Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Intersparih v Ljubljani nimajo ženskih kopalk

V Intersparih v Ljubljani nimajo ženskih kopalk

V Intersparu Aleja in City Park nimajo na voljo ženskih kopalk. Kakšna je situacija v Intersparu Vič?

In zakaj bi kopalke kupila v SPARU?

Imaš v centru polno drugih trgovin z oblačili z dosti lepšimi in bolj modewrnimi modeli …

sicer jih nikoli nisem tam kupovala, so pa jih imeli tudi v ponudbi, očitno ni šlo pa so izločili.. naš mali špar je izločil šarke od kar so se podražili, očitno sem jih samo jaz kupovala ?, ostali pa poceni s bađet sranje, tega maš pa v vseh možnih okusih..

Opazila sem, da v obeh omenjenih,mogoc je mal boljs blo na vicu, so izrazito skrcl ponudbo za vse starostne skupine. Drgac tok velik prostora, tud neizkoriscengaa se mi zdi, tko da te prenove so blala. Kako je pa s prenovo v cityparku. Kdaj bojo koncal? Ker se mi zdi, da pacajo celo vecnost.

Za Interspar na Viču ne vem, je pa v sklopu tudi trgovinaLisca, ki ima kopalke.

Zanima me Interspar Vič. Je kdo zasledil, če imajo ženske kopalke?

Odgovor na objavo uporabnika
kopalke, 13.08.2025 ob 17:26

Zanima me Interspar Vič. Je kdo zasledil, če imajo ženske kopalke?

Telefoniraj

Zakaj bi kdorkoli želel kopalke iz Spara?

V C&A v zacetku avgusta ali celo zadnje dni julija niso vec imeli kopalk. Jih letos ne bodo vec imeli, konec za to sezono!!!! Men je to bolano.

Poglej v -Dechatlonu…/ Intersportu / , tam imajo kopalke še pozimi…ker tudi pozimi ljudje plavajo , v bazenih, termah in nucajo kopalke. Recimo hčerka je začela v oktobru rekreativno plavat na Dif-u in je iskala enodelne in našla v Dechatlonu ob ogromni izbiri …

Anonimno 6521, 13.08.2025 ob 18:47

Poglej v -Dechatlonu…/ Intersportu / , tam imajo kopalke še pozimi…ker tudi pozimi ljudje plavajo , v bazenih, termah in nucajo kopalke. Recimo hčerka je začela v oktobru rekreativno plavat na Dif-u in je iskala enodelne in našla v Dechatlonu ob ogromni izbiri …

Res je, in še poceni so

Špar ima malo te sezonske ponudbe, oglašujejo v začetku maja tako plažno -sezonsko robo, vidiš po katalogu in potem se to ne naroča več , kar ostane in če trofneš številko in to je to…

Zdajle oni že pripravljajo jesensko sezono, šola in šolske potrebščine ,  trgatve bodo šle noter, vina, itd…potem so sveče pa rože   za prvi november in  zelo kmalu že božično.-novoletna ponudba…recimo v Angliji v Harrodsu -je že božično- novoletna sfera v prodaji…

Zartrose, 13.08.2025 ob 08:42

sicer jih nikoli nisem tam kupovala, so pa jih imeli tudi v ponudbi, očitno ni šlo pa so izločili.. naš mali špar je izločil šarke od kar so se podražili, očitno sem jih samo jaz kupovala ?, ostali pa poceni s bađet sranje, tega maš pa v vseh možnih okusih..

O kakšnih “šarkih” ti to, Zartrose?  Kaj je to šark?

šark je energijska pijača, ki jo zarti obožuje , je tak…

Anonimno 6879, 14.08.2025 ob 00:51

šark je energijska pijača, ki jo zarti obožuje , je tak…

ow, sori @?????, nisem prej videla.. je pa že anonimno 6879 prav povedal hehe..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close