N plaži, od stotih deklet jih je samo ene 5 super postavce , ritke
Ogledujem si ritke in postavce , obraze , joškice, punc na plaži. Tudi tiste zgoraj brez ali povsem nage. Od vseh, jih je samo nekaj z idealno postavco, lepih, s super ritkami, za oceno 20, ne samo 10, ostalo pa večina tam nek v povprečju, marsikatera pa tudi debela, celilitasta, grde povešene velke joške, povprečnen obraz, šlavfi okol trebuha in to puce stare tam od 16 20 let, ko bi morala biti super . Satrih nad 35 niti ne opazujem, ker to mi je vse prestaro.
Anonimno 3033, 10.08.2025 ob 06:33
Vse tiste druge imajo kar srečo, da imajo mir pred takimi sluzavci. Upam, da ima tistih 5 dedca zraven, ali pa, da vsaj trenirajo karate.
Anonimno 3509, 10.08.2025 ob 06:47
nimajo deca zdraven, to so lepe mlade punce, same na plaži. zakaj bi jaz rinil v eno, ki ima deca zdraven, a tebi je to normalno, a ste že vsi zmešani. same kurbe ki rinejo k vezanim al kaj, pa sklepate po sebi.
Ti kar glej ritke, ni problema.Za mamo svojih otrok pa izberi vzgojiteljico po duši in po srcu, ki bo dobra do tebe in ti do nje in ki bo dovolj inteligentna, da bodo tudi otroci taki.Lahko pa poročiš lepo in luštno ritko, ki te bo vsak dan zajebavala v glavo , pa še nič ne boš vreden.A veš kaj ti hočem povedati? Da na koncu ostanejo lahko samo še lepa ritka, lepa postava , krasne zobe in plave oči – ti pa v sebi nesrečen in žalosten do amena…No…ni pa nujno….Sicer pa…Tudi mladi fantje niso več tako lepi in postavni kot nekoč…Prehrana dela svoje….Burgerji, pomfri, pizze, pa prigrizki in posladki…Pa kaj bi naštevala, saj sam veš, od kje ves ta špehec, ne?
Tudi jaz na plaži gledam, če je kje kak lepi moški za pogledat in sem zelo razočarana. Zavaljeni in nerodni dedci in mlahave roke, pleša, pivske postave moških ki so prepojeni z ženskimi hormoni zaradi piva, moške joške, ma ne samo joške, prav moške zize kot od nosečnice, nosečniški moški trebuh, brez mišic, edini mišičasti pa so visoki meter in čevap. Dlake vsepovsod drugje kot na urejeni bradi, ki je nima skoraj nihče, rajši si pustijo dlake po hrbtu in pajkaste postave odraslih nemožatih preklastih moških. Obrazi pa v stilu Žana Mahniča.
nenormalno, 10.08.2025 ob 09:52
Meni je ze to zelo nenormalno, da hodis na plazo gledat druge ljudi in jih ocenjevat.
Letos sem prezivela ze kar nekaj dni na plazi in ti povem, da nimam pojma, kaksnih postav so bili ljudje na teh plazah, sploh nimam teh slik v glavi, pa ce se na vso moc trudim spomnit.
Verjetno kar prav vidiš. Par procentov super izgledajočih, večina povprečna, nekatere pač podpovprečne. Zato je pa večina žensk raje samih, ker moških niti procent ne vidiš super izgledajočih, večina je podpovprečnih. Ko pa jih spoznaš pa še tisti super izgledajoči in povprečni padejo na dno. Za koga točno naj bi se punce trudile biti lepe? Za kosmatozobe mlahave na minimalcu nerazgledane, na stopnji gonečega psa razvite tipe? Smo kakršne smo in uživamo life. Ti pa čičaš na svoji ploščati riti in gledaš punčke kako živijo.
Anonimno 4240, 10.08.2025 ob 09:58
seveda ne opazuješ moških na plaži, ker te ne zanimajo. stare frigidne babe s suhimi pikami pač moški ne zanimajo.
Ne bo držalo in brez nesramnosti! Vsak ima svoje prioritete.Nekdo na plaži bere knjige, drugi uživa v plavanju, tretji gleda ritke.Upam, da tisti tretji vidi tudi svojo….
Narobe se tolažiš. Ne gledamo vas, ker NI KAJ VIDET.
Taki zanemarjenci, kot ste, kvečjemu pridete prav za shujševalno kuro, ker se nam apetit ustavi ob pogledu na vas.
Šlampasti, z zanemarjeno trdo kožo okoli pet, črnimi nohti, medvedasto hojo, v tistih nagravžnih šarenih prhutalkah do kolen, kot da ste pohabljeni, plavat itak ne znate, kot da bi nilskega konja gledal, celi mehki ko puter, najbolj ogabno pa tisti vaši butasti pogledi, zijanje v vsako žensko, čohanje po jajcih ko da imate picajzle… pa ko začnete trebuhe noter vlačit in se raztegovat… za posrat smešno. Ko neke opice ste.
Ma samo marš! Pojma nimate, kako na daleč se vam vidi, kolk zabiti in zaplankani ste. Iz aviona ločiš primitivca od normalnega moškega.
Morali bi imet ločene plaže za vas, tako kot za pse.
Anonimno 3509, 10.08.2025 ob 06:20
Ogledujem si ritke in postavce , obraze , joškice, punc na plaži. Tudi tiste zgoraj brez ali povsem nage. Od vseh, jih je samo nekaj z idealno postavco, lepih, s super ritkami, za oceno 20, ne samo 10, ostalo pa večina tam nek v povprečju, marsikatera pa tudi debela, celilitasta, grde povešene velke joške, povprečnen obraz, šlavfi okol trebuha in to puce stare tam od 16 20 let, ko bi morala biti super . Satrih nad 35 niti ne opazujem, ker to mi je vse prestaro.
Ja, jaz se blazno sekiram, ker šele zdaj vidim, da moški ostanete večno mladi, našpanani, gibčni, koža ko svila, mišice da se odbiješ od njih, postave izklesane, prožna hoja, iskrive oči, zdravi zobje ko biseri, jajca napeta, riti čvrste, sami Adonisi.
Pa to ste ena sama večna lepota in mladost!
Le kako je možno, da se vi z leti samo še polepšujete, me revice pa se staramo? Pa tako zelo nam je važno, da bi bile vam čim bolj všeč… vse bi naredile, samo da bi si od vas kako točko zaslužile…
Prekleti idiot retardirani!
Samo toliko, da vam povem, v izogib infarktom na plažah:
šest nas je, ena bolj zavaljena od druge, najvitkejša ima 85 kg, ostale smo vse preko 95kg. Celulita na metre, joški nam visijo preko popka, hodimo ko race, obrite smo samo po glavi, vse ostalo je kosmato in zaraščeno z onimi dolgimi črnimi kocinami, v eni roki pir, v drugi čik, polna hladilna torba sendvičev in absolutno zgoraj brez, spodaj tigraste tangice, da se vidi, kako špeh preko premalih kopalk visi in riti ko sloni zgubane in celulitaste, noge na x, kjer je le možno, pa itak nage. Glasno preklinjamo, rezgetamo ko kobile, nabijamo najbolj težaški psihadelik rock, plahutamo z brisačami, da pesek in šoder samo leti po vas. Obnašamo se najbolj ogabno, kolikor gre in ja pazimo, da nas vsi opazite.
No, vzele smo si cela dva meseca misije od plaže do plaže po celem Jadranu in strašimo voajerje in fukfehtarje in zijalce. Prav tam se poleg nabašemo, kjer je največ samskih čefurjev in kmetavzov in se razkomotimo, na veliko hodimo tik mimo njihovih frisov kao pod tuš ali nekaj vprašat.
Tako dolgo, dokler ne spizdite za vekomaj amen iz vseh plaž.
Vedno več nas je v klubu strašilk, drugo leto nas pride najmanj petnajst in bomo zasedle vse faking zastonjkarske plaže. Vse do zadnje.
Potem se pa vi drkalci jebite na plačljivih plažah, pa naj vas tam učijo manir in boste mastno plačali za vaše zijanje v ženske. Ali pa še dalje sedite doma in drkajte na korejske tiktokarce.
Pizda vam čorava primitivna!
Redarke na plaži -Baywach, 10.08.2025 ob 11:00
Samo toliko, da vam povem, v izogib infarktom na plažah:
šest nas je, ena bolj zavaljena od druge, najvitkejša ima 85 kg, ostale smo vse preko 95kg. Celulita na metre, joški nam visijo preko popka, hodimo ko race, obrite smo samo po glavi, vse ostalo je kosmato in zaraščeno z onimi dolgimi črnimi kocinami, v eni roki pir, v drugi čik, polna hladilna torba sendvičev in absolutno zgoraj brez, spodaj tigraste tangice, da se vidi, kako špeh preko premalih kopalk visi in riti ko sloni zgubane in celulitaste, noge na x, kjer je le možno, pa itak nage. Glasno preklinjamo, rezgetamo ko kobile, nabijamo najbolj težaški psihadelik rock, plahutamo z brisačami, da pesek in šoder samo leti po vas. Obnašamo se najbolj ogabno, kolikor gre in ja pazimo, da nas vsi opazite.
No, vzele smo si cela dva meseca misije od plaže do plaže po celem Jadranu in strašimo voajerje in fukfehtarje in zijalce. Prav tam se poleg nabašemo, kjer je največ samskih čefurjev in kmetavzov in se razkomotimo, na veliko hodimo tik mimo njihovih frisov kao pod tuš ali nekaj vprašat.
Tako dolgo, dokler ne spizdite za vekomaj amen iz vseh plaž.
Vedno več nas je v klubu strašilk, drugo leto nas pride najmanj petnajst in bomo zasedle vse faking zastonjkarske plaže. Vse do zadnje.
Potem se pa vi drkalci jebite na plačljivih plažah, pa naj vas tam učijo manir in boste mastno plačali za vaše zijanje v ženske. Ali pa še dalje sedite doma in drkajte na korejske tiktokarce.
Pizda vam čorava primitivna!
Jaz imam 60kg, ampak se z veseljem pridružim, imam špeh, celulit in še nekaj orožij v podbradku. 😀
Takšne na katere bi ti zastojn drkal ne hodijo na socialkarske plaže tako kot ti. Se sprehajajo po plažah katerih si ti ne moreš privoščit. Svoji k svojim. Bodi vesel da imaš vsaj par procentov za izbirat. Te reve še niso ugotovile da na takih plažah nočejo bit izbrane oz. nimajo med čem izbirat. Kot bi po smeteh v socialkarskem naselju brskal in iskal diamant. Imajo večje možnosti da diamant najdejo, kot pa normalnega dedca.
hja562, 10.08.2025 ob 12:12
Takšne na katere bi ti zastojn drkal ne hodijo na socialkarske plaže tako kot ti. Se sprehajajo po plažah katerih si ti ne moreš privoščit. Svoji k svojim. Bodi vesel da imaš vsaj par procentov za izbirat. Te reve še niso ugotovile da na takih plažah nočejo bit izbrane oz. nimajo med čem izbirat. Kot bi po smeteh v socialkarskem naselju brskal in iskal diamant. Imajo večje možnosti da diamant najdejo, kot pa normalnega dedca.
Anonimno 3509, 10.08.2025 ob 06:20
Vseeno, kakšne so in kakšne opazuješ, če ga v vsakem primeru na roke žlajfaš. ?
hoho715, 10.08.2025 ob 11:42
Jaz imam 60kg, ampak se z veseljem pridružim, imam špeh, celulit in še nekaj orožij v podbradku. 😀
Tudi jaz bi sla zraven. Sicer tudi 60kg ampak res dosti celulita pa rebra se vidijo zraven zgoraj pa nekaj brazgotin in temnih dlak. Pa letos se nisem bila na morju. Pa dead metal mi je vsec in pohano kuro zraven prinesem.
OMG, 10.08.2025 ob 07:00
Ti kar glej ritke, ni problema.Za mamo svojih otrok pa izberi vzgojiteljico po duši in po srcu, ki bo dobra do tebe in ti do nje in ki bo dovolj inteligentna, da bodo tudi otroci taki.Lahko pa poročiš lepo in luštno ritko, ki te bo vsak dan zajebavala v glavo , pa še nič ne boš vreden.A veš kaj ti hočem povedati? Da na koncu ostanejo lahko samo še lepa ritka, lepa postava , krasne zobe in plave oči – ti pa v sebi nesrečen in žalosten do amena…No…ni pa nujno….Sicer pa…Tudi mladi fantje niso več tako lepi in postavni kot nekoč…Prehrana dela svoje….Burgerji, pomfri, pizze, pa prigrizki in posladki…Pa kaj bi naštevala, saj sam veš, od kje ves ta špehec, ne?
KER – pazi logiko. Debela = dobra po srcu, postavna, ki športa in skrbi zase = slab človek. Ti butajo ven kompleksi KER = dobiš debelo.
Forum je zaprt za komentiranje.