Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek preberte kaj sem dobil na mail od derma klinike

preberte kaj sem dobil na mail od derma klinike

da nimajo kadra in da naj na mail več ne pišem. kličem na tel, receptorka reče da tudi tam ni kadra da je ona receptorka da nima nič s tem in da una k naroča , jo tud ni in nimajo nadomeščanja. da naj pisno napišem na nek naslov priporočeno in pošljem in ko bo kdo prišel delat če kdo, bodo pa prebrali. v času tako imenovane digitalizacije bom jest sedaj dajal 5 evrov za priporočeno pošto pa kupoval pisma liste in pisaril printal, ta držva je čist razpadla . a v času kovida so nas pa lahko nategovali s tistimi online izvidi pa nasveti, pa to golazen bi jaz vso samo pobil da jim jebem mater zdravstveno in političlarsko koja jih je s pizde zvrgla vsem po vrsti .

Dermatologov, ki bi delali v javnem zdravstvu v bistvu več ni. Mogoče delajo specializanti, ostali so vsi spizdili privat. Tako to je. In dela imajo dovolj, komot preživijo na trgu, cene imajo zelo visoke. Za pregled znamenj 100 evrov ni dovolj. Melanom je pa eden od najsmrtonosnejših rakov. Ja, globoko smo zabredli. Mi smo že v Ameriki, na žalost.

Pa smo tam!

Ker se folk ne zbudi.

Dokler bodo davki bodo med tistimi ki od tega dobivajo keš za brez veze tudi počeli svoje kvazi službe na brezvezen način.

Če se folk noče zbudit kaj boš? Mafija povsod. Zabitočredniki pravijo da če ne bi davke plačevali državi potem bi bile pa mafije na sceni. Mafije so sedja na sceni, zabitočredniki pa zabiti.

Plačuje se za vse dvojno , trojno in namesto storitev na vrhunskem nivoju po večini vse izpod vsakega nivoja.

Seveda. Ali trola ali je pa res tako zabito tele, da se niti naročit ne zna z napotnico.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1550, 12.08.2025 ob 00:55

Seveda. Ali trola ali je pa res tako zabito tele, da se niti naročit ne zna z napotnico.

Glede na stopnjo vaše inteligence si kaj drugega niti ne zaslužite ???

Odgovor na objavo uporabnika
Darko666, 12.08.2025 ob 00:53

Ker se folk ne zbudi.

Dokler bodo davki bodo med tistimi ki od tega dobivajo keš za brez veze tudi počeli svoje kvazi službe na brezvezen način.

Če se folk noče zbudit kaj boš? Mafija povsod. Zabitočredniki pravijo da če ne bi davke plačevali državi potem bi bile pa mafije na sceni. Mafije so sedja na sceni, zabitočredniki pa zabiti.

Plačuje se za vse dvojno , trojno in namesto storitev na vrhunskem nivoju po večini vse izpod vsakega nivoja.

Folk se nikoli ne bo zbudil.

Kakšna mafija neki. Je že velikokrat bilo javno, da derma delajo raje privat in v javnem enostavno ni kadra.

To smo slišali X krat. Vendar volje naredit red v zdravstvu in vrnitev ugleda javnemu zdravstvu še kar ni. Vrednota, ki se največ ceni, je denar, hkrati pa vleč ugodnosti iz javnega kolikor se da.

Je znanka od žene povedala kakšen je zaslužek v privatni Derma kliniki.

1000 EUR na dan

Država nikoli ne bo imela sredstev, da bi to financirala.

Žal, katerakoli vlada bo prišla tega ni mogoče rešiti, ni dosti bolje z zobozdravniki

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close