Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kitajska, kaj se dogaja?

Kitajska, kaj se dogaja?

Mon “stroka” ste o vsem na tekočem. Zakaj šteka letalski transportni promet s Kitajske? Pošiljke že več dni čakajo na letališču in je zgolj skopo obvestilo, da lahko pride do zamude letov?

Ksr so dopusti.

Odgovor na objavo uporabnika
Kot povsod, 12.08.2025 ob 17:02

Ksr so dopusti.

Ne vem. Bom videl. Sem imel še dobrih 50 eur dobropisa, pa sem ponucal. Če že dajo nekaj nazaj, nima smisla pustit denar.

Vprašaj tamalo, sigurno k njej hodi tudi kak kitajček 🙂

Kitajska mesta so postala mesta duhov. Vse se zapira ker ni kupcev. Država se razpada. Podeželje prazno, mesta prazna.

Ne vem kakšna cepiva so to imeli….

Čisti genocid

Anonimno 4815, 12.08.2025 ob 20:14

Kitajska mesta so postala mesta duhov. Vse se zapira ker ni kupcev. Država se razpada. Podeželje prazno, mesta prazna.

Ne vem kakšna cepiva so to imeli….

Čisti genocid

???

Kitajcev je čez miljardo tu gor pišete da so kitajska mesta in podeželje prazni.

Avtor zelo malo pricurlja ven iz Kitajske ker je zelo močna cenzura. Če je verjeti družabnim omrežjem imajo v določenih mestih spet lock downe zaradi meke bolezni, ki se sploh ne prenaša direktno iz ljudi na ljudi, ampak prek komarjev. Kaj pa je dejansko zadaj  je pa vprašanje.

Lahko pa je razlog čiszo kje drugje. Kot npr. pravijo – dopusti

Izgleda, da imajo res spet lockdown. Kar zadeva teh epidemij so oni vztrajno zagamani do amena. Ni odpustkov, pa če vse vrag vzame.

In se ne premakne. Kurc to pol.?

Screenshot 2025 08 13 01 10 05 42 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

Na, mi je pa janeza prilepilo, ko sem imel prej sliko odprto, da pogledam…..eeeh?

Screenshot 2025 08 13 04 52 12 85 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

瞎说,现在最多是基孔肯雅热在流行,所谓新冠很少有人再得了

Neprijavljena, 12.08.2025 ob 22:44

???

Kitajcev je čez miljardo tu gor pišete da so kitajska mesta in podeželje prazni.

Avtor zelo malo pricurlja ven iz Kitajske ker je zelo močna cenzura. Če je verjeti družabnim omrežjem imajo v določenih mestih spet lock downe zaradi meke bolezni, ki se sploh ne prenaša direktno iz ljudi na ljudi, ampak prek komarjev. Kaj pa je dejansko zadaj  je pa vprašanje.

Lahko pa je razlog čiszo kje drugje. Kot npr. pravijo – dopusti

Kitajcev niti slučajno ni čez miljardo, še 8kMIO jih ni, ne verjemi vsemu kar propaganda od tam izvozi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close