Je A.Vučić levi, ali desni?
japaja526, 15.08.2025 ob 15:15
In kje si potegnilo Zokija zraven? Zoki ni levičar, čeprav hvali rdečo zvezdo, tako kot Janša ni desničar, čeprav hvali domobrance, okupatorjeve pomočnike.
Zoki nikoli ni bil levičar! Treba je gledati kaj nekdo POČNE in ne kaj GOBCA!
Zmeri sem misli, da je Zoki levi. Druži se z levimi, hodi na Rožnik za 1. maj ( sem zaide tudi kak desni), obnaša se tako. Desni že ni, to je sigurno.
tudi jaz151, 15.08.2025 ob 15:49
Zmeri sem misli, da je Zoki levi. Druži se z levimi, hodi na Rožnik za 1. maj ( sem zaide tudi kak desni), obnaša se tako. Desni že ni, to je sigurno.
Eto ti tipičnega jajotovega zarukanca omejenega.
Samo za prvi maj sliši, pa se mu že zvezda prikazuje, partizani skačejo iz grmovja in so že vsi levi.
Valda, pojma nima o prazniku dela, ker nokoli ni bil v službi.
Naslednjič bo moral nekdo venec česna prinest na SDS tabor ?????
Ljudje, kdaj se boste naučili, da med zagretimi levičarji in zagretimi desničarji ni razlike? Vsi so isto govno.
Jankovič in Kučan sta rusofila za Putina, Putin naravnost časti Stalina, ki naj bi bil skrajni levičar(komunist) obenem pa podpira prav srednjeveško desničarsko rusko pravoslavno cerkev. Desni Orban in levi Fico oba podpirata Putina. Janša je vedno poveličeval Putinovega Orbana.
To so zmazki, nima veze ali so levi in desni. Leva in desna svinarija se na koncu vedno sreča na stičišču.
Pameten človek se distancira od tega.
Koki?????, 15.08.2025 ob 16:13
Ljudje, kdaj se boste naučili, da med zagretimi levičarji in zagretimi desničarji ni razlike? Vsi so isto govno.
Jankovič in Kučan sta rusofila za Putina, Putin naravnost časti Stalina, ki naj bi bil skrajni levičar(komunist) obenem pa podpira prav srednjeveško desničarsko rusko pravoslavno cerkev. Desni Orban in levi Fico oba podpirata Putina. Janša je vedno poveličeval Putinovega Orbana.
To so zmazki, nima veze ali so levi in desni. Leva in desna svinarija se na koncu vedno sreča na stičišču.
Pameten človek se distancira od tega.
Kučan in Jankovič za Putina? Mah, ne nakladaj, če nimaš pojma.
a da sta, 15.08.2025 ob 20:09
Kučan in Jankovič za Putina? Mah, ne nakladaj, če nimaš pojma.
Ti mi ne sikaj, če nimaš pojma butelj.
Njuna dejanja govorijo sama zase. Kučan se bolj drži nazaj in je kao mirovnik. Ampak vse je več kot jasno.
Pri Jankoviču je pa vse jasno kot beli dan. Že po njegovem cinizmu na obrazu, ko se ga vpraša. No povej, česa Jankovič ni vrnil?
400 000 bedakov na 490 000 podlage, 15.08.2025 ob 21:41
Kdo hodi k orbanu na obiske ?
Poduči se , pernata podgana je že eden od njih.
Aha, zdaj boste pa Janšisti zanikali vsako vezo z Orbanom, kao da nikoli niste imeli nič z njim. ?
Golob je pa kao njegov človek, ker je šel na politični obisk k njemu. ?
Sprijazni se, Janša je Orbanov in Orban je Putin.
Spomnimo se neznanske ljubezni med SDSom in Orbanom, preden je Putin sranje zakuhal. Financiranje slovenskih desnih medijev, ideološka povezanost. Ustvarjali so novo srednjeevropsko trdnjavo, gradili upe za prihodnost, kako bojo skupaj nepremagljivi. Grims je že imel sanje kako bomo prevzeli v Sloveniji madžarsko zatiranje človeških pravic.
In kaj je najhuje, Slovenija oziroma SDS se je v tem obdobju začela približevati Rusiji.
Sam sem opazil, kako so vse SDSovske kritike Rusije utihnile. Ni bilo več nobenih očitkov levičarjem, da se spogledujejo z Rusijo. Rusija je iznenada postala upor proti zahodni woke dekadenci.
Tako da utihni janševec, umazani in dekomentirani ste od Rusije. Tega se ne sme pozabiti. Poljubili ste fašistično Rusijo in zdaj smrdite tako kot razni Stevanoviči, Jankoviči itd. Tako da tiho bodi, nimaš več moralne teže.
Forum je zaprt za komentiranje.