Vitka , bom jutri nasproti plaže sava, natančno preberi
Jutri dopoldne med 8 in 12 uro, predno bo še za zdržat, bom bila nasproti plaže sava, na tej strani. Sem samska, 23 let, vitka, zelo lepa punca. Vem kakšna sem in da sem zelo lepa. Pričakujem sebi primernega do 45 let, debeli , plešasti, grdi, neurejeni, kosmati sam stran od mene, če bo kdo težil bom pač šla. Če bo primeren kandidat se bova igrala, kar boš hotel, razen seksa. Tudi spermo imam rada in jo pogoltnem. Lahko sta tudi dva asli trije, če ustrezate pogojem.Imam dolge rjave lase in srednje velike sramne ustnice. Po tem me lahko spoznaš.Pristopi in ne bodi strahopeten.
Lojz522, 10.08.2025 ob 16:33
Takšno bedarijo si lahko izmisli samo oni debilni zavaljeni, zanemarjeni, prestopnik in pijanček iz čuze. To je njegov stil, pisanja in izmišljotin.
tam je prišel en debel ogromno zavaljen tip na vespi lj registracija in tam buljil. sem mu nakazala naj spiz…in je šel. da nisi bil ti kaj.
jutri grem ponovno, kot sem napisala, ponovno, debeli grdi plešasti stari stran od mene. je dovolj razumljivo napisano.
in da si ne bo kdo delal utvar. sem lepa punca dobim tipov tisoč na dan, če hočem, samska sem po lastni izbiri, ker ste tipi v večini debili in imam z vami same probleme, se nalimate name in mi ne date miru.
jaz hodim na morje in tam uživam naga, vedno uleti mnogo tipov, prostorčkov že na slo obali je veliko za te reči. problem ta teden je v tem, ker v tej nori vročini na morje ne grem, ne prenašam temp nad 30 stopinj. sem pa iz lj in mi ni problem skočit do črnu, še z avtom mi ni treba jit , s trolo sem tam v 15 ih minutah.
Kaj se spet ti oglašaš stara zanemarjena prdonja, z uscanimi in posranimi gatami, ki se ponuja vsakomur. Kaj bi sploh rad…predvidevam da bi ga rad redno prejemal…toda kdo bo porival malomarneža, ki ni videl mila vsaj par let.Zacni skrbeti za osebno higieno, ženske padajo na urejene,šarmantne, ne pa na stare fosile brez zob ?
Forum je zaprt za komentiranje.