Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 5G STOLPI

5G STOLPI

Prebivalci Santa Cruza tožijo okrožje zaradi baznega stolpa AT&T

Prebivalci okrožja Santa Cruz v Kaliforniji želijo, da sodišče prekliče odobritev 43-metrskega stolpa za mobilne telefone, za katerega trdijo, da so ga okrožni uradniki nezakonito odobrili. Organizacija za otroško zdravje (Children’s Health Defense) podpira prebivalce s svojo pobudo Stop 5G. pri nas ovce ne boste nikoli vložile take pobude, ker vas boli racku zato da vam tupijo možgane

Zadnjič sem videla fotografije dreves, ki rastejo v bližini teh stolpov.

Pa to je grozljivo. Vse veje, ki rastejo v smeri stolpa so bolj ali manj mrtve, ostale pa tudi umirajo.

Najprej se odpovejte najnovejšim telefonom, moj Apple SE1 naprimer še ne podpira 5g, torej te težave nimam, kaj pa vi, imate tudi stare telefone, ne nimate !

Imate najsodobnejše, operaterja boste drkali zakaj 5, 6G ne dela, repetitorje bi pa podirali !

Nimam 5G telefona. Moj je star 6 let in se prav bojim, da odpove.

Najprej se odpovejte najnovejšim telefonom, moj Apple SE1 naprimer še ne podpira 5g, torej te težave nimam, kaj pa vi, imate tudi stare telefone, ne nimate !

Imate najsodobnejše, operaterja boste drkali zakaj 5, 6G ne dela, repetitorje bi pa podirali !

Da si naus kaj naredu! Jaz imam vec let star telefon na tipke, ce se ves, kako so izgledali. Moj primarni telefon je zemeljska linija.

yep…, razvoj četrte industrijske revolucije gre brzinsko,  vpletanje – globoke države, mk ultra , 6G…in to naša telesa ne bodo zmogla prenest…zato se bo zgodil spoj tehnologije in teles…itd…dobro razloži – James Martinez -v intervjuju v oddaji -Redacted- / You tube / kogar zanima naj poišče ali tu gor prilepi povezavo…

Motnje v razvoju življenja bodo opazne čez mnogo leti razvoja, počasi, ker je masa vode velika in šibki impulzi jo morajo zelo dolgo dražiti, razen tega se molekule premikajo zato niso stalno izpostavljene valovanju, ki se širijo premočrtno. S telesnimi čuti zaznavamo grobe dražljaje, manjše s pripomočki, obstajajo pa še šibkejši, ki si jih razlagajo le še na osnovi posledic, torej čez mnoga leta, sicer bi že zdavnaj odkrili smisel življenja.

Jaz imam nov telefon, samodejno se je iz 4 preklopil na 5G (telekom). Sama sem si nazaj nastavila na 4G.

V leto 2012 se mi zdi je bila peticija da se ustavi 5g v Sloveniji podpisana od 20,000 ljudi. Takratni minister je ustavil zadevo verjetno ker je vedel da bodo nadeljevali 2020.

Raziskave z razlicnimi frekfencami so raziskovali ẓ̌e v 1950’ih let. Točno vedo kolk škodljivo je. Mobilni z 5g je antena ki prejema in pošilja in je nevarna.

Končno da nekdo začne pisati na to temo ki je še vedno tabu!

ENI LJUDJE – NERAZGLEDANI NORCI BODO ITAK REKLI, DA JE TO VSE “TEORIJA ZAROTE” …

Svet se sesuva, narava je znorela, mi pa še kar ne verjamemo, čeprav je o 5g bilo že vnaprej povedanega toliko negativnega.

Vsi telefoni imajo možnost nastavitve 4g, zaenkrat še podpirajo delovanje te frekvence.

Prvi telefoni več ne delujejo na obstoječih omrežjih, ukinili so prvotna frekvenčna območja. Ni dvakrat za reči, da tega ne bodo naredili tudi s tem, kar danes še deluje

tudi če imaš novi telefon, lahko na modemu izključiš 5G, težava je v tem, ker kmalu te možnosti ne bo več, ker bodo telefoni zahtevali 5G  sicer ne bodo delali. no kar se mene tiče jaz takega ne bom kupila.- BOM PA BREZ

4G bodo vsi ponudniki sčasoma ukinili in bomo morali vsi na G5, če bomo želeli uporabljati mobilne telefone. To je dejstvo, pa se lahko na glavo postavljate in pizdite.

2G bo ostala, ukinili so 1G in 3G, 1G itak ni nihče več uporabljal, to je tisti NMT kjer je bil telefon za cel kuferček, 3G pa je prepočasen, tudi tega ni nihče več uporabljal, 2G je dober za telefoniranje, 4G ne bodo ukinjali dokler ne bo vse pokrito s 5G , to pa ne bo nikdar ker rabiš bazne postaje na nekaj 100 m, tega pa po podeželju ne bomo imeli nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close