Poglej no vse to sranje, ki ga ne potrebujem
.https://www.youtube.com/watch?v=Koow0Q6EiXU
Spet ena lekcija iz daljnega vzhoda.
Bistvo je dejansko v zadnjih nekaj minutah. Obstajajo ljudje, ki resnično ne potrebujejo veliko, da so srečni. Ter obstajajo ljudje, ki se bojijo loviti svoje sanje.
Nekoč je Elon Musk (kot vedno) pritiskal na mlade inženirje. Eden od njih je dal odpoved. Vrnil se je po nekaj mesecih. Na vprašanje Elona, zakaj se je vrnil je odgovoril. Spoznal sem, da imam dve možnosti… ali se bom v življenju dolgočasil, ali pa bom izgorel. Odločil sem se, da bom izgorel. ?
Jp, odločitve, odločitve…
Epic Fail, 05.08.2025 ob 18:18
Bistvo je dejansko v zadnjih nekaj minutah. Obstajajo ljudje, ki resnično ne potrebujejo veliko, da so srečni. Ter obstajajo ljudje, ki se bojijo loviti svoje sanje.
Nekoč je Elon Musk (kot vedno) pritiskal na mlade inženirje. Eden od njih je dal odpoved. Vrnil se je po nekaj mesecih. Na vprašanje Elona, zakaj se je vrnil je odgovoril. Spoznal sem, da imam dve možnosti… ali se bom v življenju dolgočasil, ali pa bom izgorel. Odločil sem se, da bom izgorel. ?
Jp, odločitve, odločitve…
U matr, ta je pa huda. Če bi še mal študiral, bi prišel do tega kaj ga čaka po izgorelosti.
Ne izgoris zaradi preobilice dela. Izgoris zaradi lastnih prepricanj/odsotnosti merljivih rezultatov/toksicnih odnosov. Preobilica dela ti ob koncanju vseeno nudi veliko zadovoljstvo.
Podobna izkusnja – kot solidno usposobljen inzenir, kariera v gospodarstvu na klin in izlet v drzavno podjetje.
Kmalu je sledil povratek v gospodarstvo – se veliko raje jebem na projektu kot s kretenskimi sodelavci, ki so ob odsotnosti jebanja s projektom jebejo med sabo.
Izgoriš zaradi lastne neumnosti. Ne ker ti drugi nalagajo ampak ker TI NE ZNAŠ REČI NE!
Nehajte se gnati za neplačano pozornost nadrejenih, nehajte tekmovati z drugimi. Ko umrete ali odidete vas zamenjajo v enem tednu. Nikogar ne zanima kaj se dogaja z vami in kaj počnete. Dokler boste budale in vsakič sprejeli dodatno delo brez dodatnega plačila, ste krivi samo vi sami.
Forum je zaprt za komentiranje.