Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Folk ne zna reagirati, ko naleti na povoženo žival na cesti

Folk ne zna reagirati, ko naleti na povoženo žival na cesti

Vsak delavnik se vozim po cesti, kjer so povožene živali žal nekaj vsakdanjega. Od mačkov do ježev. A redkokateri voznik gre normalno mimo, ne da bi cviknil. Včeraj sva se z eno žensko skoraj zaleteli, ker je šla na nasprotni (moj) pas, ko je obvila povoženega mačka.

Pa ljudje božji, bodite realni in ravnajte odgovorno! Saj mene tudi zaboli, ko vidim povoženo žival, tudi sama imam dve mački in psa, ampak povožen maček je že mrtev, če ga boste obvili, da ne bi šli čezenj, ne bo od mrtvih vstal. Tudi bolelo ga ne bo, če ga boste še enkrat povozili. Zagotovo pa to ni nič kaj prijetno. To pa priznam, da je grozno. Ampak s temi reakcijami ogrožate tako sebe kot tudi ostale udeležence v prometu! Včeraj bi lahko tako jaz kot nespametna gospa doživeli isto usodo kot maček.

Prosim, bodite odgovorni!

Kako se sploh povozi toliko živali na cestah? Jaz še nisem povozil mačke ali ježka, srne, pa sem že desetletja vsak dan za volanom. Sem se pa že velikokrat izognil živali, ki se je pojavila zmedena na cesti. Pač delaš na tem, da je ne povoziš. Psihopati pa ne bremzajo, ampak gredo samo čez ubogo bitje.

Si kar mislim, med katere volivce stranke spadajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close