Cvrtnik na vroč zrak
izJUU, 13.08.2025 ob 12:50
Tudi če rabiš za dva, v vsakem primeru kupi večjega, okrog 5-6 litrskega .
Jaz sem ga kupila v enem večjem centru v akciji. Sem zelo zadovoljna. V njem recimo delam tudi pico (zato rabiš malo večji premer). Fajn stvarca
Fajn posuši ja in naredi hrano neokusno.
Anonimno 2497, 13.08.2025 ob 13:27
Fajn posuši ja in naredi hrano neokusno.
Ni res! Nič ne izsuši, če daš na pravi program (odvisno kakega imaš).
Meni je odlična zadeva, imam pa
Cvrtnik na vroč zrak Rosmarino Infinity PRO XXL z dvojno košaro – Vitapur
Včeraj npr. sem si za večerjo pripravila narezane bučke (malo oljčnega olja + sol + poper + mlet česen) – kot na žaru (ker ima to funkcijo) in mlad krompir v kosih.
Meni ni žal, da sem ga kupila. Ga uporabljam dnevno.
Ena696, 13.08.2025 ob 14:14
Ni res! Nič ne izsuši, če daš na pravi program (odvisno kakega imaš).
Meni je odlična zadeva, imam pa
Cvrtnik na vroč zrak Rosmarino Infinity PRO XXL z dvojno košaro – Vitapur
Včeraj npr. sem si za večerjo pripravila narezane bučke (malo oljčnega olja + sol + poper + mlet česen) – kot na žaru (ker ima to funkcijo) in mlad krompir v kosih.
Meni ni žal, da sem ga kupila. Ga uporabljam dnevno.
Cvrtnik na vroč zrak ti že samo ime pove, da kroži vroč zrak ne glede na program. Ne more drugače kot izsušit, jebote čuk.☝️?
Imam 4, 5 literskega. Sem kupil iz firbca, pa praktično ne uporabljam.
Oh, jaz sem se ga dolgo otepala. Zagovarjala pečico, ki ima prav tako funkcijo kroženja zraka. In potem sem pač popustila želji otrok (in moža) in si zdaj težko predstavljam ostati brez. Mi je v pomoč, vsekakor. Tudi cel obrok naredim v njem. Najlepše od vsega pa mi je, da nič ne šprica po štedilniku in pultu, to mi je lajfsejver. Pomaga mi tudi, ko nas je na kosilu več in/ali ko pripravljam več različnih stvari in bi me dodatna kastrola na štedilniku samo motila ali bi morala delat določene jedi prej ali kasneje, tako prilagodim da se lahko vse naredi ob istem času.
Mi smo 4, je tam nekih 9 litrov, dve košari. Ful pride prav tudi ko kuham samo za 2 ali si otroka vsak zase ali skupaj naredita kosilo med počitnicami.
Tašča ga je kupila kakšne dve leti nazaj… Najprej se je malo lovila in res kaj presušila noter, zdaj pa moram priznat, da je kar naštudirala zadevo in ga precej uporablja. Seveda to ni cvrtnik ampak ima samo tako obliko, drugače je v osnovi konvekcijska pečica, ampak za določene jedi se prav ok obnese – seveda pa ne smeš do onemoglosti cmarit na najvišji temperaturi, potem logično, da dobiš žagovino. Mene je najbolj presenetilo, kako fino se kostanj speče. Tega si res nisem mislila 😀
Tu450, 13.08.2025 ob 16:19
A je to zdrav način priprave hrane. Nekje sem zasledila, da nej nebi bili tako zdravi. Hvala za vsako inf.
Zdrava prehrana pa to nikakor ni. Res da je manj olja, se pa ustvarjajo druge toksične spojine. Ampak za upokojence je dobro, od neke bolezni se pač mora umreti!
Jaz ga dnevno uporabljam, se ga je pa potrebno navadit uporabljat. zelo lepo se speče perutnina, kožo zelo lepo zapeče, pečem pa tudi francoske rogljičke, katere mama obožuje in mi ni,da bi za tistih par rogličkov prižigala pečico. za pusto meso pa res ni,pa pomfri mi tudi ni všeč. Imam pa čist navadnega z gumbi.
pika b., 14.08.2025 ob 20:30
V stekleno posodo s pokrovom dam začinjeno meso in zelenjavo in v navadno pečico. Okusno in sveže za prste obliznit.
Tile kuhinjski aparati so zame navlaka ,ki zavzema prostor in dodatno čiščenje. Z običajnimi kuhinjskimi pripomočki se da vse pripravit in tudi zamesit testo.
Dodatno čiščenje, ko je pa ravno peč najbolj gnila zadeva v kuhinji. “Cvrtnik” te reši dodatnega čiščenja, ne pa povzroča.
Poleg tega se ne splača za eno osebo laufati pečice.
Bogpomagaj, 13.08.2025 ob 15:34
Tašča ga je kupila kakšne dve leti nazaj… Najprej se je malo lovila in res kaj presušila noter, zdaj pa moram priznat, da je kar naštudirala zadevo in ga precej uporablja. Seveda to ni cvrtnik ampak ima samo tako obliko, drugače je v osnovi konvekcijska pečica, ampak za določene jedi se prav ok obnese – seveda pa ne smeš do onemoglosti cmarit na najvišji temperaturi, potem logično, da dobiš žagovino. Mene je najbolj presenetilo, kako fino se kostanj speče. Tega si res nisem mislila 😀
?
nisem zelena, 13.08.2025 ob 15:31
Oh, jaz sem se ga dolgo otepala. Zagovarjala pečico, ki ima prav tako funkcijo kroženja zraka. In potem sem pač popustila želji otrok (in moža) in si zdaj težko predstavljam ostati brez. Mi je v pomoč, vsekakor. Tudi cel obrok naredim v njem. Najlepše od vsega pa mi je, da nič ne šprica po štedilniku in pultu, to mi je lajfsejver. Pomaga mi tudi, ko nas je na kosilu več in/ali ko pripravljam več različnih stvari in bi me dodatna kastrola na štedilniku samo motila ali bi morala delat določene jedi prej ali kasneje, tako prilagodim da se lahko vse naredi ob istem času.
Mi smo 4, je tam nekih 9 litrov, dve košari. Ful pride prav tudi ko kuham samo za 2 ali si otroka vsak zase ali skupaj naredita kosilo med počitnicami.
?
Forum je zaprt za komentiranje.