Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mlajše dekle

mlajše dekle

Letos sem se začel dobivati z, od mene 30 let mlajšim dekletom, katere mama je moja šefica. Zadnjič naju je zasačila na zmenku in prikladno sem se izmazal. Rekel sem, da jo inštruiram matematiko, saj je deklina ravno zaključevala srednjo solo z maturo. Šefica je bila nad mano zadovoljna in mi v zahvalo ponudila celo boljšo pozicijo v službi. Skrbi me, saj sem izvedel, da ima njena hči motnjo znano pod nazivom “daddy issueS” in se poleg mene srečuje tudi z drugimi starejšimi moški, ki so strasljivo podobni meni. Ni mi vec prijetno v zvezi, vendar si je ne upam soočiti s perečim vprašanjem, saj me je strah, da bi izgubil pozicijo v službi. Kako se odzvati? Prosim za nasvete.

soory KARMA TE JE KONČNO DOBILA PRIVOŠČIM HAHAHAHAHAHAHAHAH

Matura je opravljena in tvoje delo je zaključeno. To povej hčerki in mami.

Samo ruši tud tastaro

Slabo izmišljena zgodba. Le kateri 50. letnik bi bil tako neumen, da bi o tem pisal na javnem forumu, kjer te vsak lahko prepozna?

Ma 30 let ni taka razlika, če sta sicer res kliknila, če sta sorodni duši s podobno energijo in seksualnim apetitom, nimaš kaj, greš do mame in poveš, da ni tako kot zgleda, ampak je tista res prava ljubezen, da sta si usojena, da srcu ne moreš ukazovati, vaše bije pa za njeno hčerkico. Pa zadnji EKG date zraven.

Zadnjič sem nekje zasledil, da 80% moških po 50. letu dobi hemoroide, takih stvari ne omenjate.

Odgovor na objavo uporabnika
inšpektorica, 04.09.2025 ob 17:07

Slabo izmišljena zgodba. Le kateri 50. letnik bi bil tako neumen, da bi o tem pisal na javnem forumu, kjer te vsak lahko prepozna?

Itak, slabo domišljena zgodba, bolj deluje kot prvi osnutek z nastavki za triler z elementi grozljivke. Tamala najbrž ne ve nič o tem, da bi bila onadva “v zvezi”. Ona ima morda daddy issues, on pa paranojo in težave z bolestnim ljubosumjem. A real catch… predlog za naslov, btw.

Če bo hit, predlagam zbirko Cliché.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close