Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se bo drhal z nevzgojenimi pamži jutri spokala domov z morja?

A se bo drhal z nevzgojenimi pamži jutri spokala domov z morja?

Da gremo lahko na morje tudi normalni in uživamo v miru  brez vreščanja pamžarije?

Odgovor na objavo uporabnika
mir147, 16.08.2025 ob 19:51

Da gremo lahko na morje tudi normalni in uživamo v miru  brez vreščanja pamžarije?

Imam sosede, dva mala otoka, sitna do konca. Če jih imaš še na morju blizu znoriš.

Res eni nimajo nobene meje.

Tole je objavljeno v skupini Kampiranje je zakon. Možakar ima popolnoma prav, bravo za zapisano.

Nekaj časa sem razmišljal ali čem objavit ali ne, pa sem se odločil vseeno, da povem svojo, četudi negativno izkušnjo iz kampa PILA, PUNAT (KRK). Tukaj sva na oddihu z mojo in najinim labradorcem od 14.8. naprej.
Zavedam se, da bom zaradi te objave zelo verjezno deležen celega plazu kritik, predvsem tistih staršev, ki znajo bolj ščititi svoje mulce, kot pa jih vzgajati in iskreno povem, da mi dol visi, tud če me vržejo iz te skupine.
Kamp Pila v Punatu, ni več podoben klasičnemu kampu, ampak je postal dobesedno dirkalilišče električnih skirojev in ostale dvokolesne mobilizacije, na katerih se po cel jeben dan razvajeni pamži premožnih (predvsem pavšalistov) gonijo po celem kamu. Dobesedno cel jeben dan se mimo parcel (tudi moje) vozijo s električnimi skiroji in to so hitrosti 30, 40 tudi več km/h.
In ja, se je zgodilo česar sem se najbolj bal… 15.8. v večernih urah (okoli 20:30), ko se je mobilizirana pamžarija v krožni vožnji znotraj kampa dobesedno med seboj LOVILA na teh jebenih skirojih, je mulc pri zgornjih skupnih wcjih priletel izza ovinka, seveda je gledal nazaj kje je njegov kolega in pri tem v zadnjo desno tačko zadel mojega psa, čeprav sva z mojo hodila skrajno po robu in pes je bil na kratkem povodcu… Pes je glasno zacvilil, pamž pa (ne vem kateri je bil) sploh ustavil ni, samo rekel je “sorry, sorry, sorry” in peljal naprej njegov kolega pa je zavpil za njim “A si ga zbou?” na hitro pogledal nazaj in se odpeljal za njim. Hvala bogu se pes ni huje poškodoval in sem mu zateklo udarino ublažil z ledom, čeprav se skoz liže in pomalem cvili…
Lahko me obsojate vsi tisti, ki se vam zdi tako zelo imenitno, da ima vaš mulc vse kar si poželi, da revež ne bi imel manj kot drugi ampak VAŠA DOLŽNOST, JEBEMO MATER je, da poskrbite, da ne bo sejal nevarnosti po kampu??? Se zavedate kako hitro se vozijo? Ste si vzeli čas in si pogledali ta zverinjak in norenje po ulicah med parcelami? Voznjo pa zadnjem kolesu, po dva na skiroju, skakanje čez “punkle” od korenin na asfaltu? Tega pri 10 km/h ne moreš počet. Ali je za vas zgolj dovolj, da ste mu kupili kurčev skiro in je zadeva za vas rešena?
Zakaj moram jaz upoštevati navodila kampa in imeti psa na povodcu in počistit iztrebke za njim? Kako bi bilo, da bi jest svojega psa spustil, da se mal odvezan sprehaja kampu pa se mal tu poščije pa mal tam poserje… Mislim, da bi me hitro opozorili! Zakaj potemtakem vaši mulci ne zmorejo razumet, kaj pomeni znak 10 km/h, ki je prav tako postavljen na samem vhodu kampa in velja za celotno področje kampa za VSA vozila. In ne preseneča me, saj je moč videti tudi nekatere odrasle bumbarje, kako ga veselo žgejo, kot da je vse njihovo, pa sej potem otroc ne morejo bit drugačni. Sej je luštno dokler se nič ne zgodi, ko pa se, pol so pa butasti goveji pogledi in iskanje krivde povsod drugod kot tam kjer je več kot očitno!
Tudi sicer je letos moč opaziti katastrofalno kulturo predvsem slovenskih turistov. Obnašanje je izpod vsakega nivoja. To je vse pijano, postavi kmetavzar ta velik zvočnik skoraj na sredino ceste, ga nabije do daske in ga boli kurac, če pol kampa posiljuje z glasbo, ki je pač njemu všeč. Prbit, škilast, z fecljavim govorom, ko da ga je možganska kap polizala, je zdej on taglavn in se mu jebe, če se dve prikolici stran mamica trudi uspavat nekaj mesečnega dojenčka. Ker zdej bo on pokazal kdo je taglavn in kako se ga po slovensko žura… Ko sem videl levo od sebe nizozemski par ter desno od sebe en avstrijski par, ki so tole opazovali, me je dobesedno postalo sram, da sem slovenec. Pa sej ni čudno da gremo slovenci hrvatom na kurac in da nam vse bolj ukinjajo pavšale, zdej vsaj vem zakaj! Pretežno se pavšalisti obnašajo kot da je vse njihovo, kot da so kupili kamp in intenzivno dajejo vibe, da so se jim vsi drugi primorani prilagoditi.
V glavnem, kot sem rekel, lahko me obsojate za napisano, dol mi visi, ampak povem pa vam, da smo se v času mojega odraščanjana na morju lovili (peš), šli smo se skrivalnice, dekleta gumintvist, risantanc, s starši smo igrali človek ne jezi se, monopoly, kartali, naši tastari so se kljub temu zabavali, pekli, tudi popili, ampak predvsem pa smo se na morju KOPALI! Danes pa je očitno bistvo morja to, da se mularija cel jeben dan goni na električnih skirojih – 30 in več km/h v kopalkah, brez čelade, nekateri celo zvečer brez luči).
Če je to to, pol si kar imejte tak dopust, jest pa imam izbiro in se bom morja v prihodnje udeleževal v prvi polovici junija in v septembru, ko je mirneje.
Brez zamere, ampak povedal sem kar je res. Je pa žalostno, res!

https://www.facebook.com/groups/1426091024335488/posts/4103513093259921/?locale=sl_SI

Ja, bi se kar strinjala z zapisom o kampu. Sicer ne dopustujem v kampih, ker se mi strga, ampak tudi drugače se ta kultura: ” jaz smem vse, jaz sem edini na svetu in za druge mi ni mar, ali jih motim s preglasno glasbo, divljo vožnjo itd” vse bolj udejanja v družbi. In pol skrajni primeri te prevzetnosti, so skoraj že vsakodnevne nesreče. ” Jaz zmorem ovinek zvozit s stotko”. Mišljenje, prenapihnjen ego oz. po drugi strani, slaba samopodoba, ki se na tak način dokazuje. Bistvo in posledica je isto. Posredno je pa kriva tudi država, ki tega ne kaznuje bolj. Če ne gre na lep način, je potrebno drastično povečat nadzor in kazni.

Eh, kaj pa če bi tisti, ki vas kar naprej nekaj moti samo poslali denar in ostali doma? Mogoče bi vsaj živci bili spočiti. ?

Mislim…. kolk moraš biti počen tja med vuhe, da greš počitnikovat v ciganijo, to plačaš, da se lahko živciraš? ?

Kopirano s FB ti dam čisto prav. Danes starši več ne postavljajo pravil druzbe svojim otrokom zato pa je alarmantno stanje vseh od streljanja, nasilja….otrok je ogledalo druzine.

Taki so očitno prebujeni, niso zabita čreda, ki spoštuje neka glupa pravila, ki so jih postavile razne entitete. Enaki kot brazilci.

[/quot

I hate fucking Kids

Sovražim pamže mularijo in debile ki so jih spočeli ??????????????☠️

kopirano s FB, 16.08.2025 ob 20:10

Tole je objavljeno v skupini Kampiranje je zakon. Možakar ima popolnoma prav, bravo za zapisano.

Nekaj časa sem razmišljal ali čem objavit ali ne, pa sem se odločil vseeno, da povem svojo, četudi negativno izkušnjo iz kampa PILA, PUNAT (KRK). Tukaj sva na oddihu z mojo in najinim labradorcem od 14.8. naprej.
Zavedam se, da bom zaradi te objave zelo verjezno deležen celega plazu kritik, predvsem tistih staršev, ki znajo bolj ščititi svoje mulce, kot pa jih vzgajati in iskreno povem, da mi dol visi, tud če me vržejo iz te skupine.
Kamp Pila v Punatu, ni več podoben klasičnemu kampu, ampak je postal dobesedno dirkalilišče električnih skirojev in ostale dvokolesne mobilizacije, na katerih se po cel jeben dan razvajeni pamži premožnih (predvsem pavšalistov) gonijo po celem kamu. Dobesedno cel jeben dan se mimo parcel (tudi moje) vozijo s električnimi skiroji in to so hitrosti 30, 40 tudi več km/h.
In ja, se je zgodilo česar sem se najbolj bal… 15.8. v večernih urah (okoli 20:30), ko se je mobilizirana pamžarija v krožni vožnji znotraj kampa dobesedno med seboj LOVILA na teh jebenih skirojih, je mulc pri zgornjih skupnih wcjih priletel izza ovinka, seveda je gledal nazaj kje je njegov kolega in pri tem v zadnjo desno tačko zadel mojega psa, čeprav sva z mojo hodila skrajno po robu in pes je bil na kratkem povodcu… Pes je glasno zacvilil, pamž pa (ne vem kateri je bil) sploh ustavil ni, samo rekel je “sorry, sorry, sorry” in peljal naprej njegov kolega pa je zavpil za njim “A si ga zbou?” na hitro pogledal nazaj in se odpeljal za njim. Hvala bogu se pes ni huje poškodoval in sem mu zateklo udarino ublažil z ledom, čeprav se skoz liže in pomalem cvili…
Lahko me obsojate vsi tisti, ki se vam zdi tako zelo imenitno, da ima vaš mulc vse kar si poželi, da revež ne bi imel manj kot drugi ampak VAŠA DOLŽNOST, JEBEMO MATER je, da poskrbite, da ne bo sejal nevarnosti po kampu??? Se zavedate kako hitro se vozijo? Ste si vzeli čas in si pogledali ta zverinjak in norenje po ulicah med parcelami? Voznjo pa zadnjem kolesu, po dva na skiroju, skakanje čez “punkle” od korenin na asfaltu? Tega pri 10 km/h ne moreš počet. Ali je za vas zgolj dovolj, da ste mu kupili kurčev skiro in je zadeva za vas rešena?
Zakaj moram jaz upoštevati navodila kampa in imeti psa na povodcu in počistit iztrebke za njim? Kako bi bilo, da bi jest svojega psa spustil, da se mal odvezan sprehaja kampu pa se mal tu poščije pa mal tam poserje… Mislim, da bi me hitro opozorili! Zakaj potemtakem vaši mulci ne zmorejo razumet, kaj pomeni znak 10 km/h, ki je prav tako postavljen na samem vhodu kampa in velja za celotno področje kampa za VSA vozila. In ne preseneča me, saj je moč videti tudi nekatere odrasle bumbarje, kako ga veselo žgejo, kot da je vse njihovo, pa sej potem otroc ne morejo bit drugačni. Sej je luštno dokler se nič ne zgodi, ko pa se, pol so pa butasti goveji pogledi in iskanje krivde povsod drugod kot tam kjer je več kot očitno!
Tudi sicer je letos moč opaziti katastrofalno kulturo predvsem slovenskih turistov. Obnašanje je izpod vsakega nivoja. To je vse pijano, postavi kmetavzar ta velik zvočnik skoraj na sredino ceste, ga nabije do daske in ga boli kurac, če pol kampa posiljuje z glasbo, ki je pač njemu všeč. Prbit, škilast, z fecljavim govorom, ko da ga je možganska kap polizala, je zdej on taglavn in se mu jebe, če se dve prikolici stran mamica trudi uspavat nekaj mesečnega dojenčka. Ker zdej bo on pokazal kdo je taglavn in kako se ga po slovensko žura… Ko sem videl levo od sebe nizozemski par ter desno od sebe en avstrijski par, ki so tole opazovali, me je dobesedno postalo sram, da sem slovenec. Pa sej ni čudno da gremo slovenci hrvatom na kurac in da nam vse bolj ukinjajo pavšale, zdej vsaj vem zakaj! Pretežno se pavšalisti obnašajo kot da je vse njihovo, kot da so kupili kamp in intenzivno dajejo vibe, da so se jim vsi drugi primorani prilagoditi.
V glavnem, kot sem rekel, lahko me obsojate za napisano, dol mi visi, ampak povem pa vam, da smo se v času mojega odraščanjana na morju lovili (peš), šli smo se skrivalnice, dekleta gumintvist, risantanc, s starši smo igrali človek ne jezi se, monopoly, kartali, naši tastari so se kljub temu zabavali, pekli, tudi popili, ampak predvsem pa smo se na morju KOPALI! Danes pa je očitno bistvo morja to, da se mularija cel jeben dan goni na električnih skirojih – 30 in več km/h v kopalkah, brez čelade, nekateri celo zvečer brez luči).
Če je to to, pol si kar imejte tak dopust, jest pa imam izbiro in se bom morja v prihodnje udeleževal v prvi polovici junija in v septembru, ko je mirneje.
Brez zamere, ampak povedal sem kar je res. Je pa žalostno, res!

https://www.facebook.com/groups/1426091024335488/posts/4103513093259921/?locale=sl_SI

Saj za to ti res ni treba na morje. Morda si malo presenečen, če si doma nekje na selu, v mestih je pa vse našteto na dnevnem redu, samo morda na malo manj zgoščeno. Tista mamica, ki se matra z otročkom na 35 stopinj celzija, no, tej pa res ni kaj dosti za udobje malčka.

Jaah , verjetno bo tudi od vremena odvisno, če bodo šli že domov…nekateri gredo po 15 .-em, oziroma po sklopu  tega praznika …recimo –profesorji , učitelji se že jutri vračajo v šole….so drugi roki za popravne izpite, jesenska matura, itd…No, nekateri pa bodo ostali do zadnjega, za šolo so nabavili že prej itd…Če bo pa vreme izrazito zanič te dni -pa itak se vračajo glavnina…Res je, v posezoni je pa milina…so penziči z mlajšimi vnuki…ampak to ni tako masovno …Mi imamo že študente in ti začnejo v oktobru– zato je september idealen za morje …

Tistemu zapisu iz Fb iz kampa, res je.

Starši, ki imajo sedaj otroke stare 10 in manj let, sploh ne znajo več svojim otrokom postavljati mej. Kot pravil lepega obnašanja. Dovoljeno jim je prav vse. Od zloveščega kričanja in norenja na otroških prireditvah, igralnicah, bralnih uric. Nedavno sem brala zapis novinarke, ki je z vnukom obiskala lutkovno predstavo, otroci so delali kaos, nihče od staršev ni reagiral, motili so predstavo, kot tudi sam nastop lutkarja. Skrajno neprimerno. Neka fama, da mali lahko delajo, kar se jim poželi je postal problem, ki ga ne gre spregledati in novinarka na to tudi opozarja. Da naj se prične vzgajati otroke, ker pri 15 ih bo prepozno. Že generacija, ki jih ima sedaj 15 norijo po mestih in uničujejo, kar jim pride pod roke.

Ja nekateri so res živahni, 16.08.2025 ob 20:08

Imam sosede, dva mala otoka, sitna do konca. Če jih imaš še na morju blizu znoriš.

Res eni nimajo nobene meje.

Tazga bi jaz v morju utopila.

To so otroci staršev, ki so sami produkt permisivne vzgoje in tudi če bi hoteli, vzgajati ne znajo.

Žalostno pa je, da se sploh ne zavedajo, da s tem, ko jim ne postavijo mej, delajo škodo njim in sebi, ker račun pride prej ko slej.

Nekje je podatek o tem, kakšen je porast vzgojno zamarjenih otrok v zadnjih letih, reci in piši 300%.

Vse nad 40 je staro. Sklepi bolijo, starovidnost, globoke gube, to pač ni več za resne aktivnosti

Jaz tem skirojem samo stopim en korak proti njim na ven, pa naj se vame zagoni, ne v psa. Saj se bo stric naučil. Pes vedno na notranji strani, če  vidiš, da je mulo preblizu, mu greš pa naproti. Se bo ustrašil za svojo zabito egoistično bučo in odvil, ali pa zadel mene in bo za to tudi odgovarjal. Nima se kaj voziti 5 cm stran od pešca. Mladoleten idiot gor al dol.

Tudi jaz se strinjam z gospodom iz FB prispevka. Vsak gre rad na morje, dopust da se malo spočije od vsakodnevnih obveznosti in ti pavšalisti bi morali biti uvidevni in spoštljivi do kamperistov,ne pa se zgovarjati na “sej so samo otroci”. Ne!  Klinc pa tak dopust, kjer prideš bolj utrujen nazaj kot si pa šel. Mi dva z možev sva šla raje v Prekmurske konce ,na Bukovniško jezero z avtodomom starim precej let in ne bi zamenjala na tisto norišnico na morju.Sva bila pred Marijinim  praznikom,zvečer 14,8 so se začeli že malo bolj nabirat v kamp,tudi z otroci in psom,a so bili tiho,spoštljivi  zvečer,je pes zalajal,ga je gospa utišala,skratka vse mirno,diskretno,le pozdrav ob obhodu mimo parcele.Še greva:)

Kurčevo frocovje, 17.08.2025 ob 15:13

[/quot

I hate fucking Kids

Sovražim pamže mularijo in debile ki so jih spočeli ??????????????☠️

Skoda da je tebe mati rodila, tudi ti si bil otrok in verjetno prixen ko mravljica, ce vam ne pasejo otroci na morju imas hotele brez otrok in taki kot si ti obvoz tja…meni pa ne pasejo psi na morju pa ne zlivam gnojnice po lastnikih ki vlacijo pse po plazi  pri 35 stopinjah…upam da taki debili nimate otrok..ja mate prav te nezgojene otroke po katerih pljuvate….

Ah, kje pa!

Mi gremo zadnji teden avgusta in prvi teden še enkrat na morje. V šoli dogovorjeno.

Gremo jadrat.

Mi dosti kampiramo in kakor jaz opažam je dosti odvisno od posameznega kempa. Najslabši kempi kar se reda tiče so tisti s pavšalisti. Zato jih večina kempov meče ven in pavšal ukinja. Tako imaš tudi že na Hrvaškem kempe, ki zahtevajo od gostov red ter tišino v določenih urah. Ampak ti so praviloma dražji. In niso vsi otroci nevzgojeni, velika večina ni. Izstopajo pa ravno taki.

Kar se skirojev tiče, je norija povsod. Zato jaz psa sprehajam na način da sem jaz na zunanji strani. V primeru da bi se mi kaj takega naredilo bi gladko poklicala policijo in naredila galamo na recepciji kempa.

Dostikrat so na teh peš poteh ob morju tudi kolesarji ki ti zvončklajo za ritjo, čeprav vidijo da je gužva in nikamor ne bo šlo. In to sploh ni mularija. Ljudje na žalost postajajo zelo nestrpni in egoistični. Mislijo da se svet vrti samo okoli njih.

Zakaj veliko mladih misel na otroka navda z občutkom odpora?

A daj no. Se ja prej pozanimaš, a je to kraj z otroki ali je penzionistično ali bolj zabava ali boste pa skorajda sami tam. Sem gpvorila z enim parom, bila sta nekje, kjer ni bilo skorajda nič. Torej v mestu ‘duhov’. ? Pa tja pejt drugič. ☺️☺️☺️ Edino kar lahko rečem, da če imaš ti otroke, so glih po tebi vzgojeni. Kakšno izazoslovje je to? In če so po tebi vzgojeni, kaj drugače ne more biti kot ti druge nazivaš. In ja, potem taki vreščijo kot ti sedaj. Otroci so ogledalo staršev. Videla sem letos vse živo, od tvojih vzgojenih vreščačev do najbolj olikanih, radovednih, iskrivih, ki podajo smeh.

Kaj pa ko cucki vse polulajo? Vse smrdi? Tudi v kampih. Za okoli dreves se sploh igrati ni. Pešpoti. Postalo je noro to s temi cucki.

Gremo raje na čoln, tudi prespimo kdaj gor, če je le lepo vreme.

Dejansko moraš imeti  svojo nepremičnino z dvoriščem, če hočeš, da se otroci brezskrbno igrajo.

noroo, 17.08.2025 ob 22:38

Kaj pa ko cucki vse polulajo? Vse smrdi? Tudi v kampih. Za okoli dreves se sploh igrati ni. Pešpoti. Postalo je noro to s temi cucki.

Gremo raje na čoln, tudi prespimo kdaj gor, če je le lepo vreme.

Dejansko moraš imeti  svojo nepremičnino z dvoriščem, če hočeš, da se otroci brezskrbno igrajo.

kaj bi še te ti rad idiot?? zakaj pa vi s temi odvratnimi pamži hodite na pasje plaže?? pravkar prišel iz prelepe hrvaške plaže ne izdam imena ker ne rabim še večje golazni tam.. ampak ja.. sama golazen z froci tam.. par psov..veš kaki užitek je ko svojo nemko pošljem direkt v vodo hahahah govna smrdljiva..končno so nekaj uredili za pse pa si te važe odvratne posrane froce odjebite na javne plaže idioti ne pa na pasje plaže govnači poserjem se na vaše pamže posrane poscane.. domačina enega ne vidiš da si golega froca pelje v vodo tak kot to vi delate preklete nesnage slovenske!!

froci smrdljivi!, 17.08.2025 ob 23:25

kaj bi še te ti rad idiot?? zakaj pa vi s temi odvratnimi pamži hodite na pasje plaže?? pravkar prišel iz prelepe hrvaške plaže ne izdam imena ker ne rabim še večje golazni tam.. ampak ja.. sama golazen z froci tam.. par psov..veš kaki užitek je ko svojo nemko pošljem direkt v vodo hahahah govna smrdljiva..končno so nekaj uredili za pse pa si te važe odvratne posrane froce odjebite na javne plaže idioti ne pa na pasje plaže govnači poserjem se na vaše pamže posrane poscane.. domačina enega ne vidiš da si golega froca pelje v vodo tak kot to vi delate preklete nesnage slovenske!!

Ne hodimo na padje plsže, a vse ulice  pešpoti  plsže on drevesa so posc..ani.. od cuckov.

Suhe veje nad starostjo 30 let, ne glede na spol, poslat na prisilno dveletno služenje vojaškega roka. Vse težave bodo v hipu rešene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close