Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kmetje ste postale navadne razvajene riti!

Kmetje ste postale navadne razvajene riti!

začelo se je dogajati da kmeti s težkimi velikimi traktorji DIVJAJO in OGROŽAJO ulice in vasi po Sloveniji, ne upoštevajo omejitve se ne zavedajo velikosti, in teže tovora ki ga vlečejo za seboj! Stopilo jih je v glavo da so najboljši in brez njih ne bomo preživeli, ker nas oni hranijo! Ko jih opozoriš se smeje! Povejte mi, je to odnos kmeta! Porivanje avtomobilov pred sabo ker ne poznajo več omejitve! Je to odnos kmeta ki skrbi za naravo? Pa kakšen je to Ljubljanski kmet!
Moja zgodba 2x že na poti domov me je danes v Smledniku pri Ljubljani pri gasilskem domu skoraj večji traktor polno naložen skoraj izrinil s ceste v ovinku je omejitev 40Km/h! Pravilno sem pripeljaj po svojem pasu z zmanjšano hitrostjo! Drugič me je skoraj pred domom v Trbojah oplazil podoben trakor. Zadeve so postale preveč nevarne ijn ogrožajo ljudi na cesti. Ko poklilčeš Policijo se smejijo ali pa pravijo da imamo preozke ceste ali pa saj traktor ne gre več kot 50Km/h še tisto kar gre morilski in težki stroji je preveč! Resno vas prosim da se nekaj naredi preden pride do katastrofe!
Povejte mi naj se jih bojimo ali kaj! Dobil sem strah ker v avtu nisem več varen očitno nek naključni kmet me bo zbil ali pa zradiral s ceste zaradi njegove pameti ali pa bomo kmalu invalidi!
Povejte mi kako naj spoštujemo še kmečko dejavnost če se izživljajo nad nami! Pričakujejo pa da bomo kupovali od njih in jih cenili!
Danes sem šel za njim se je ustalil in pa tajil da on ni kriv, jst se mu moram umaknit na pločnik verjetno po njegovo! Ko bo počilo bo tudi tajil ali bo ubil otroka v avtu! Zadeve so postale preresne stroji pa pretežki in preveliki za na cesto, razni Clasi, John D, Maser F.

Veliko ton preveč konjev pa premalo pameti v glavi!
Iz dneva v dan bom težil da se tukaj nekaj naredi, ker nisi več vreden da si kmet!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close