Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Starega, grdega za sex

Starega, grdega za sex

Oj. Imam eno čudno željo. Želim si da me poseksa en star, zanemarjen, kar se da grd moški. Obvezno samo odzadaj, dogy stayl, da ga ne gledam v faco. Še najbolje, če si umazan in neobrit. Stara sem 38, samska, postavna… vse ostalo napišem na mail.

Kolk mora bit star packa

Oj….nisem prav tak…lahko mi pa pišeš…majdvojcek@gmail.com

Si resna packa za take pa packarije….

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2933, 06.08.2025 ob 14:50

Si resna packa za take pa packarije….

Sem resna in nisem packa. Sem prava urejena dišeča damica. Starost naj bo 55+. Rajcajo me takšni moški…zakaj? Povem privat.

Lidija1522, 06.08.2025 ob 14:59

Sem resna in nisem packa. Sem prava urejena dišeča damica. Starost naj bo 55+. Rajcajo me takšni moški…zakaj? Povem privat.

jaz sem urejen finančno stabilen skrbim za higieno dišeč kurac pobrit in jajca fukam pa menda noro dobr.

Anonimno 2888, 06.08.2025 ob 15:03

jaz sem urejen finančno stabilen skrbim za higieno dišeč kurac pobrit in jajca fukam pa menda noro dobr.

Nisi pa pošlihtan v glavi, ker ne razumeš kaj iščem. Zastonj se trudiš, takšnih imam na voljo na pretek, a me sploh ne zanimajo.

Lidija1522, 06.08.2025 ob 15:11

Nisi pa pošlihtan v glavi, ker ne razumeš kaj iščem. Zastonj se trudiš, takšnih imam na voljo na pretek, a me sploh ne zanimajo.

v glavi mam pošlihtano vem kaj iščeš. samo nevem če se ti upa javno javit tak moški ,katerega bi rada.čez igro se pa da zmenit.

Ok packa Lidija …sem mlajsi od 55,urejen …tako da odpadem….obilo uspeha ….javi ce najdes…

Lidija1522, 06.08.2025 ob 14:37

Oj. Imam eno čudno željo. Želim si da me poseksa en star, zanemarjen, kar se da grd moški. Obvezno samo odzadaj, dogy stayl, da ga ne gledam v faco. Še najbolje, če si umazan in neobrit. Stara sem 38, samska, postavna… vse ostalo napišem na mail.

Sem neobrit…lahko mi pišeš na sustargasper30(at)gmail.com…

lp

sem zanemarjen delam cel dan v gozdu preznojen zvečer grem v hlev kidam gnoj molzem krave nato pridem direkt k tebi in….mwa

anomino3883, 06.08.2025 ob 22:39

sem zanemarjen delam cel dan v gozdu preznojen zvečer grem v hlev kidam gnoj molzem krave nato pridem direkt k tebi in….mwa

Superca, daj kontakt…

Lidija kontakt prosim….

Anonimno 9553, 07.08.2025 ob 06:39

Lidija kontakt prosim….

Daj ti kontakt…in napiši kakšen si. Izpolnjuješ pogoje?

Lidija1522, 07.08.2025 ob 09:24

Daj ti kontakt…in napiši kakšen si. Izpolnjuješ pogoje?

Bla bla bla

Mene pa fuulll zanima ,kaj je v ozadju ,vsega tega. Ker to je pa res čudna želja. Če bi mi napisala v zasebno . Hvala.

zmedavglavi, 07.08.2025 ob 12:28

Mene pa fuulll zanima ,kaj je v ozadju ,vsega tega. Ker to je pa res čudna želja. Če bi mi napisala v zasebno . Hvala.

Res je zanimivo ozadje, a ga bom zaupala tistemo ki izpolnjuje pogoje, se opiše in da kontakt… Po moje to ni težko razumet. Če bo šlo vse tako kot želim, potem morda delim z vami to izkušnjo.

če mi zaupaš lidija od kod si pa ti dam kontakt mwa

Sem star peder…

Lidija1522, 08.08.2025 ob 06:54

Sem star peder…

Ejjj, nekdo si je, nek star peder, sposodil moj nick.

Sem resna iz Kranja…

Čakam te v štali med kravami

Kje ste žrebci moji??…..

Razočarana sem nad moškimi.

Lidija1522, 08.08.2025 ob 08:49

Kje ste žrebci moji??…..

Sem neurejen, neobrit, preznojen od dela, samski… Ti je prav tako? Kontakt socialmulti@gmail.com. Mi sporočiš na email in poveš še več glede srečanja?

moj kontakt m00958861@gmail.com

Pridem z motorjem preznojen, vonj po bencinu, usnji,…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close