisku, lahko od tebe pričakujem tudi, da prideš v mojo hišo in se maščuješ za pokol.

Če se ne držiš dogovora trpiš posledice. Pri tem je Ukrajina v Odesi zažgala Ruske sodržavljane. Rusov je  v Ukrajini 8 mil.

ni ravno tako, 16.08.2025 ob 21:49

Če jaz pobijem in žive zažgem tvoje sorodnike, ki so bili pri meni na obisku, lahko od tebe pričakujem tudi, da prideš v mojo hišo in se maščuješ za pokol.

Če lahko, odvisno, kdo je močnejši.

Ja, 16.08.2025 ob 21:51

Če se ne držiš dogovora trpiš posledice. Pri tem je Ukrajina v Odesi zažgala Ruske sodržavljane. Rusov je  v Ukrajini 8 mil.

In kdo se prvi ni držal dogovora? 1997 btw, 2014 je leto ko je rusija prvič napadla ukrajino. Kdo je prvi napadel TUJO državo? Če ga tako skrbi za svoje državljane, zakaj jim ni uredil da gredo domov in zakaj potem otroke pošilja v smrt? Iz ljubezni? Tako kot so iz ljubezni rusi (fuzbal spet v igri itak) noreli po odesi, napadali ljudi, streljali na njih in se potem ujeli v ogenj ki so ga verjetno sami povzročili s svojim norenjem? Govorite kot da so neke mirne ruse zaprli in zakurili. Faking norci. Skujeni so bili v spopadu z ukrajinci, ki so ga sami začeli! Z istimi oznakami kot potem vojne. Fak ste moteni. Srbi so tudi iz ljubezni noreli v 90ih a ne? Golazen fašistična drkajoča na nasilje. Vaš fotr je mati mlatil, ker ni prav pojstle postlala a? In se vam je to zdelo ok. Si je zaslužila.

Marsikaj ni OK, a če je nekdo močnejši, ga pač ne greš izzivat s članstvom v Natu, recimo.

bedna primerjava, 16.08.2025 ob 22:07

Marsikaj ni OK, a če je nekdo močnejši, ga pač ne greš izzivat s članstvom v Natu, recimo.

A je močnejši? 11 let in kje so? Tudi če samo zadnje 3,5 let gledamo….kje so? Zelo močni res. Velika mogočna najboljša rusija 😀 Tolk jih je da rabjo tujcem plačevat da se borijo za njih. Res so vsemogočni 😀 Faking luzerji 🙂

Sami srbi na tem forumu očitno. Velika srbija pa to. Mogočna. Pa več srbov drugjee po svetu kot v tej mogočni državi. Isto rusija, vse kar ima vsaj malo možgan in dovolj denarja je spizdilo ven. Več rusov spizdilo ko se vojna začela kot pa ukrajincev.

pa je?, 16.08.2025 ob 22:10

A je močnejši? 11 let in kje so? Tudi če samo zadnje 3,5 let gledamo….kje so? Zelo močni res. Velika mogočna najboljša rusija 😀 Tolk jih je da rabjo tujcem plačevat da se borijo za njih. Res so vsemogočni 😀 Faking luzerji 🙂

Meni se zdi, da zmagujejo, čeprav že od prvega dne govorite, kako jih boste spravili na kolena, s sankcijami itd. najprej v enem dnevu, potem v enem mesecu, na kolena jih spravljate že 3 leta in pol, pa zavzemajo čedalje več ukrajinskega ozemlja.

no ja, 16.08.2025 ob 22:13

Meni se zdi, da zmagujejo, čeprav že od prvega dne govorite, kako jih boste spravili na kolena, s sankcijami itd. najprej v enem dnevu, potem v enem mesecu, na kolena jih spravljate že 3 leta in pol, pa zavzemajo čedalje več ukrajinskega ozemlja.

Ja? Vsak dan več? V 3,5 letih se približujejo 20%. Spomladi 2022 so imeli 27% 😀 Res so carji 😀

Seveda zmagujejo. Sam še tri dni do Kijeva ?

Tisti zažig so naredili kar Girikinovi pajdaši, plačani s strani Kremlja.

Zelenski ma trenutno lopove v hiši k kradejo vse kar jim pade na pamet, od policaja pa zahtevajo da ga ne bo več tam, ko se vrnejo po ostalo.

Pusti zelenskega ?

Ste videli kako je Trump naročil, da naj Putinu čez glavo zleti B2 bombnik? ?

Mislim kakšna sramota za Putino! Veliki vodja, glavo ti pa preletavajo sovražni bombiki medtem ko se presrano smehljaš ? Komedija.

Sramota!

.https://youtube.com/shorts/Q5j_CioBHm8

Ja? Vsak dan več? V 3,5 letih se približujejo 20%. Spomladi 2022 so imeli 27%  Res so carji

Merz, pa von der lajna, pa Makaron, pa Starmer in vsi drugi ta glavni pravijo, da bodo napadli Evropo, pa tu pisete, da bodo v Sloveniji takoj, ko Ukrajina klone. Se boste morali ze enkrat odlociti, ali so tik pred porazom ali nas bodo vse pojedli.

resno vprašanje, 16.08.2025 ob 21:47

Torej praviš da če rečem da se nisi držal dogovorov ti lahko bajto vzamem? Pošlji naslov. Pa ne mi jokat na tednik hodit potem. Pa policije klicat ipd.. Ne utopično pričakovat da bom nehala te mlatit dokler mi ne daš svojega. Kar prepis takoj pa bo najboljše za vse.

Vidiš, dejansko je tako. Če ti ne plačuješ obveznosti državi, ti lahko država dejansko vzame nepremičnino. Enako velja za neplačane račune podjetju.

pa kaj bi rad, 16.08.2025 ob 20:51

A misli, da ga bo Amerika in EU kar v nedogled podpirala z orožjem? Amerika ga ne bo, nora Evropa pa, ker bi orožarji radi zaslužili.

Čisto vseeno je, kaj Zelenski želi ali ne želi, ker bosta o zadevi odločala Moskva in Washington. EU skupaj s svojimi pametnimi voditelji, lahko samo potiho joka skupaj z Zelenskim, v nekem kotu za nepomebneže.

odlocite se ze enkrat, 17.08.2025 ob 02:09

Ja? Vsak dan več? V 3,5 letih se približujejo 20%. Spomladi 2022 so imeli 27%  Res so carji

Merz, pa von der lajna, pa Makaron, pa Starmer in vsi drugi ta glavni pravijo, da bodo napadli Evropo, pa tu pisete, da bodo v Sloveniji takoj, ko Ukrajina klone. Se boste morali ze enkrat odlociti, ali so tik pred porazom ali nas bodo vse pojedli.

Europo so napadli že 2014. In ne nekateri niti približno ne tresemo gat da do slovenije pridejo. V bistvu nam je smešno ko ljudje to norite. Edin način da pridejo do nas je da cel svet skurijo američani in rusi z jedrskim orožjem.

Kako sploh lahko opravilno sposoben človek razmišlja, da ima v tej vojni rusija kakršno koli pravico, do česarkoli?

Aja, vi rusofili trolate, kar nekje v ruski propagandi vidite, razumete pa itak nič.

Avtorica ali avtor

To je pa zanimiva opazka. Pošlješ vojsko in rakete v sosednjo državo, potem pa tuliš, kako napadeni noče premirja?

Ukrajina bo iz dneva v dan manjša. Iz dneva v dan bo vse več Ukrajincev zmletih. Zelenski lahko vpije kolikor hoče… To kar je Rusija osvojila do zdaj bo obdržala, z vsakim dnem pa še več. To je jasno Trumpu.

Nekaj ozemlja bosta vzeli še Poljska in Madžarska.

EU kriminalci mečejo denar v orožje za Ukrajino in zraven še polnijo svoje žepe preko firm in lobijev. Nekaj orožja Ukrajina proda še drugim državam in tako si polnijo žepe. Ker vojna je biznis, to imejte ves čas v mislih. Okrog Zelenskega je toliko korupcije, da se komaj ven vidi.

Mi pa vse to plačujemo za eno Usrajino, ki ni nič drugega kot leglo korupcije, kriminala, prostitucije…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close