Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tina bo poročila svojega starca

Tina bo poročila svojega starca

Sej še mal pa bo….penzija in poroka 😀 hahahahahahah

Pa bad, kako zdržite mlajše s tok starimi v pojsli? Jazbsem raje celo življenje s svojo plačo sama, kot da imam zraven enga dedka. Pa še malo počasen je, ker očitno marsikaj spregleda 😀 haha

Kakorkoli obrnemo, njej je padla sekira v med. Robi ji bo omogočil vse kar si bo želela. Milijoni EUR na skritih računih v davčnih oazah čakajo…

Starca? A ona je pa rosno mlada al kaj?

Poglej raje par Janša. Urška je mlajša od njegovih otrok.

Pa poglej par Trump.

jst bom pa tko reku denar je vse kar bo imela! Če je to sreča potem naj bo!

Odgovor na objavo uporabnika
nekdo386, 14.08.2025 ob 20:26

jst bom pa tko reku denar je vse kar bo imela! Če je to sreča potem naj bo!

Ena taka kobila ki obožuje se*s, dvomim da bo zdržala brez. Pri 60 plus letnikih pa vemo kako to deluje.

Imela bo pač zraven še nočne izlete s 30 plus letniki. Jasno ko beli dan.

Sam kako to da Robi tega ne posteka

To je bombica za rajo, v resnici pa želijo prekriti Golobove zadeve, ki jih je odkrila kpk.

Anonimno 4231, 14.08.2025 ob 20:57

To je bombica za rajo, v resnici pa želijo prekriti Golobove zadeve, ki jih je odkrila kpk.

Ja, predstava za javnost

direktni prenos

Bauman660, 14.08.2025 ob 20:31

Ena taka kobila ki obožuje se*s, dvomim da bo zdržala brez. Pri 60 plus letnikih pa vemo kako to deluje.

Imela bo pač zraven še nočne izlete s 30 plus letniki. Jasno ko beli dan.

Sam kako to da Robi tega ne posteka

Zato, ker on je navadna pedercina. Ni D od deca. Poglej njegovo hojo, tako hodijo normalni moski? Lepo te prosim. Ce moski ni moski fizicno, ga ne glede na funkcijo pac ne mores jemati resno. Pajac, skratek.

Kaj pa na objavo poroke med T in R pravi Robijev prijatelj dolgoletni, Maljevec?

Pa ex Robijeva žena? Ki ju je zalotila v lastni spalnici in v postelji ko sta se guzila? Robi in Andrej namreč, Tine tedaj še dolgo ni bilo v sceni, pogodbo o igranju para sta r in t sklenila šele potem, ko je postal PV.

Priča, 14.08.2025 ob 18:46

Sej še mal pa bo….penzija in poroka 😀 hahahahahahah

Pa bad, kako zdržite mlajše s tok starimi v pojsli? Jazbsem raje celo življenje s svojo plačo sama, kot da imam zraven enga dedka. Pa še malo počasen je, ker očitno marsikaj spregleda 😀 haha

Prvi kekec bo poročil prvo prostitutko

Golob krade in laže,zdaj pa pred zaključkom mandata postreže poroko s svojo prostitutko. Pa to je res lahko samo v banana republiki. Dva ogabneža, pa še na davkopleč. Stroške bo šlo, garant! Če ne drugega, njegova varnostna služba, ki jo tako potrebuje! Haha baje še pred njegovim stanovanjem v bloku en pajac vedno straži. Poroča,da prostituta rada navija balkansko glasbo, v hotelih pa vse mini bare sprazne v sobi?

Bljah, ne hvala

Un grande amore

Jaz in moj oče sva tam tam z leti. Jaz leto mlajša od nje , moj oče 2 leti starejši od njega. Nevem, meni je to ogabno. Nikoli nebi poročila ali imela moškega ki bi lahko bil moj oče po letih. Kot makaron in una vešča. Nevem, mene to vedno spomni na tiste ki imajo čudna nangnenja, in nekako legalno uživajo v mislih z “dovolj” mlado. Skrivoma si želijo da bi bila oba 20 let mlajša, če me razumete.  Noben normalen moški, sploh golob ki ima tudi otroke to ne more imeti za nekaj normalnega no. Meni dovolj pove o njem. njen oče  je pa star?

O moj bog, 15.08.2025 ob 08:53

Jaz in moj oče sva tam tam z leti. Jaz leto mlajša od nje , moj oče 2 leti starejši od njega. Nevem, meni je to ogabno. Nikoli nebi poročila ali imela moškega ki bi lahko bil moj oče po letih. Kot makaron in una vešča. Nevem, mene to vedno spomni na tiste ki imajo čudna nangnenja, in nekako legalno uživajo v mislih z “dovolj” mlado. Skrivoma si želijo da bi bila oba 20 let mlajša, če me razumete.  Noben normalen moški, sploh golob ki ima tudi otroke to ne more imeti za nekaj normalnega no. Meni dovolj pove o njem. njen oče  je pa star?

Normalnost je vse bolj relativn pojm. Kr se robija tiče in tince gre pa zagotovo za nastop in nič drugega.

Mladenka156, 14.08.2025 ob 19:15

Starca? A ona je pa rosno mlada al kaj?

Poglej raje par Janša. Urška je mlajša od njegovih otrok.

Pa poglej par Trump.

A lahko dokažeš trditev, da je Urška mlajša od Ivnaovih otrok iz prve zveze? Ali v resnici samo lažeš, pizdoustna levičarska zlohotnica?

Ko poroko dela DENAR niso važna leta, mi, navadni državljani se pač ne kopamo v denarju, kot ona dva, zato smo pa lahko BREZPLAČNO —FOVŠ in se na medijih sproščamo DEMOKRATIČNO- mam prov???

Ona je požrešna na denar in,da se lahko nekje pojavlja,saj pa je javno s kom vse se je gonila. Pač ogabnica.

Ne vem ce je ravno pocasen. Si ga vidla kako na strehco skoci v bazen ?, kot gamsek ?!

No ja, tudi Tina ni vec rosno mlada. Ce jima tako ustreza, naj se porocita.

Poglejte prosim njegovo hojo, kaj a tako hodijo normalni moški? Lepo te prosim. 🙂

Njej je uspelo. Tina ni neka lepotica, je zloglasna sponzorira, dela ne, torej rabi providerja. Starejšega, ampak saj Tina tudi deluje precej starejša. Jaz bi ji dala blizu 50 let, ne pa 40 let. Njej je glavni glamur, denar , to je kar želi. Otrok ne bo verjetno, dvomim da bi se jo kaj prijelo

Ivanforever, od kod ti to, da je Janševa Urška mlajša od njegovih otrok? Imata točno 20 let starostne razlike. Le kdaj bi moral Janša imeti otroke, da bi bili starejši od Urške? Očitno pri 19., da bi šlo res na tesno :).

Poroka leta: golob in kobila. Me zanima, če se bo pisalo tudi ločitev leta. Je mogla zagrabit, ker pri njenih letih in zgodovini, jo bi redko kateri imel,sploh taki,ki ima denar. Golob je dovolj psihopata,da mu je to vseeno,tudi če ve,da je hodila arabcem dreke žret.

Pogledam naslove greznic 24kur, RTV Slo, Delo, Mladina,…da vidim, kateri drek servirajo. In kot je pričakovati, ta največji drek objavi 24 kurska greznica.
“Kdo je Tina Gaber?”

Sej ste se v zadnjih petih letih mende že naučili, da naloga naštetih NI informiranje javnosti, ampak JE zavajanje, prikrivanje in manipulacija po nareku vladajočega narativa.

O čem se v Franciji NE sme objavljati oziroma SE sme objavljati samo vladajoči narativ. Kdo je Brigita Makaronova? Je mati treh otrok, ki se je noro zaljubila v svojega učenca in se poročila.

V resnici je Brigita Makaronova v fazi svoje tranzicije iz deca v babo bila predator na tedaj 14 letnega Makarončka. Makarončka pa so vzgojili kot Mandžurijskega kandidata za vlogo predsednika. Ja, Brigita se je rodila kot dec k kurzem in jajci, Makaron je pa pederast.

Preslikajmo ta narativ v Slovenijo. Golobji je enako kot Makaron, nastavljen Mandžurijski kandidat, a je peder ali ni, tega ne vem. Tina je baba, ni dec, to se ve. Kdo je Tina Gaber, pejte Kunsteljna vprašat’ ali pa verjemite pravljicam, ki jih pišejo legacy-media greznice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close