Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ines Plohl (Ines Ploh)

Ines Plohl (Ines Ploh)

Je ta zgodba resnična?

Zelo čudno je v medijih, sploh objava za donacije, ki se deli, kjer piše Ploh, ne Plohl, spodaj sta oba podpisana, ona in mož(zakaj ona, če naj bi umrla?), živeli so v Avstriji, predstavljeno je, da so iz Slovenije, račun za donacijo je nenavaden.

Meni se zdi izmisljeno, donacija, zakaj ze???

O čem je govora?

O tem…

https://sobotainfo.com/novica/lokalno-kronika/mamica-treh-otrok-nepricakovano-umrla-na-pagu-druzina-prosi-za-pomoc/302293

tudi meni se zdi čudno….napisano kot da je bila moški…pa če ni hodila v službo, zakaj bi pol oče bil v finančnih težavah…nenavadna objava res, je pa v vseh medijih…

Jo kdo osebno pozna?

Kaj pa je bil vzrok smrti? Res je bila še mlada, ubogi otroci.

Tragedija, ampak vsi otroci niso tako majhni, a 22 letni otrok ne more prispevat k druzinskemu proracunu? Cudno je to. Ce so imeli za dopustovanje cele druzine, verjetno niso bili tako kratki pri financah.

Da ni podobno kot Nina Grilc.

meni se zdi kot prevajanje iz googla:

V teh dneh je Maribor in širšo skupnost pretresla tragična vest, ki je mnoge razjokala.

pa generičen zapis v spomin – v moškem spolu??

Deluje mi kot lažna novica, ki pa so jo potem pobasali še drugi časopisi. A kdo sploh pozna družino?

Zgodba je resnična, ker jih osebno pozanm. Družina je iz Slovenije in živi v Avstriji. Z možem sta imela skupen TRR, kar je v Avstriji čisto normalno. Donacije pa so za zbirajo zato, ker se želi družini pomagati, stroški za pogreb, prevoz iz tujine, in sam pogreb niso majhni, da ne omenjam, kako bodo živeli poleg tega, da so izgubili skrbno in ljubečo ženo in mamo, z vsemi ostalimi stroški, ki jih življenje prinaša. In ja, v Avstriji je tudi normalno, da se skupnost zbere in podpre družino, ter se ob takih tragičnih izgubah, podpre družino in se zbirajo donacije. Hvala bogu, da obstajajo ljudje, ki jim je mar.

[quote

Nič ni izmišljeno pa kaj pišete,  vse je resnično gospa je padla v nezavest in umrla verjetno infarkt,  je pa vse resnično ker jo bodo jutri v našem kraju pokopali, in je objavljena osmrtnica z sliko.

Zgodba je še kako resnična…

Ines smo danes pokopali?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close