Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na kaj moram biti pozorna letos – astrološki vidik

Na kaj moram biti pozorna letos – astrološki vidik

V moji 8. hiši natalne karte imam severni vozel, imam pa 3 oz. 4 planete rojstno v 12. hiši (neptun, uran, retrogradni merkur in sonce).

V solarno povratni karti za letošnje leto sta sonce in merkur v konjunkciji za 0 stopinj v 8. Hisi smrti in v kvadratu z uranom.

Luna in retrogradni mars sta v konjunkciji v 12. Hiši solarno povratne karte za letošnje leto.

Na kaj moram biti pozorna?

Hvala za odgovore

Pluton v tranzitu že nekaj let prehaja 12. hišo in je trenutno 5 stopinj pred natalnim merjuurjem.

Tranzitni uran je v 3. hiši v opoziciji s plutonom in kvadratu z ascendentom.

Tranzitni saturn in neptun sta oba v 1. hiši natalne karte.

Progresirana luna je v 6. hiši natalne karte, trenutno je v opoziciji z rojstnim uranom in trigonu s plutonom.

Progresirano sonce je v 1. hiši rojstne karte v kvadratu na natalno luno, ki je v 4. hiši.

Položaj mojih planetov v rojstni karti:

Saturn v 1. hiši v kvadratu na luno

Južni vozel v 2. hiši

Luna v 4. hiši v trigonu s soncem, kvadratu na Saturn in sekstilu z Marsom

5. Hiša je prazna

Retrogradni mars v 6. Hiši v opoziciji s soncem in kvadratu s plutonom

Chiron v 7. hisi

Severni vozel v 8. hiši

Pluton in jupiter v 9. hisi – pluton je v kvadratu na sonce in mars, Jupiter je v konjunkciji z MC (za 3°) in sekstilu z Merkurjem

10. hiša je prazna

Venera neaspektirana v 11. Hiši

12. hiša – neptun in uran v konjunkciji, retrogradni Merkur in sonce (sonce je v opoziciji z Marsom in kvadratu s plutonom)

Jaz vozlov,  progresiranih planetov in solarnih revolucij ne gledam več. Samo rojstno karto in tranzite.

Kaj imaš v rojstni 8. hiši ? Če nimaš nobenega planeta, v katerem znaku je 8. sektor ? In v kateri hiši je gospodar 8. hiše ? Potem poglej aspekte. Znaki so zelo, zelo pomembni.

Odgovor na objavo uporabnika
Bah, 15.08.2025 ob 22:56

Jaz vozlov,  progresiranih planetov in solarnih revolucij ne gledam več. Samo rojstno karto in tranzite.

Kaj imaš v rojstni 8. hiši ? Če nimaš nobenega planeta, v katerem znaku je 8. sektor ? In v kateri hiši je gospodar 8. hiše ? Potem poglej aspekte. Znaki so zelo, zelo pomembni.

V 8. Hiši imam samo severni vozel, ki je v škorpijonu v kvadratu z retrogradnim Merkurjem.

Vrh 8. Hiše je še v tehtnici, vladarica Venera pa je v 11. Hiši v znamenju kozoroga in je neaspektirana.

ASC in MC stopinja, znak?

manjka, 15.08.2025 ob 23:22

ASC in MC stopinja, znak?

Ascendent je na 28° vodnarja v kvadratu s plutonom za 2° odstopanja

MC je na 14° strelca v kvadratu s saturnom (2°) in konjunkciji z Jupitrom (3°)

Jaz sem iz tvoje astro karte prvo razbrala, da si nagnjena k depresiji in tudi na sploh se težko sprostiš. Občutljiva duša, ki se težko izrazi navzven. Toksični odnosi so ti poznani.(strogi starši?) Na podrocju kariere ti ne gre slabo.

Ko pride Pluton v konjunkcijo z ascendentom sledi kriza transformacija. Ko preide v prvo hišo, ne boš več v vlogi žrtve. Tvoje bolezni lahko izvirajo zaradi slabih odnosov. Dober odnos te pozdraci.

Tranzit Neptuna v prvi hiši kaže na neodlocnost, Saturn nesigurnost vase.

Na brzake, 16.08.2025 ob 01:22

Jaz sem iz tvoje astro karte prvo razbrala, da si nagnjena k depresiji in tudi na sploh se težko sprostiš. Občutljiva duša, ki se težko izrazi navzven. Toksični odnosi so ti poznani.(strogi starši?) Na podrocju kariere ti ne gre slabo.

Ko pride Pluton v konjunkcijo z ascendentom sledi kriza transformacija. Ko preide v prvo hišo, ne boš več v vlogi žrtve. Tvoje bolezni lahko izvirajo zaradi slabih odnosov. Dober odnos te pozdraci.

Tranzit Neptuna v prvi hiši kaže na neodlocnost, Saturn nesigurnost vase.

Hvala za odgovor.

Res sem precej introvertirana.

Oči je bil bolj strog, ampak je že davno umrl.

Z materjo in sestro pa imamo bolj pestre odnose.

Astrologija, 16.08.2025 ob 09:47

Hvala za odgovor.

Res sem precej introvertirana.

Oči je bil bolj strog, ampak je že davno umrl.

Z materjo in sestro pa imamo bolj pestre odnose.

Samo sonce in Merkur sta v solarni karti za to leto v konjunkciji za 0 stopinj v 8. hiši in v kvadratu z uranom, zato me to malo bega.

Astrologija, 16.08.2025 ob 13:15

Samo sonce in Merkur sta v solarni karti za to leto v konjunkciji za 0 stopinj v 8. hiši in v kvadratu z uranom, zato me to malo bega.

Je pa res, da živim bolj kot ne v svojem svetu že več kot 10 let in nekje toliko časa tudi drugače (oz. izkrivljeno) doživljam realnost.

Predvidevam, da je to zaradi polne 12. hiše v natalni karti.

Tudi z materjo in sestro sem zadnja leta prisiljena imeti “dober” odnos.

Meni so se najbolj radikalne spremembe zgodile, ko so se kazale na vseh treh nivojih – tranziti, progresije in solarni povratek. Samo v tem primeru lahko z gotovostjo trdim, da se bo nekaj oprijemljivega zgodilo, zlasti, če se tudi sončni/lunini mrki tisto leto zgodijo na pomembnih točkah (asc, dsc, mc, ic) ali planetih (sonce, luna, vladar karte).

Nisem gledala solarne. Po tranzitih sodec se letos ne bo zgodilo nic hudo pomembnega. Vidim le potencial za spor ali ohladitev odnosov, oziroma potencialne tezave z zensko ali ljubljeno osebo (tranzitna Mars  in Saturn v kvadratu z natalno Venero). Venera ima zenski pridih. Je v 11. hisi prijateljev v kozorogu, kar pomeni, da je to lahko starejsa oseba, oseba z avtoriteto, zadrzana ali hladna ali osamljena . Venera vlada 3. hiso sorojencev, sosedov, a tudi ljudi, ki jih srecas na poti v sluzbo, po nakupih. Vlada tudi 8. hiso, ki ni le hisa smrti, ampak tudi seksa in denarja drugih ljudi, ne denarja, ki ni ali se ni ali ni vec tvoj. Primer za tak denar je posojilo, partnerjev denar, zavarovalnine, dediscine, a tudi davki. Mars gre skozi 7. hiso partnerjev in vlada 2. hiso denarja, Saturn pa vlada 11. in 1. hiso.

Nekaj primerov, kaj bi se lahko zgodilo

– spor s sestro zaradi denarja ali prijateljev.

– spor s prijateljico

– kaksen manjsi trk na cesti, kjer pride do konflikta glede placila skode.

– Konflikt s sosedo zaradi nekega starejsega (Saturn) problema ali kaksnega predmeta, ki lahko dela skodo (Mars)

– prijateljica/ sestra/ soseda naj se izogiba moskih dvomljivega karakterja. Tu se mi zdi bolj mozno fizicno nasilje kot spolni napad.

Oprostite, o čem je to? Kot da bi brala turkmenivatieterščino, niti besede ne razumem ?‍??

Kaj prinaša tranzit Urana skozi peto hišo in tranzit severnega vozla s konjunkcijo z natalno Venero? Je kdo osebno doživel to obdobje?

aaaaaaa237, 16.08.2025 ob 18:09

Nisem gledala solarne. Po tranzitih sodec se letos ne bo zgodilo nic hudo pomembnega. Vidim le potencial za spor ali ohladitev odnosov, oziroma potencialne tezave z zensko ali ljubljeno osebo (tranzitna Mars  in Saturn v kvadratu z natalno Venero). Venera ima zenski pridih. Je v 11. hisi prijateljev v kozorogu, kar pomeni, da je to lahko starejsa oseba, oseba z avtoriteto, zadrzana ali hladna ali osamljena . Venera vlada 3. hiso sorojencev, sosedov, a tudi ljudi, ki jih srecas na poti v sluzbo, po nakupih. Vlada tudi 8. hiso, ki ni le hisa smrti, ampak tudi seksa in denarja drugih ljudi, ne denarja, ki ni ali se ni ali ni vec tvoj. Primer za tak denar je posojilo, partnerjev denar, zavarovalnine, dediscine, a tudi davki. Mars gre skozi 7. hiso partnerjev in vlada 2. hiso denarja, Saturn pa vlada 11. in 1. hiso.

Nekaj primerov, kaj bi se lahko zgodilo

– spor s sestro zaradi denarja ali prijateljev.

– spor s prijateljico

– kaksen manjsi trk na cesti, kjer pride do konflikta glede placila skode.

– Konflikt s sosedo zaradi nekega starejsega (Saturn) problema ali kaksnega predmeta, ki lahko dela skodo (Mars)

– prijateljica/ sestra/ soseda naj se izogiba moskih dvomljivega karakterja. Tu se mi zdi bolj mozno fizicno nasilje kot spolni napad.

Hvala za odgovor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close