Ve kdo ime?
Fanta si iščeš?, 15.08.2025 ob 08:29
Če je inteligenten in iskren, tebe ziher noče. ??
Če si mislila, da bi tvoj fratelo lahko po njegovem vzoru, pozabi. Iz vaše zblojene familije nihče nima šans. Vi ste unikaten primer. Razpad sistema.
Fr ne more bit kot ta clovek. Bi bilo pa dobro da bi slisal njegovo pricevanje. Njegovo zrelost in iskrenost, odprtega duha.
Clovek ki je iskren s sabo, odprt, ima velike moznosti da se resi droge.
Fr pa mislim da je na dobri poti, da je sam zakljucil s to zadevo in zlobnimi ljudmi ki so za tem stali.
Šnelca_783, 15.08.2025 ob 08:36
Fr ne more bit kot ta clovek. Bi bilo pa dobro da bi slisal njegovo pricevanje. Njegovo zrelost in iskrenost, odprtega duha.
Clovek ki je iskren s sabo, odprt, ima velike moznosti da se resi droge.
Fr pa mislim da je na dobri poti, da je sam zakljucil s to zadevo in zlobnimi ljudmi ki so za tem stali.
Na tone literature imaš in v njej osebnih izpovedi ozdravljenih odvisnikov. Saj fratel zna brati, ali?
Dokler pa rabi poleg sebe še ekipo, ki bo mislila namesto njega, pa ne bo nič.
Tudi, dokler boste pri vaši familiji vsi mislili, da so drugi za vse krivi, ne bo nič. Kot doslej.
Šnela, VAŠE odločitve, ne tuje!
Edini nasvet za vas: prodajte tiste cigle, cene so pri vas top, za tisti denar imate lahko vsak svojo vilo kjerkoli dovolj daleč proč od narkoscene na obali. Nobena služba vas ne veže, itak ste vsi brezposelni, lahko greste kamorkoli.
Nekam v mirno zeleno okolje in se začnite ukvarjat z živalmi, vrtom. Tudi tista komuna je v zelenem nenaseljenem okolju.
Vse ostalo je en drek. Dokler trmasto vztrajaš na istem mestu, bo vse ostalo tako, kot je zdaj.
Terapevt333, 15.08.2025 ob 09:48
Tebi tudi, Šnelo prtegjeno! Po tvoje ali pa nič, ne?
Pa kam te je do zdaj pripeljala tvoja trma?
Sto nasvetov, ti pa po svoje dalje.
Jebi se ti in tvoj zafurani fratel. Blesavi vsi skupaj do podna.
Kaj bi ti hotelo, ki se skrivas v ilegali?
Da grem v Bosno na kmetijo, da bos ti lazje dihalo al kaj?
Sprasujem za ime osebe. Ce ne ves ne klobasaj okrog te teme.
Snelo ima motnjo natancnosti in to si zapomni. Imam v izvidu napisano.
Ce se pocutis zagrenjeno zaradi moje natancnosti…siroko ti polje, vozi s zvalmi in njivami.??
Šnelca_783, 15.08.2025 ob 10:00
Kaj bi ti hotelo, ki se skrivas v ilegali?
Da grem v Bosno na kmetijo, da bos ti lazje dihalo al kaj?
Sprasujem za ime osebe. Ce ne ves ne klobasaj okrog te teme.
Snelo ima motnjo natancnosti in to si zapomni. Imam v izvidu napisano.
Ce se pocutis zagrenjeno zaradi moje natancnosti…siroko ti polje, vozi s zvalmi in njivami.??
A nisi neka huda zagovornica živali ti? Ubogi mucki in kužki in to?
Imaš gori idealen predlog, kako rešit brata narkoscene, sebe pa nekih čarovnic in kar te še preganja. Na tisto pa nobenega odgovora, ne?
A vidiš, kje je problem? Ne, pri tvoji silni natančnosti točno tega ne vidiš. Ker nočeš. Evo.
Zato ti pišem. Drugače me boli kurac za tebe. Ampak se potem ne izpostavljaj, če nočeš komentarjev.
Koji klinac samo nekaj gnjaviš in nabijaš? Eno in isto v nedogled.
Veš kaj, počasi normalnemu zagabiš vsakogar, ki bi pomoč potreboval. Točno zaradi tvojega lajnanja in zato, ker na svojem primeru kažeš, ZAKAJ VAM LJUDJE POMOČ ODREČEJO.
Ker je to metanje biserov pred svinje. Eto.
In zaradi tebe še za druge odvrneš koga, ki bi hotel pomagati.
Terapevt333, 15.08.2025 ob 10:09
A nisi neka huda zagovornica živali ti? Ubogi mucki in kužki in to?
Imaš gori idealen predlog, kako rešit brata narkoscene, sebe pa nekih čarovnic in kar te še preganja. Na tisto pa nobenega odgovora, ne?
A vidiš, kje je problem? Ne, pri tvoji silni natančnosti točno tega ne vidiš. Ker nočeš. Evo.
Zato ti pišem. Drugače me boli kurac za tebe. Ampak se potem ne izpostavljaj, če nočeš komentarjev.
Koji klinac samo nekaj gnjaviš in nabijaš? Eno in isto v nedogled.
Veš kaj, počasi normalnemu zagabiš vsakogar, ki bi pomoč potreboval. Točno zaradi tvojega lajnanja in zato, ker na svojem primeru kažeš, ZAKAJ VAM LJUDJE POMOČ ODREČEJO.
Ker je to metanje biserov pred svinje. Eto.
In zaradi tebe še za druge odvrneš koga, ki bi hotel pomagati.
Hvala, ampak te nisem prosila za noben nasvet, ne pomoc. Izkoristil si pa da stresas sovrastvo ker ga ne upas pod stalnim nickom.
Sprasujem za ime osebe. Ce ves odgovoris, ne pa o nekih ovcah, mackah, pa zemlji.
Šnelca_783, 15.08.2025 ob 10:20
Hvala, ampak te nisem prosila za noben nasvet, ne pomoc. Izkoristil si pa da stresas sovrastvo ker ga ne upas pod stalnim nickom.
Sprasujem za ime osebe. Ce ves odgovoris, ne pa o nekih ovcah, mackah, pa zemlji.
Kdo ti je ovce našteval? Se ti sanja malo?
Saj ti je prav povedal. Samo ti tega ne maraš. Tudi to vemo.
Glej jo bosanko!, 15.08.2025 ob 10:24
Kdo ti je ovce našteval? Se ti sanja malo?
Saj ti je prav povedal. Samo ti tega ne maraš. Tudi to vemo.
Ti skrbi zase.
Ce se ne spoznas na vlasko magijo, uroke, prekletstva…se izobrazi al pa utihni.
Jaz se v vasa zivljenja ne vtikujem…
Vi pa ne zivite mojega, ne hodite v mojih cevljih.
Šnelca_783, 15.08.2025 ob 10:27
Ti skrbi zase.
Ce se ne spoznas na vlasko magijo, uroke, prekletstva…se izobrazi al pa utihni.
Jaz se v vasa zivljenja ne vtikujem…
Vi pa ne zivite mojega, ne hodite v mojih cevljih.
Punca, ne verjamem, da si na pravem forumu, če iščeš strokovnjake za balkansko črno magijo.
Pa oprosti, da ti to napišem, ampak s tvojimi objavami vaših družinskih prigod nas dejansko vabiš k debati, kako da ne? Zakaj bi sicer pisala sem? Za sebe?
Je tudi ena vrsta poseganja v naša življenja, ker s tem (nehote ?) vsiliš ljudem razmišljanje o tebi in tvojih težavah.
Če nočeš vtikanja, pač ne razglašaj.
Vem, nočeš tega prebrat. Poznam enega, ki je bil tud v komuni, nekje okol logatca, kjer so sami skrbeli zase. Po devetih mesecih je prišel ven čist, res je bil nekaj časa ok, ampak prišel je nazaj v enako poznano okolje in prej kot v letu je bil na slabšem kot v prvo, ko je šel v komuno. Zdaj je, kjer je. Samo ta moj znanec, ni imel predavanj, je pa takrat prišel ful sportnik, zdrav način življenja, služba, urejen, je šel sam zase živet, vendar so ga okoliščine in znanstva potegnile nazaj. Res sem upala, da mu bo uspelo.
Tako, da nasvet, da bi se odmaknili od tam in šli v nepoznane kraje, res ni kar za zanemarit.
takle, 15.08.2025 ob 13:59
Vem, nočeš tega prebrat. Poznam enega, ki je bil tud v komuni, nekje okol logatca, kjer so sami skrbeli zase. Po devetih mesecih je prišel ven čist, res je bil nekaj časa ok, ampak prišel je nazaj v enako poznano okolje in prej kot v letu je bil na slabšem kot v prvo, ko je šel v komuno. Zdaj je, kjer je. Samo ta moj znanec, ni imel predavanj, je pa takrat prišel ful sportnik, zdrav način življenja, služba, urejen, je šel sam zase živet, vendar so ga okoliščine in znanstva potegnile nazaj. Res sem upala, da mu bo uspelo.
Tako, da nasvet, da bi se odmaknili od tam in šli v nepoznane kraje, res ni kar za zanemarit.
Hvala. Razumem kaj si zelela povedat. Sama se resnicno ne mislim s tem vec ukvarjat, se manj pa selit.
Zelim si mir brez prevelikih in dolgoletnih hudih stresorjev. Ce bi se še 1x rodila se s tem ne bi nikoli vec ukvarjala. Ker tega nihce ne vidi in ne ceni.
Samo ime oz to osebo iscem pa ne najdem.
Glede odvisnosti najstnika so odgovorni starsi, ne pa da zaradi zaslepljenosti, nepostavljanja meja in pravil, se vmesava v to nekdo drug in se vlece to kot jara kaca ter vodi po slepi ulici. In pa strokovnjaki.
Šnelca_783, 16.08.2025 ob 08:23
Hvala. Razumem kaj si zelela povedat. Sama se resnicno ne mislim s tem vec ukvarjat, se manj pa selit.
Zelim si mir brez prevelikih in dolgoletnih hudih stresorjev. Ce bi se še 1x rodila se s tem ne bi nikoli vec ukvarjala. Ker tega nihce ne vidi in ne ceni.
Samo ime oz to osebo iscem pa ne najdem.
Glede odvisnosti najstnika so odgovorni starsi, ne pa da zaradi zaslepljenosti, nepostavljanja meja in pravil, se vmesava v to nekdo drug in se vlece to kot jara kaca ter vodi po slepi ulici. In pa strokovnjaki.
Je kdo to povedal tvoji mami?
Mami je treba to povedat, 16.08.2025 ob 09:02
Je kdo to povedal tvoji mami?
Osebno miljontisockrat.
Tudi nekateri drugi.( v manjsini, brez nekih razlag kot sem to sama pocela vsakodnevno)
Sprememb ni bilo.
Od daleč in nekoliko blizu poznam in slišim kaj sosedje opazijo in vidijo. Mati ni najbolj brihtne sorte, je bolj konfliktna v okolju, nima nobenega ki ji pride na obisk. Po trgovinah, na banki se zna zdirat na ljudi, ko ji kaj ni prav. Sinu daje potuho v vsem. Oba s sinom sta psihično motena. Sin je precej nesamostojen in ni odrasel. Čepi pri materi. Mislimo da je tak zaradi nje. Nič v njem ni videt očeta. Težko se bo znašel v življenju, ker polni materino zadovoljstvo. Mati je zelo egoistična, ne gleda vnaprej.
Šnelca_783, 15.08.2025 ob 08:23
Ime moske osebe? Bil je v neki komuni v Sloveniji, resil se je droge, kokaina. Zelo bister, inteligenten, razgledan, izobrazen fant- mlajsi moski. Predvsem zelo zrel, iskren. Okrog je imel pred cca 2-3 leti pricevanja. Morda kdo ve ime?
Zakaj pa isces tega cloveka?
Forum je zaprt za komentiranje.