Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Natakarji

Natakarji

Lep pozdrav

Ce kdo dela kot natakar mi prosim povejte kako je z fraj dnevom, in ce je težko delo samo me zanima.

Odvisno, kje delaš. Če je kak pajzelj, boš cel šiht pral kofe šalce in še kakšen štamprle. Če boš delal na oktoberfest štantu, ga boš pa orenk najebal.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5147, 09.08.2025 ob 17:27

Odvisno, kje delaš. Če je kak pajzelj, boš cel šiht pral kofe šalce in še kakšen štamprle. Če boš delal na oktoberfest štantu, ga boš pa orenk najebal.

Pri Zvezdi iščejo natakarje

Jaz ne delam kot natakar ampak vem, da je težko delo. Ves dan na nogah, sto stvari si moraš zapomniti, težko nosiš (obloženi krožniki), pa še prijazen moraš biti tudi s tistimi, ki se tega ne zaslužijo.

Kar se tiče prostega dne ti pa pripada po zakonodaji. Najdi si službo v kakšni gostilni, ki je čez vikend zaprta, take so najboljše. Si ziher fraj dva dni.

miška minka, 09.08.2025 ob 17:29

Jaz ne delam kot natakar ampak vem, da je težko delo. Ves dan na nogah, sto stvari si moraš zapomniti, težko nosiš (obloženi krožniki), pa še prijazen moraš biti tudi s tistimi, ki se tega ne zaslužijo.

Kar se tiče prostega dne ti pa pripada po zakonodaji. Najdi si službo v kakšni gostilni, ki je čez vikend zaprta, take so najboljše. Si ziher fraj dva dni.

Ja saj

Mogoče bi bila najboljša opcija kar zavod. Že sam štart ti lahko odpravi bodoče probleme.

Anonimno 5147, 09.08.2025 ob 17:32

Mogoče bi bila najboljša opcija kar zavod. Že sam štart ti lahko odpravi bodoče probleme.

Saj Sem na zavodu

Natakar je vreden manj kot čistilka. Vsi te opljuvajo, zmerjajo, zafrkavajo, žalijo, preizkušajo kolko zdržiš preden zgubiš živce,… Cel dan si na nogah, ob priložnostih celo 2 šihta zaporedoma na nogah,..

Si pa nabašeš tošl s tringeltom.

Če najdeš ‘poštenega’ delodajalca… ki dela po zakonu, bo OK.  Če ne boš zadovoljen pa imej pogum in menjaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close