Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je katera nimfomanka?

Je katera nimfomanka?

Je katera tu nimfomanka ali spolna odvisnica? Potrebujete vedno seks? Koliko krat na dan seksate nimfomanke? S koliko moškimi ste že bile do sedaj?

Jaz sem nimfomanka.Sexam 4-6x na dan.Sem samska in mam nekaj ljubimcev samo za sex.Me je tudi težko zadovoljiti.

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz820, 14.08.2025 ob 06:12

Jaz sem nimfomanka.Sexam 4-6x na dan.Sem samska in mam nekaj ljubimcev samo za sex.Me je tudi težko zadovoljiti.

Iščeš še koga, da bi te redno zadovoljeval? Se bi ti spoznala?

Anonimno 5333, 14.08.2025 ob 13:52

Iščeš še koga, da bi te redno zadovoljeval? Se bi ti spoznala?

Mi je štil od metle dovolj.

Jaz820, 14.08.2025 ob 13:55

Mi je štil od metle dovolj.

Super tako. Koliko krat si jo sama na dan? Da, bi ti kdo tudi pomagal, ko si jo sama te bi tudi zanimalo?

Anonimno 5333, 14.08.2025 ob 14:02

Super tako. Koliko krat si jo sama na dan? Da, bi ti kdo tudi pomagal, ko si jo sama te bi tudi zanimalo?

Predstvi svoj koktejl spolno prenosljivih bolezni, če katere še nimam se lahko kaj zmeniva.

Jaz820, 14.08.2025 ob 14:29

Predstvi svoj koktejl spolno prenosljivih bolezni, če katere še nimam se lahko kaj zmeniva.

Jaz sem zdrav, nimam bolezni. Če hočeš se lahko zmeniva za srečanje. Ti bi se dobila?

Pobček preveč si zagret, sicer pa , imaš potrdilo da si čist, ker po srečanju z mano ne boš več.

Jaz sem taka, da res veliko rabim, ampak sem dominantna in jih ne najdem veliko, da se pustijo komandirat, ker so vsi tak ego, jaz hočem pa, da moški na kolenih prosi za seks, takemu takoj dam.

Jaz820, 14.08.2025 ob 15:05

Pobček preveč si zagret, sicer pa , imaš potrdilo da si čist, ker po srečanju z mano ne boš več.

Sem čist. Lahko ti tudi dam potrdilo. Se zmeniva za srečanje?

nimfa696, 14.08.2025 ob 15:09

Jaz sem taka, da res veliko rabim, ampak sem dominantna in jih ne najdem veliko, da se pustijo komandirat, ker so vsi tak ego, jaz hočem pa, da moški na kolenih prosi za seks, takemu takoj dam.

Ti bi se dobila? Se dogovoriva za srečanje?

a pol ti je všeč, da kleči pred teboj in prosi da ti jo poiže.

Anonimno 5333, 14.08.2025 ob 16:06

Ti bi se dobila? Se dogovoriva za srečanje?

Prosi za srečanje, pokaži, da nisi ego. Pa da ne boš napisal prosim za srečanje, pokaži da si kreativen, to nujno rabiš za dober seks.

pičkE se gonijo, 14.08.2025 ob 16:21

a pol ti je všeč, da kleči pred teboj in prosi da ti jo poiže.

Mi je ja tudi tako ali kakor ima ona rada, da njej najbolj paše… Kako vam najbolj paše…?

jaz sem only woman lahkega morala. 

Roxi, 14.08.2025 ob 16:30

jaz sem only woman lahkega morala. 

Te zanima srečanje…?

nimfa696, 14.08.2025 ob 16:25

Prosi za srečanje, pokaži, da nisi ego. Pa da ne boš napisal prosim za srečanje, pokaži da si kreativen, to nujno rabiš za dober seks.

Ti prinesem lepo rdečo rožo…? Imaš rada dišeče rože? Se zmeniva?

Anonimno 5333, 14.08.2025 ob 16:44

Ti prinesem lepo rdečo rožo…? Imaš rada dišeče rože? Se zmeniva?

Ma kakšne rože, če ne znaš niti ene prošnje kreativno napisat, kako boš potem dobro seksal?

nimfa696, 14.08.2025 ob 16:52

Ma kakšne rože, če ne znaš niti ene prošnje kreativno napisat, kako boš potem dobro seksal?

Iščem žensko, ki ima rada veliko seksa. Da bi se jaz njej in ona meni v celoti prepustila… Se spoznava in zmeniva? Lahko mi tudi sporočiš na moj kontakt strastenzate@gmail.com, da se točno dogovoriva?

Je katera tu nimfomanka? Potrebujete ženske sedaj seks? Se bi tudi dobile? Kontakt imam strastenzate@gmail.com.

Zagotovo MON čitajo, ker povsod drugje je tako težko dobiti potrebne moške! 😀

Jst sem pa imel nimfomanko. Katastrofa. Niti enga filma mi ni pustila pogledat do konca. Sam ta sex, sex, sex…. Mi ga je kr priskutla.

Krk sad

Anonimno 9725, 15.08.2025 ob 01:44

Krk sad

Te zanima srečanje…?

Ste nimfomanke? Rabite veliko seksa? Vas zanima srečanje…? Kontakt imam strastenzate@gmail.com. Vse se lahko dogovorimo. Poveste vaše želje…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close