Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŽENSKA Z ŽENSKO

ŽENSKA Z ŽENSKO

Je bila moška debata koliko žensk je sexalo z žensko.  Bile so izvzete lezbijke. Misleč samo tiste ki so poročene v vezi z moškim pa so to samo kdaj na skrivaj probale. Mnenja so si bila različna. Pa da vidimo punce kakšna so vaša mnenja tukaj.

Pozdravljeni,

obožujem ženske ❤️?. Všeč so mi take,ki skrbijo zase ?.

jaz niti pod točko razno nočem imeti nič spolnega oz. intimnega z žensko. fuj, res. sem 100% hetero in zelo težko dopovem to komurkoli, ker pač obstaja v družbi mnenje da bi kar vsi s vsakim, samo če imajo priložnost. no, jaz sem jih imela, pa jih nisem izkoristila. ženske  mi fizično niti malo niso spolno privlačne, spolni organi obeh spolov pa so mi nekaj najgrsega na telesu. ja, tudi pri meni. pa da je bo kdo mislil da sem zasukana samica. imam dva odrasla otroka in sem imela kar nekaj partnerjev.

draga, zveni kot da precej potlacujes, delaj na sebi. za svoje dobro.

Lani sva bila še z enim parom s katerim se že dolgo poznamo doma na pijači. Je naneslo tudi nato to, da še nobena ni nikoli nič imela z drugo žensko. Itak malo preveč pijače in nanese če se upata….in sta si dale “konkreten” poljub. Obe sta rekli da nista vedeli kaj pričakovati ampak, da je bilo super. To je to..radovednost potešena 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
tocka, 16.08.2025 ob 16:49

jaz niti pod točko razno nočem imeti nič spolnega oz. intimnega z žensko. fuj, res. sem 100% hetero in zelo težko dopovem to komurkoli, ker pač obstaja v družbi mnenje da bi kar vsi s vsakim, samo če imajo priložnost. no, jaz sem jih imela, pa jih nisem izkoristila. ženske  mi fizično niti malo niso spolno privlačne, spolni organi obeh spolov pa so mi nekaj najgrsega na telesu. ja, tudi pri meni. pa da je bo kdo mislil da sem zasukana samica. imam dva odrasla otroka in sem imela kar nekaj partnerjev.

???, iskren odgovor. Z mano bi ziher spala ???.

V bistvu bolj skupno zadovoljevanje ob pomanjkanju seksa. Brez dildoto, strap-onov, nabijanja in te scene. Joški, prsti, jezik povsod in masaže. Nekaj orgazmov po vrsti, da je bil en cajt mir. Nič pretirano čustvenega, ne nek womance, bolj sla.

Ona893, 16.08.2025 ob 23:37

???, iskren odgovor. Z mano bi ziher spala ???.

Če si ženska ne bi, verjemi mi. Že če bi samo za utila tvojo roko kjerkoli na svojem telesu bi me odneslo iz postelje. Saj tudi vsakemu moškemu ne bi dala. Imam striktno določen tip moškega, ki mi je privlačen in že vse življenje izbiram samo take partnerje.

Zadrta si. Meni je penis mojega partnerja noro privlačen, obožujem ga, res je lep, velik, čvrst, lepo oblikovan. Rada ga sesam, ližem, obdelujem, vzburja me pogled, ko mi ga da notri. Tudi moja piškica je njemu noro seksi. In meni tudi.

RTO ni nič tankega, jaz sem v mlafdih letih vrliko ekspetitiral z moškimi, mlado, staro, suho, develo, nič nibolo barno pred mano, bil sem dprtega duha im riti, jha haha, zdaj se pa zgražajte levičarje feministe.

resnica955, 17.08.2025 ob 09:48

Zadrta si. Meni je penis mojega partnerja noro privlačen, obožujem ga, res je lep, velik, čvrst, lepo oblikovan. Rada ga sesam, ližem, obdelujem, vzburja me pogled, ko mi ga da notri. Tudi moja piškica je njemu noro seksi. In meni tudi.

Zadrta gor ali dol, sprejmi da smo si ljudje različni. Kar je tebi super je drugemu fuj in obratno.  Ne na kurcu ne na pički ni nič takega kar bi bilo vzburljivo. To boš dojela samo če boš imela kdaj priložnost negovati starejše nepokretne ljudi in boš v enem dnevu videla 100 in več spolnih organov, jih umivala in previjala. Noben te ne bo vzburjal in tudi tvoj domač  kurac bo sčasoma postal samo en del telesa, pač kurac kot je roka roka.

Pravi nudisti, ki se redno srečujejo s pogledi na golo telo, ti bodo povedali da ni nič vzburljivega pogled na kateri koli del telesa. Vzburja oz. vznemirja te to da je določen del zakrit, pokrit. zato se tudi poleti pasete na skupinskih plažah in opazujete telesa drugih, ker vam drugače to ni omogočeno, samo na plažah ste skoraj ali pa popolnoma goli.

Pa dajte no nehat. Tolk se opeva te istospolne veze, v katerih pa je še dost več varanja kot pri hetero vezah. Sploh bisex ženske so kr neki. Še same ne vejo kaj sploh hočejo in pol se ena, ki je lezbijka, zaljubi v bisex žensko, ona pa se še s tipi dol daje. Tud lezbe so ful nezveste. Ja, to pišem iz izkušenj. Nič dobrega ni in še ful skrivanja. Če se skriva, pol že noče nič resnega. Če bi lahko, bi vseen raje bila strejt.

Nekaj mi je čudno da lezbijke uporabljajo umetne moške organe, navadne in električne. Za pedre še nikdar nisem slišal da uporabljajo umetno vagino?

Zadrto že mogoče, a mislim da za ženske velja isto kot za moške; če ti isti spol ni privlačen… ti pač ni. Dvomim da bi bilo to stvar odločitve ali predsodkov.

tocka, 17.08.2025 ob 09:44

Če si ženska ne bi, verjemi mi. Že če bi samo za utila tvojo roko kjerkoli na svojem telesu bi me odneslo iz postelje. Saj tudi vsakemu moškemu ne bi dala. Imam striktno določen tip moškega, ki mi je privlačen in že vse življenje izbiram samo take partnerje.

sem ženska ♥️. Nimaš pojma kaj je lepo ? ??. Kaj če se operiram v moškega? ??

tocka, 17.08.2025 ob 10:34

Zadrta gor ali dol, sprejmi da smo si ljudje različni. Kar je tebi super je drugemu fuj in obratno.  Ne na kurcu ne na pički ni nič takega kar bi bilo vzburljivo. To boš dojela samo če boš imela kdaj priložnost negovati starejše nepokretne ljudi in boš v enem dnevu videla 100 in več spolnih organov, jih umivala in previjala. Noben te ne bo vzburjal in tudi tvoj domač  kurac bo sčasoma postal samo en del telesa, pač kurac kot je roka roka.

Pravi nudisti, ki se redno srečujejo s pogledi na golo telo, ti bodo povedali da ni nič vzburljivega pogled na kateri koli del telesa. Vzburja oz. vznemirja te to da je določen del zakrit, pokrit. zato se tudi poleti pasete na skupinskih plažah in opazujete telesa drugih, ker vam drugače to ni omogočeno, samo na plažah ste skoraj ali pa popolnoma goli.

res je to na plaži ,lahko potrdim,je naravno ,te ne vzburja ,samo če vidiš lepo telo se zazreš, kot lep avto ,ga občuduješ…zato imamo oči…Ampak nagon je nagon,praviloma mora bit tako ,kar piše resnica 955…Zato smo ljudje in imamo stvari pod kontrolo .

Nekajkrat, 16.08.2025 ob 23:46

V bistvu bolj skupno zadovoljevanje ob pomanjkanju seksa. Brez dildoto, strap-onov, nabijanja in te scene. Joški, prsti, jezik povsod in masaže. Nekaj orgazmov po vrsti, da je bil en cajt mir. Nič pretirano čustvenega, ne nek womance, bolj sla.

zanimivo,mogoče  zato dve ženski videt skupaj ni tako čudno,vsekakor ,če si pravi hetero ,si ne morem predstavljat ,da bi imel z moškim karkoli …res me ne zanima …

rok-1, 17.08.2025 ob 11:53

Zadrto že mogoče, a mislim da za ženske velja isto kot za moške; če ti isti spol ni privlačen… ti pač ni. Dvomim da bi bilo to stvar odločitve ali predsodkov.

Iz katere votline si pa ti prišel? Za ženske je tukaj  precej drugače kot pri moških.

Ona893, 17.08.2025 ob 11:59

sem ženska ♥️. Nimaš pojma kaj je lepo ? ??. Kaj če se operiram v moškega? ??

eno je lepo, drugo pa spolno privlačno. očitno ne ločiš. imam dve sestri, imam dve hčeri, imam en kup sodelavk in imam prijateljice in ne, nikoli se mi ni zgodilo da bi katero koli pogledala v seksualnem smislu. meni se ne bo zgodilo da bi postala “bi-radovedna”. picka in joški me ne privlačijo in ne zanimajo.

tocka, 17.08.2025 ob 12:47

eno je lepo, drugo pa spolno privlačno. očitno ne ločiš. imam dve sestri, imam dve hčeri, imam en kup sodelavk in imam prijateljice in ne, nikoli se mi ni zgodilo da bi katero koli pogledala v seksualnem smislu. meni se ne bo zgodilo da bi postala “bi-radovedna”. picka in joški me ne privlačijo in ne zanimajo.

Čaki mal. Sester in hčera pa v tem kontekstu res ne moreš metati v isti koš kot sodelavk in prijateljic, a se ti ne zdi?

Anonimno 6506, 17.08.2025 ob 12:57

Čaki mal. Sester in hčera pa v tem kontekstu res ne moreš metati v isti koš kot sodelavk in prijateljic, a se ti ne zdi?

da ne? kaj pa počnejo med sabo bratje in sestre? pa nečakinje in strici? vse ostane v družini.

hotela sem povedat, da je okrog mene od vedno veliko žensk in če bi čutila kakršno koli spolno nagnjenje do njih, bi ga do 55 leta že odkrila.

tocka, 17.08.2025 ob 13:01

da ne? kaj pa počnejo med sabo bratje in sestre? pa nečakinje in strici? vse ostane v družini.

hotela sem povedat, da je okrog mene od vedno veliko žensk in če bi čutila kakršno koli spolno nagnjenje do njih, bi ga do 55 leta že odkrila.

Ja,bi ugotovila. Ma ste tudi malo tečna ??. Delajte kar česte. Bodi z možem in to je to ???.

Drži. V tem primeru upam, da ne s sorodniki.

Bravo. Vem, da sem hetero od 5 leta. Edino okus se mi je izboljšal.

“jaz niti pod točko razno nočem imeti nič spolnega oz. intimnega z žensko”

straight folk se ne sekira in ne piše o tem kako se boji  lezb/gejev.hahah

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close