Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj kopalke tangice

Zakaj kopalke tangice

Tiste, ki nosite kopalke tangice, zakaj konkretno se odločite, da oblečete kopalke tangice? Razlogi?

Mogoče bi še k temu dodale razloge za in proti.

kaj ti si kak novinar pa zbiras članke ali kaj

Verjetno zato, da se enakomerno obarva in ni belih linij. Ampak to je tako kot z pajkicami, pac ni za vsako rit. Primerno je samo za fit, sportne bejbe.

Žena jih nosi,  ker se rada seksi počuti in ima rada če jo moški gledajo

Samo edno poletje. Mlada, naivna. Kaj čmo, takle mamo. Vitka, šporznica. Samo ne grdi štirioglati ploh.

Naturist ka

ker na fkk  hodijo velikokrat poelg cipres, lezbike in feminiskte, vegi fegi hranica, joga in droga.

na normalne plaže pa mamicaz otroci mora imet neki na sebi.  in če ima lepo rit zakaj ne?  može je srečen, ona srečna, ostali si spočijejo učke.

niso fse ženske kot ti lezbačike. ene imajo rade moške.

sexy je. simpl.   lezbike niso všeč moškim.

Heterofobi se že borijo da bi tangice prepovedali,ker ne marajo,da moške ženske vzburijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 13.08.2025 ob 06:07

Naturist ka

ker na fkk  hodijo velikokrat poelg cipres, lezbike in feminiskte, vegi fegi hranica, joga in droga.

na normalne plaže pa mamicaz otroci mora imet neki na sebi.  in če ima lepo rit zakaj ne?  može je srečen, ona srečna, ostali si spočijejo učke.

niso fse ženske kot ti lezbačike. ene imajo rade moške.

sexy je. simpl.   lezbike niso všeč moškim.

Anonimno 3469, večina žensk bi bila zagotovo lezbijk, če bi bila večina moških tako hudo prifuknjenih kot si ti.

Pa nosim tangice na plaži. Kaj me briga, glej stran teslo. Nosim jih ker ne maram tistih šotorov od hlačk in bele riti. Potem pa oblecem bele hlače in izgleda kot da imam ogromne bele gate gor, prav vidi se. Sem veliko na morju,dobim veliko barve in je razlika res konkretna.

Pa nehajte obsojat nesuhe in nefit kaj nosijo. A mi zahtevamo od moskih da sivampe pokrivate?? Ne!

Šw malo pa boste kot musliji. Vse v burkinije in burke. Dajte podpirat svoje ženske. Vrjemite mi, da če se imate lepo na plaži s svojimi res nimate časa okoli riti in gat od drugih ocenjevat. Pa škoda je časa in življenja za take bedarije.

Ne morem verjet da se v letu 2025 sploh se kdo nastavlja soncu…enim res nic ne pomaga

Tangice so primerne za res izklesano postavo, brez dkg viška, brez celulita itd. Drugače izgledajo smešno, večkrat pa celo žalostno. Ko si jih ženska omisli, mora stopiti pred ogledalo in se zeeeelo kritično pogledati z vseh strani. A, kaj, ko imajo vsake oči svojega malarja. Potem pa vidimo na plažah kot se reče “glih vse sorte”.:).

Zaradi tangic lahko dobiš vnetje. Suhe, postavne, pa kar nosite to. Samo ne pol jamrat.

Očitno je vedno več zateženih feminist in pripadic LGBT, ki jim gre strašno na živce če moški gledajo zapeljive in ženstvene ženske…..

večina planeta bi že izumrla. takoj kot bo vaša družina zaradi tebe lezbačika ugabna nagnusna ničvredna. edina vrenost ki jo ima samica je da skoti froce.  in ti ezbača si ničvredna svija. ki bi morala plačevat 400 evrov na mesec, zaradi podarjene ničvredne diplomice ugabne, podarjene ničvredne službe in ker delaš na svetu sranje skoz.  ker si lezbača nagnusna.

tanga912, 13.08.2025 ob 07:28

Zaradi tangic lahko dobiš vnetje. Suhe, postavne, pa kar nosite to. Samo ne pol jamrat.

kakšno vnetje? vsako poletje nosim tangice (spodnje perilo) pa nikoli nobenega vnetja. nikoli v lajfu nobenega vnetja spodaj. vnetje večinoma dobivajo tiste, ki se gončkajo, skačejo s kurca na kurac ali pa se jim možek gončka (ta razlog mnoge rade prezrejo)

Nsem suha, 13.08.2025 ob 06:54

Pa nosim tangice na plaži. Kaj me briga, glej stran teslo. Nosim jih ker ne maram tistih šotorov od hlačk in bele riti. Potem pa oblecem bele hlače in izgleda kot da imam ogromne bele gate gor, prav vidi se. Sem veliko na morju,dobim veliko barve in je razlika res konkretna.

Pa nehajte obsojat nesuhe in nefit kaj nosijo. A mi zahtevamo od moskih da sivampe pokrivate?? Ne!

Šw malo pa boste kot musliji. Vse v burkinije in burke. Dajte podpirat svoje ženske. Vrjemite mi, da če se imate lepo na plaži s svojimi res nimate časa okoli riti in gat od drugih ocenjevat. Pa škoda je časa in življenja za take bedarije.

ja saj ti si res pravo strašilo, najprej debela rit na plaži, potem pa še debela rit v prozornih belih hlačah.  najbrž te greenpeace iz vode vleče.

Joj ste ene ženske za luno…..Kaj pa je lepšega kot tangice na morju.

Jaz sem zelo ponosen, ko se moja tako urejena sprehaja naokrog.

Moja kraljica….

tanga783, 13.08.2025 ob 07:20

Tangice so primerne za res izklesano postavo, brez dkg viška, brez celulita itd. Drugače izgledajo smešno, večkrat pa celo žalostno. Ko si jih ženska omisli, mora stopiti pred ogledalo in se zeeeelo kritično pogledati z vseh strani. A, kaj, ko imajo vsake oči svojega malarja. Potem pa vidimo na plažah kot se reče “glih vse sorte”.:).

da se sprehajaš okoli z vso ritjo zunaj ni primerno nikjer. na nudistični moraš biti gol, zato so odveč, drugod pa pač želja, da gledajo v tvojo rit. Nikakor pa ni dolžnost žensk, da bi morale izpolnjevati kriterije za razkazovanje riti, vsaka ima pravico, če to ravno želi.

za debeluhlo, 13.08.2025 ob 08:57

ja saj ti si res pravo strašilo, najprej debela rit na plaži, potem pa še debela rit v prozornih belih hlačah.  najbrž te greenpeace iz vode vleče.

Hahaha…

Ma nič ni narobe s tangicami,čim manj mokrote na sebi,škoda ,da jih še moški nemoremo nosit,ha,ha,ha…ok, grem pa lahko na samo in slečem tisto mokroto dol iz sebe.,…tako da,vse je ok ,če je komot in praktično.

Naturist ka, 12.08.2025 ob 20:14

Tiste, ki nosite kopalke tangice, zakaj konkretno se odločite, da oblečete kopalke tangice? Razlogi?

Mogoče bi še k temu dodale razloge za in proti.

naturistka a bi šla z mano konc tedna mal na slo obalo. sme prijeten trenutno samski moški in povem po pravici, da bi mi prijala družba kakšne punce ženske.

Mlada naivna, 12.08.2025 ob 22:56

Samo edno poletje. Mlada, naivna. Kaj čmo, takle mamo. Vitka, šporznica. Samo ne grdi štirioglati ploh.

mlada naivna, s kje si, greš kaj na morje.

zeloodvisno02, 13.08.2025 ob 11:08

Ma nič ni narobe s tangicami,čim manj mokrote na sebi,škoda ,da jih še moški nemoremo nosit,ha,ha,ha…ok, grem pa lahko na samo in slečem tisto mokroto dol iz sebe.,…tako da,vse je ok ,če je komot in praktično.

moškim ni prepovedano nositi tangic, ravno tako jih lahko.  seveda pa razen homičev nihče na ta način ne trži svoje riti kot ženske.

lepa brenda, 13.08.2025 ob 14:18

moškim ni prepovedano nositi tangic, ravno tako jih lahko.  seveda pa razen homičev nihče na ta način ne trži svoje riti kot ženske.

se strinjam ,zato jih pa ne nosim ,raje nič…

Prasice pohlepne ste si v komunizmu nagrebli vikende na morju

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close