Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek URŠKA B.

URŠKA B.

Kako lepa je ta ženska. Na taboru stranke SDS smo jo videli, ko smo dopustovali v Bovcu.

Od sebe oddaja neko milino in istočasno energijo, kot bi njena notranja lepota sevala navzven.

Pa nisem fenica od Janše ampak ona me je očarala.

Odgovor na objavo uporabnika
Bovec, 07.08.2025 ob 18:21

Kako lepa je ta ženska. Na taboru stranke SDS smo jo videli, ko smo dopustovali v Bovcu.

Od sebe oddaja neko milino in istočasno energijo, kot bi njena notranja lepota sevala navzven.

Pa nisem fenica od Janše ampak ona me je očarala.

Zdaj ko ima novega fukača izgleda veliko bolje!

Ob takem možu kot je Janez Janša bi bila vsaka ženska lepa.

Lepota ., 07.08.2025 ob 18:25

Ob takem možu kot je Janez Janša bi bila vsaka ženska lepa.

Res je. Tudi znani geyi zloćinske Slavije si ga želijo. Uršika pazi ga.

Ampak čisto diht pa ne more biti, če si je naprtila zagrenjenega, populističnega starca, ki oddaja negativno energijo.

Jaz vedno pravim kakšen  si takšnega partnerja imaš, ker Janša kaj prida ni tudi Urška  ni boljša, glede na to ,da pa dela v Celj. bolnišnici kjer že  ves čas  zdravniki stavkajo pa tudi veš  od kot to izvira. Poleg Janše  je kot miška, ki se boji od kje bo kaj  od njega priletel. Kot ženska  mi deluje prestrašena in se vidi ,da z njo dobro manipulira, od tega pa ima v sebi polno srda, ki se  jo je zaradi tega  treba bat. To je videt z moškega  vidika.

Dobro izgleda. Kakšna je kot človek, ne bi vedel.

Slovenska satanistična scena katere del ste

!!!

trigliceridi, 06.08.2025 ob 12:38

Kako to, da se športniki iz Izraela lahko udeležujejo največjih športnih tekmovanj, medtem ko je Rusiji (prav tako agresorju) to prepovedano?

Kaj si mislite o tem

???

Meni je siva in pusta, energijsko mrtva, nasmeh kisel. Ni mi lepa.

Ja, res je. Mene so pripeljali na urgenco, ko je bila dežurna. Da je to ona, sem prebrala v odpustnem  pismu. Je nisem prepoznala, ker je imela spete lase in ni bila naličena.

Meni je delovala zelo strokovno, dala narediti kar nekaj preiskav. Do pacientov in sodelavcev zelo prijazna.

Aja, Janše pa ne prebavljam.

Sodite ljudi, pa jih od blizu niste videli! Urša je zelo prijazen človek, odlična mama, tudi Janez kolikor ga srečujem zaradi otrok, deluje popolnoma normalno in otroka sta top vzgojena! Le kako bi to uspelo negativnim ljudem, za kakršna ju imate?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close