Dogodivščine z wc papirjem
Blazno me moti, da cimer vedno postavi wc papir tako, da drsa ob steni. Jaz pa hočem, da je ravno obratno. A on ga vedno preobrne. Zato ga jaz tudi vedno preobrnem. Dokler ga ne zmanjka. In potem spet nova igra preobračanja.
Pa on kupuje rumenega, zelenega, modrega, oranžnega. Zgleda, kot da se brišem s kuhinjsko servieto in se bojim, da te barve ostanejo na meni. Jaz kupujem izključno belega in nežnega.
Kako pri tem ukrepati? Kako najti kompromis? Kdo ima prav?
Anonimno 4754, 13.08.2025 ob 00:03
Blazno me moti, da cimer vedno postavi wc papir tako, da drsa ob steni. Jaz pa hočem, da je ravno obratno. A on ga vedno preobrne. Zato ga jaz tudi vedno preobrnem. Dokler ga ne zmanjka. In potem spet nova igra preobračanja.
Pa on kupuje rumenega, zelenega, modrega, oranžnega. Zgleda, kot da se brišem s kuhinjsko servieto in se bojim, da te barve ostanejo na meni. Jaz kupujem izključno belega in nežnega.
Kako pri tem ukrepati? Kako najti kompromis? Kdo ima prav?
Jaz se strinjam s tabo v obojem. Razen bele je še beš ok (recikliran). Prav imata oba, vsak zase. Če ne moreš živeti z rumeni papirjem ob steni, pač odloži na neko odlagalno mesto svoj bel kolut. Obarvala se pa ne boš. Si si kdaj obarvala roke z roza papiratno brisačko?? I don’t think so.
Forum je zaprt za komentiranje.