Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Levak se spreobrne , ko se v jamo zvrne !

Levak se spreobrne , ko se v jamo zvrne !

Partljić se je grdo zlagal kako da je Nipiču  zrihtal izredni penzjon, Nipič pa pravi , nimam izrednega penzjona, to bi bilo nečastno zame..

Laž je nesmrtna duša komunistov  , je zapisal Havel, prav partljić je dokaz da to drži.

https://siol.net/trendi/glasba-in-film/tone-partljic-alfiju-nipicu-sem-pomagal-zrihtati-izjemno-pokojnino-nipic-to-ne-drzi-669323

Vse spoštovanje do Alfija,to je povedal Imam pokojnino, ki ima spredaj številko dve,” je razkril.

V nadaljevanju pa še dodal “Moja pokojnina je takšna, kot jo ima vsak muzikant. To ni niti tisoč evrov.

Dej spizdi že, proklet domobranc izdajalski, pa fukn se sam v kočevska brezna, ker samo tja spadaš, kurba izdajalska kolaborantska!!!!

PREKLETI KOMUNISTI, IZDAJALCI SLOVENSKE NARODA. PREKLETI KOMUNISTI. PREKLETA POMUSLIMANJENA DRHAL, kine zna drugega kot MANIPULAT LAGAT IN KRAST.

meeeh.. že v postli, ko se obrne na desni bok..

hm, jaz sem sredinska, spim na hrbtu ?

Odgovor na objavo uporabnika
Izdajalci slovenskega naroda enkrat in za večno, prokleta svojat domobranska SDSarska!, 09.08.2025 ob 08:52

Dej spizdi že, proklet domobranc izdajalski, pa fukn se sam v kočevska brezna, ker samo tja spadaš, kurba izdajalska kolaborantska!!!!

Preberi se, sicer je to kar pišeš kaznivo, sploh če bi tak isti tekst napisal desničar.

400 000 bedakov na 490 000 podlage, 09.08.2025 ob 09:12

Preberi se, sicer je to kar pišeš kaznivo, sploh če bi tak isti tekst napisal desničar.

Tole je napisal provokator, niti ne levičar niti desničar, pač pa neka zgubljena duša, ki upa na pozozornost s takim postom.

Zartrose, 09.08.2025 ob 09:05

meeeh.. že v postli, ko se obrne na desni bok..

hm, jaz sem sredinska, spim na hrbtu ?

Je dobro za hrbet in gubice …edino smrčim včasih…kdo je pri nas na levi ,Jankovič,Golob ,komunisti ,ki so bili pri koritu in olastninili premoženje ,ok Luka Mesec in Kordiš bi lahko bili na levi,na desni pa kmetje s traktorji in sp  vci ,a ni čudno vse skupaj…

Hej, nadloga! Odkar vsak dan naletim na tvoje provociranje, že skušam razumeti, kaj vam toliko žolča gor meče.
Saj je skoraj neverjetno, da bi vas  en sam pleško lahko toliko zmotiviral, da bi vi kar naprej po lastnem narodu tolkli, ste pa ja neki domoljubi baje.

A veš, kaj ugotavljam? Ena sama ogromna favšija vas je in neozdravljivi kompleksi. Nimate pod milim nebom koga med vami, ki bi karkoli pomenil, bil kjerkoli uspešen, dober, koristen, viden, nimate na koga biti ponosni in vas to razžira.
Si pač pomagate hladiti svoje občutke manjvrednosti s tem, da serjete po drugih. Celo po svojem ljubljenem narodu.

Hudo je z vami, res. Popolnoma ste že slepi in gluhi za vse, samo v svojem krogu se še vrtite. Saj se ne čudim, da ste kot ste, vsakemu bi se v takem zasukalo.

A ni dovolj, da po nas pljuvajo tujci? Morate seveda vi tudi, a ne? Ko je vse urejeno, vam ne paše. Mora bit sranje in sovraštvo, drugače vam kri ne teče po venah. Samo sekiracija vam pričara nasmeh in dobro voljo, kaka sloga in mir vas ubije.

V normalnih pogojih bi se mi taki ljudje smilili. Žal pa ustvarjate nenormalne pogoje in namesto usmiljenja sprožate v ljudeh le še odpor in gnus.

Poskusi kdaj biti par dni tiho, mogoče se kje pojavi iskrica upanja tudi zate in tvoje.

monovka, 09.08.2025 ob 09:46

Hej, nadloga! Odkar vsak dan naletim na tvoje provociranje, že skušam razumeti, kaj vam toliko žolča gor meče.
Saj je skoraj neverjetno, da bi vas  en sam pleško lahko toliko zmotiviral, da bi vi kar naprej po lastnem narodu tolkli, ste pa ja neki domoljubi baje.

A veš, kaj ugotavljam? Ena sama ogromna favšija vas je in neozdravljivi kompleksi. Nimate pod milim nebom koga med vami, ki bi karkoli pomenil, bil kjerkoli uspešen, dober, koristen, viden, nimate na koga biti ponosni in vas to razžira.
Si pač pomagate hladiti svoje občutke manjvrednosti s tem, da serjete po drugih. Celo po svojem ljubljenem narodu.

Hudo je z vami, res. Popolnoma ste že slepi in gluhi za vse, samo v svojem krogu se še vrtite. Saj se ne čudim, da ste kot ste, vsakemu bi se v takem zasukalo.

A ni dovolj, da po nas pljuvajo tujci? Morate seveda vi tudi, a ne? Ko je vse urejeno, vam ne paše. Mora bit sranje in sovraštvo, drugače vam kri ne teče po venah. Samo sekiracija vam pričara nasmeh in dobro voljo, kaka sloga in mir vas ubije.

V normalnih pogojih bi se mi taki ljudje smilili. Žal pa ustvarjate nenormalne pogoje in namesto usmiljenja sprožate v ljudeh le še odpor in gnus.

Poskusi kdaj biti par dni tiho, mogoče se kje pojavi iskrica upanja tudi zate in tvoje.

In vendar vse napisno velja tudi zate!

Fanatično levo in fanatično desno, jaz ne vidim razlike!

Mimogrede, sem nekje zasledila, da so ga eni žingali v telovadnici in to po sprejetju zakona o točenju alkoholnih pijač v bližini šol, zanimivo ne, pa taka načelnost!

hi,hi,samo če je več luksuza na levi ,bomo volili leve ,je treba mislit v tej smeri,da pridemo vsi na enako,..glupi desni pa nej se matrajo.

Svoboda prevladuje pri tistih z osnovno šolo ali manj (16,9 %).

400 000 bedakov na 470 000 podlage, 09.08.2025 ob 10:02

Svoboda prevladuje pri tistih z osnovno šolo ali manj (16,9 %).

ne me vzet dobesedno…

Dobr, kaj je treba sedaj to pogrevat? Alfi Nipič ima pokojnino za izredne dosežke na področju umetnosti.

Torej Zakon o pokojnini zanj ne velja.

Ker ste pa bili proti vi opranoglavci, bodo pokojnino podedovali tudi Dejan Nipič in Samo Nipič. Pa tut če ene ne spesnita.

Eh ja, to menda velja za SDS volilce!

400 000 bedakov na 470 000 podlage, 09.08.2025 ob 08:48

Partljić se je grdo zlagal kako da je Nipiču  zrihtal izredni penzjon, Nipič pa pravi , nimam izrednega penzjona, to bi bilo nečastno zame..

Laž je nesmrtna duša komunistov  , je zapisal Havel, prav partljić je dokaz da to drži.

https://siol.net/trendi/glasba-in-film/tone-partljic-alfiju-nipicu-sem-pomagal-zrihtati-izjemno-pokojnino-nipic-to-ne-drzi-669323

Vse spoštovanje do Alfija,to je povedal Imam pokojnino, ki ima spredaj številko dve,” je razkril.

V nadaljevanju pa še dodal “Moja pokojnina je takšna, kot jo ima vsak muzikant. To ni niti tisoč evrov.

SDS-ovec SE SPREOBRNE, KO SE V JAMO ZVRNE, ali kako si ti to razlagaš. AJAAAAA si mislil Janšo, on je bil zagrižen komunist, najboljši v KUMROVŠKI šoli, najbolj zagrižen, prvi povsod, TITO PARTIJA pa to…. potem se je pa spreobrnil, prav okrog se je obrnil, ampak po srcu je še vedno komunist, vsaj po metodah ki jih je pokazal v času COVID19- ljudje- volite JANŠO če želite komunizem- fašizem in kar je še takega avtoritarnega

Torej, če nima niti tisoč evrov in je spredaj številka dve, ima največ 299 evrov pokojnine?

HALOŽANKA, 09.08.2025 ob 09:50

In vendar vse napisno velja tudi zate!

Fanatično levo in fanatično desno, jaz ne vidim razlike!

Mimogrede, sem nekje zasledila, da so ga eni žingali v telovadnici in to po sprejetju zakona o točenju alkoholnih pijač v bližini šol, zanimivo ne, pa taka načelnost!

Ratoborni desni so nas naučili, da se klin s klinom zbija. En viden gospod obramboslovec je dokazoval, da sovražnika najlažje poraziš z njegovim lastnim orožjem.

Med levimi nimamo vojnih strategov in strokovnjakov za prepire, zato pač zaupam edini stroki, ki je na voljo. ?

Po mojih informacijah niso pili v telovadnici, temveč v večnamenski dvorani, v kateri se med drugim izvaja tudi šolska telovadba. Sploh je pa teta Jelko Godec javno zatrdila, da je to normalno. Glede na posnetke pijančevanja v Bovcu bi rekla, da vsi malo nostalgično izvajamo folkloro nazdravljanja in bo še malo trajalo, da to navado prerastemo.

Ja, imaš prav. Levo-desno je brez veze, se pa nalezeš kakih strupov celo ob maksimalni imunosti. Šibkost je človeška.

monovka, 09.08.2025 ob 10:10

Ratoborni desni so nas naučili, da se klin s klinom zbija. En viden gospod obramboslovec je dokazoval, da sovražnika najlažje poraziš z njegovim lastnim orožjem.

Med levimi nimamo vojnih strategov in strokovnjakov za prepire, zato pač zaupam edini stroki, ki je na voljo. ?

Po mojih informacijah niso pili v telovadnici, temveč v večnamenski dvorani, v kateri se med drugim izvaja tudi šolska telovadba. Sploh je pa teta Jelko Godec javno zatrdila, da je to normalno. Glede na posnetke pijančevanja v Bovcu bi rekla, da vsi malo nostalgično izvajamo folkloro nazdravljanja in bo še malo trajalo, da to navado prerastemo.

Ja, imaš prav. Levo-desno je brez veze, se pa nalezeš kakih strupov celo ob maksimalni imunosti. Šibkost je človeška.

V Puconcih je šlo za telovadnico vrtca in OŠ! Pa med levimi še kako premorete in vojne stratege in strokovnjake za preprire, ker danes, ko imam čas, malo berem teme in med drugimi je tudi tema o soprogi JJ, ti pa praviš da nimate kadra za prepir 😉

zeloodvisno02, 09.08.2025 ob 09:44

Je dobro za hrbet in gubice …edino smrčim včasih…kdo je pri nas na levi ,Jankovič,Golob ,komunisti ,ki so bili pri koritu in olastninili premoženje ,ok Luka Mesec in Kordiš bi lahko bili na levi,na desni pa kmetje s traktorji in sp  vci ,a ni čudno vse skupaj…

jap, spanje na hrbtu je zakon, mogoče mi zato vedno dajo ful let manj haha..

HALOŽANKA, 09.08.2025 ob 10:15

V Puconcih je šlo za telovadnico vrtca in OŠ! Pa med levimi še kako premorete in vojne stratege in strokovnjake za preprire, ker danes, ko imam čas, malo berem teme in med drugimi je tudi tema o soprogi JJ, ti pa praviš da nimate kadra za prepir 😉

Športna dvorana ali telovadnica ni ista stvar.
O neokusnostih v zvezi z ženskami pa ni treba preveč kazati s prstom. Nešteto je tukaj gor zapisov o Klakočar Zupančič, Pirc Musar, Gaber, Fajon… skupaj z najrazličnejšimi vzdevki, ki si jih lahko napesni samo bolan um.

Se ti zdi, da je količina neprimernih zapisov primerljiva?

monovka, 09.08.2025 ob 11:00

Športna dvorana ali telovadnica ni ista stvar.
O neokusnostih v zvezi z ženskami pa ni treba preveč kazati s prstom. Nešteto je tukaj gor zapisov o Klakočar Zupančič, Pirc Musar, Gaber, Fajon… skupaj z najrazličnejšimi vzdevki, ki si jih lahko napesni samo bolan um.

Se ti zdi, da je količina neprimernih zapisov primerljiva?

Saj o tem je bilo takrat govora, da v odročnih krajih ponavadi imamo le en tak objekt, ki ga koristimo v namene šolanja in druženja! To so bodisi telovadnice, športne dvorane, igrišča…… pa saj brez veze, da pišem, saj veš čemu se posmehujem.

Kar se pa izpostavljanja tiče, pa tudi moraš ločiti od tistih, ki se same izpostavljajo in ven mečejo, kot tiste, ki tega ne počno! Če nekdo polni rumene trače samoiniciativno, pač mora razumeti, da bodo tudi negativni odzivi, če pa je nekdo na tapeti zgolj zato, ker nekdo nekomu gre na živce, pa je to malo drugače, vsaj zame!

Napisal si popolno resnico.

Problem je, da je tu gor ogromno bedakov fuknjenih, retardiranih psihičnih bolnikov, ki hočejo  ljudem z zdravo pametjo vsiliti svojo psihično bolezen, kot normalno.

Janšisti so vsi retardirani psihični bolniki in narod bi se moral te golazni znebiti, če hoče še obstajati.

Ker glup forum ni citiral, bom pa zdaj citiral resnico:

“Dej spizdi že, proklet domobranc izdajalski, pa fukn se sam v kočevska brezna, ker samo tja spadaš, kurba izdajalska kolaborantska!!!!”

Glejte, gospoda. Ni prav, da nekateri pišejo direktno strankarsko propagando, to ne spada na nek neodvisen forum. Že tako je preveč trolanja tukaj.

Kaj če bi jaz potem napisal popularen vic zadnje čase.

Zdrav človek ima tisoč želja, bolan pa le eno:

da zmaga Janša.

A bi vam bilo to všeč? Ali zdaj vidite, da to nikamor ne pelje?

VOLILCI SVOBODE, SD, LEVICA SO PRAV ISTO vsi retardirani psihični bolniki in narod bi se moral te golazni znebiti, če hoče še obstajati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close