Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje v prosti prodaji lahko kupiš mehčalec/dišave za v sušilni stroj?

Kje v prosti prodaji lahko kupiš mehčalec/dišave za v sušilni stroj?

Po spletu vidim veliko oglasov, kjer daš mehčalec v obliki ploščice kar v sušilni stroj, da je perilo mehko in dišeče. A povsod je možnost nakupa le preko spleta. Saj velikokrat naročujem preko spleta, a skozi ekran pa res ne morem vedeti, ali mi mehčalec diši ali smrdi ali je premočan itd. Testerjev pa ne ponujajo.

Ali se morda kaj takega kupiti tudi v kakšni trgovini, kjer lahko povohaš?

Odgovor na objavo uporabnika
Če sploh, 11.08.2025 ob 09:58

Po spletu vidim veliko oglasov, kjer daš mehčalec v obliki ploščice kar v sušilni stroj, da je perilo mehko in dišeče. A povsod je možnost nakupa le preko spleta. Saj velikokrat naročujem preko spleta, a skozi ekran pa res ne morem vedeti, ali mi mehčalec diši ali smrdi ali je premočan itd. Testerjev pa ne ponujajo.

Ali se morda kaj takega kupiti tudi v kakšni trgovini, kjer lahko povohaš?

miele ima tako opcijo kupš nekakšne diske ki jih vtakneš v filter sušilca, vonjev je kar nekaj. Ja pe ta zgolj njihov produkt za njihove sušilce ostalo pa ne vem ne bi tvegal.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Še ena neumnost in nepotrebna kemija za zastrupljanje narave, ki bi jo bilo treba prepovedat.

Kot, da ni dovolj, da je perilo oprano, posušeno perilo pa je prav tako mehko.

sem že slišala za to. ENKRAT MISLIM DA MI JE FACEBOOK PRIJATELJICA OMENILA, DA DAJE NEKAJ V SUŠILNI STROJ, DA DIŠIJO CUNJE. SAMO KAJ SE PA NE SPOMNIM VEČ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close