moderne ženske
samski cinik, 12.08.2025 ob 13:34
Kot osebe me ne zanimajo. V bistvu mi ne bi mogle biti bolj tuje, kot so mi. Stike omejujem na površne, kakor tudi odnose. Dalje teh odnosov ne bom opioval, ker bodo spet prihrumeli moji sledilci in začeli pisat, da se hvalim.
Počasi bom moral reči, ko me bo kdo vprašal o ženskah, da nimam mnenja.
Zadnjič sem brala kaj si želiš od ženske. Kakšne pogovore in to. In očitno to iščeš na netu :). Mislim a tudi svinjske kotlete iščeš v ribarnici? Pa nogavice kupuješ v avtosalonu? Takšne ženske kot ti trdiš da jo želiš obstajajo. Ne visijo na internetu. Hodijo na potopisna predavanja, so v knjižnici, gledališču, operi, galerijah, se udeležujejo literarnih večerov, se udeležujejo kulturnih dogodkov….ne visijo na internetu v glavnem. Sploh ne na monu 😀
hecen si, 12.08.2025 ob 15:01
Zadnjič sem brala kaj si želiš od ženske. Kakšne pogovore in to. In očitno to iščeš na netu :). Mislim a tudi svinjske kotlete iščeš v ribarnici? Pa nogavice kupuješ v avtosalonu? Takšne ženske kot ti trdiš da jo želiš obstajajo. Ne visijo na internetu. Hodijo na potopisna predavanja, so v knjižnici, gledališču, operi, galerijah, se udeležujejo literarnih večerov, se udeležujejo kulturnih dogodkov….ne visijo na internetu v glavnem. Sploh ne na monu 😀
VISIJO na plastični kirurgiji,da si povečajo joške,rit ,ustnice, obrve,da jim spumpajo špeh…
pa kozmetičarka,frizerka vsak dan,nohti,…še bi lahko naštevali…
ne da se mi….
anonimno305, 12.08.2025 ob 15:20
VISIJO na plastični kirurgiji,da si povečajo joške,rit ,ustnice, obrve,da jim spumpajo špeh…
pa kozmetičarka,frizerka vsak dan,nohti,…še bi lahko naštevali…
ne da se mi….
Ne to samo tiste na katere ti žlajfaš online 24/7 medtem k ti mati štrudelj peče.
Forum je zaprt za komentiranje.