Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tudi za samske moške prihajajo boljši časi

tudi za samske moške prihajajo boljši časi

ne bo minilo nekaj let, ko bo vsak moški lahko imel žensko doma. Pa še pri šparal bo na vodi in milu. Te ženske se namreč nikoli ne kopajo ali tuširajo.

.https://www.youtube.com/shorts/HdAAcKL5Hqk?feature=share

Odgovor na objavo uporabnika
sosedov lulček, 09.08.2025 ob 17:17

ne bo minilo nekaj let, ko bo vsak moški lahko imel žensko doma. Pa še pri šparal bo na vodi in milu. Te ženske se namreč nikoli ne kopajo ali tuširajo.

.https://www.youtube.com/shorts/HdAAcKL5Hqk?feature=share

Na kolk se menja olje v mašini in menjalniku? Kolk fukov do generalne?

Se že veselim tega. Počasi grem namreč v leta, ko sem čedalje manj zanimiv za mlade ženske, denarja imam pa vrh glave. Hvala bogu, da znanost in tehnika napredujeta. Samo jo bo pa treba dobro sprogramirati, da se ne bo zjezila – bog ne daj, da takšno zjeziš in da se te fizično loti …

Ja to bo protiukrep dildotom in kužkom s katerimi se danes ukvarjajo ženske. Končno nekaj za moške.

to bi jaz rabil

.https://www.youtube.com/shorts/X0sp89Twcsw?feature=share

Hvala, ampak ne hvala 😀

Zakaj ne hvala? No, razloži – česa ti takle robot ne more nuditi, kar ti lahko žena? Pa dobro razmisli. 😉

Vampire dance, 09.08.2025 ob 17:24

Na kolk se menja olje v mašini in menjalniku? Kolk fukov do generalne?

Sigurno več fukov, kot si jih ti sposobma s svojo suho fračo ?

lloyd, 09.08.2025 ob 17:47

Hvala, ampak ne hvala 😀

Zakaj ne? Ne rabi kropirja. Zraven dobiš daljinec, z rdečim gumbom za off. Za pucat tla zgleda pa kar ok.

Wauuuu takoj bi imel to! Seveda kakšno tako fuk verzijo. Za dela okol bajte pa moško moško verzijo. Potem ju pa samo spokaš v kufre pa na morje. Dec robot bo že ob 1.ponoči rezerviral ležalnik pod borovcem in stal tam do jutra medtem ko se bom jaz zabaval v apartmaju

Anonimno 3808, 09.08.2025 ob 18:01

Zakaj ne hvala? No, razloži – česa ti takle robot ne more nuditi, kar ti lahko žena? Pa dobro razmisli. 😉

Po gumi in plastiki smrdi.

Ko jo stolčes, kupiš nov model?

Vau, ful moški ego

Super za vas.

Zanimivo da ženske lahko brez “dedcev” živijo, obratno pa očitno ne gre 😀

Tolk o močnejšem spolu pa to 😀

Anonimno 4661, 09.08.2025 ob 18:24

Zakaj ne? Ne rabi kropirja. Zraven dobiš daljinec, z rdečim gumbom za off. Za pucat tla zgleda pa kar ok.

Ma ne vem, rajši žensko gledam, kot pa robota. Pa čeprav ma kakšen mozolj na riti, pa da ji iz nosu teče..

Takoj kupim ali najamem tako žensko, če bo sprogramirana, da bo z mano gledala art filme, se pogovarjala o filozofiji, Dostojevskem, Tolstoju, Nietzscheju, bolestih sodobne družbe, brez da bi zraven srala feministične dovtipe…Ta ideja mi je pa zelo všeč. Umetna inteligenca, ne me razočarat, pokažite, da ste sposobni razviti nekaj takega.

samski cinik, 09.08.2025 ob 20:49

Takoj kupim ali najamem tako žensko, če bo sprogramirana, da bo z mano gledala art filme, se pogovarjala o filozofiji, Dostojevskem, Tolstoju, Nietzscheju, bolestih sodobne družbe, brez da bi zraven srala feministične dovtipe…Ta ideja mi je pa zelo všeč. Umetna inteligenca, ne me razočarat, pokažite, da ste sposobni razviti nekaj takega.

Imaš chatgpt, pa ko debatiraš z njim, se glej v ogledalo, itak si sebi najboljši in točno to kar rabiš.

A ni v Dogodek v mestu Gogi en tip živel skupaj z lutko in se z njo pogovarjal? Kdo bi si mislil, da nas bo v prihodnosti dohitela preteklost. tega niti moja zlobna pamet ne bi predvidela. Sicer pa, umetna ženska, kakršnakoli je, ne more biti hujša recimo od predsednice državnega zbora, ki velja v tem pesjaku za nekakpno elitno žensko. kakšne so potem šele navadne ženske, če je to  blond derište elita?

samski cinik, 10.08.2025 ob 07:03

A ni v Dogodek v mestu Gogi en tip živel skupaj z lutko in se z njo pogovarjal? Kdo bi si mislil, da nas bo v prihodnosti dohitela preteklost. tega niti moja zlobna pamet ne bi predvidela. Sicer pa, umetna ženska, kakršnakoli je, ne more biti hujša recimo od predsednice državnega zbora, ki velja v tem pesjaku za nekakpno elitno žensko. kakšne so potem šele navadne ženske, če je to  blond derište elita?

Lutke so preveč predvidljive. Ženske so lahko izziv.

Oh, če boste namenjali roboti toliko pozornosti, kot ste jo nekateri moški tukaj po komentarjih sodeč pripravljeni nameniti ženski, itak ne bo nafilan, ko se bo vam ravno dvignil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close