Bohinjsko jezero je strupeno zdaj je uradno avgust 2025
dki, 05.08.2025 ob 12:53
Nič ni strupeno. Cianobakterije so v vseh vodnih ekosistemih že stotine milijonov let, drugi toksin, ki so ga našli pri tej psički, pa naj bi bil možen zaradi zaužitja strupa (za polže, ipd.) ali kakšnih ostankov pri kurjenju ognja. Ali znate brati novice ali ne?
Zabitočredniki rabijo senzacijo, najbolje táko, ki ljudi straši pred pristno naravo.
Zakaj je avtor proglasil Bohinjsko jezero za zastrupljeno s toksini, če je že novica sama govorila o točnih navedbah strupa, ki naj bi ga pes užil izven jezera. Ker je pač zabitočrednik, iz kakršnegakoli razloga že.
Ne boste nas pregnali iz jezer, pa četudi lažete in strašite.
KrEna2025, 05.08.2025 ob 12:59
Zabitočredniki rabijo senzacijo, najbolje táko, ki ljudi straši pred pristno naravo.
Zakaj je avtor proglasil Bohinjsko jezero za zastrupljeno s toksini, če je že novica sama govorila o točnih navedbah strupa, ki naj bi ga pes užil izven jezera. Ker je pač zabitočrednik, iz kakršnegakoli razloga že.
Ne boste nas pregnali iz jezer, pa četudi lažete in strašite.
Krota omejena, še enkrat ali dvakrat preberi članke in boš mogoče razumela, da so patologi odkrili prisotnost STRUPA, ki ga proizvajajo cianobakterije in ne cianobakterij samih.
“Rezultati kažejo, da je najverjetneje poginila zaradi hkratne zastrupitve z dvema strupenima učinkovinama. Tudi zaradi anatoksina, ki je nevrotoksični alkaloid, ki ga proizvajajo cianobakterije.”
a bo šlo, krava zabita?, 05.08.2025 ob 14:47
Krota omejena, še enkrat ali dvakrat preberi članke in boš mogoče razumela, da so patologi odkrili prisotnost STRUPA, ki ga proizvajajo cianobakterije in ne cianobakterij samih.
“Rezultati kažejo, da je najverjetneje poginila zaradi hkratne zastrupitve z dvema strupenima učinkovinama. Tudi zaradi anatoksina, ki je nevrotoksični alkaloid, ki ga proizvajajo cianobakterije.”
Zabitočrednik, koga je pa že ubilo malo anatoksina v vodni gošči, ki je tam že tidočletja? Živali že, ne pa ljudi. Možno bi bilo, troretično, če bi se nekdo spravil med alge in jih žrl 3 dni, ja, potem bi bol hin verjetno. Če uporabiš svoj možgan,ti lohika pove, da je pes umrl po možnosti zaradi obeh substanc, ampak to ni škodljivo za človeka, saj ne uživa pesticide iz vab za polže.
Če je pa tebe, anonimnež zagitočredniški STRAH, je pa to druga zgodba. Potem pač: moje sožalje, cukeraš. Si ja iz cukra, da te vse prestraši.
Idi se dret na sredo jezera, da bo kopalce ubil toksin iz alge, ki je tam od pamtiveka.
ARSO je ocenil, da ni nevarnosti za kopalce, če se ne bodo ravno nacrjali z vodo iz jezera.
No, strahopetci, zdaj pa UDARI! NAVALI! USEKAJ S PRAZNIMI FLOSKULSMI O STRAHOPETNI PREVENTIVI.
Jaz se kopam v jezerih in vedno se najdejo horde čudakov, ki mi govorijo, zakaj vse se ni dobro kopati. Če drugega ne, di izmislijo podbodno mesto iz davnine, ki čudodelno požira predmete. Človeka še ni, je pa nevarnost, ssj vsako jjezero ima svoje mračne skrivnosti.
To je zgolj strah pred pristno naravo, ki so ga v stoketjih dodelali strahopetci v razne mite in fobije.
Ko bi se le predelane, toksične, konzervirane, umetno slajene ipd. hrane bali tako kot kopanja v jezeru, kot hudič križa torej, bi bili takoj stokrat bolj zdravi. Tudi v mislih.
In ta CIANO shit! Vedno znova!
Pa kretenski farmacevti odsvetujejo uživanje mareličnih pečk, ker je v njih CIANOSHIT, ki jih bo kar ubil.
Kreteni manipulatorski mi hočejo odtujiti zdravilno živilo pod pretvezo, fa nas bo cianid ubil, ko pa se že v osnovni šoli učimo, da cianid v peškah ni v taki obliki, kemični, da bi sploh lahko škodil človeku.
Je bil že zabeležen kak smrtni primer v svetu in zgodovini, kjer je človek umrl zaradi cianida iz mareličnih pešk? Ne! Ampak marelične peške veljajo kot vir smrtnosti. Seveda, ker so prrveč zdrave, jih je morala farmacija očrtniti. Zabita čreda pa sledi.
Tako je z anatokdinom in podobnimi grožnjami – vse grozovito prrnapihnjeno.
Vsak sladoled je miljonkrat bolj nevaren kot marelične peške. In vsak meščanski običajni obrok hrane, po možnosti z mesom, polnim antibiotikov, predelane hrane, polne Ejev in konservansov in vsega sranja je stokrat boj nevarrn kot celoletno kopanje v Bohinjskrm jezeru.
Amonimno strahopetno Oné, ne nakladaj. Raje idi hodit po žerjavici, da boš manj strahopeten pred naravo.
KrEna2025, 05.08.2025 ob 15:52
Zabitočrednik, koga je pa že ubilo malo anatoksina v vodni gošči, ki je tam že tidočletja? Živali že, ne pa ljudi. Možno bi bilo, troretično, če bi se nekdo spravil med alge in jih žrl 3 dni, ja, potem bi bol hin verjetno. Če uporabiš svoj možgan,ti lohika pove, da je pes umrl po možnosti zaradi obeh substanc, ampak to ni škodljivo za človeka, saj ne uživa pesticide iz vab za polže.
Če je pa tebe, anonimnež zagitočredniški STRAH, je pa to druga zgodba. Potem pač: moje sožalje, cukeraš. Si ja iz cukra, da te vse prestraši.
Idi se dret na sredo jezera, da bo kopalce ubil toksin iz alge, ki je tam od pamtiveka.
ARSO je ocenil, da ni nevarnosti za kopalce, če se ne bodo ravno nacrjali z vodo iz jezera.
No, strahopetci, zdaj pa UDARI! NAVALI! USEKAJ S PRAZNIMI FLOSKULSMI O STRAHOPETNI PREVENTIVI.
Jaz se kopam v jezerih in vedno se najdejo horde čudakov, ki mi govorijo, zakaj vse se ni dobro kopati. Če drugega ne, di izmislijo podbodno mesto iz davnine, ki čudodelno požira predmete. Človeka še ni, je pa nevarnost, ssj vsako jjezero ima svoje mračne skrivnosti.
To je zgolj strah pred pristno naravo, ki so ga v stoketjih dodelali strahopetci v razne mite in fobije.
Ko bi se le predelane, toksične, konzervirane, umetno slajene ipd. hrane bali tako kot kopanja v jezeru, kot hudič križa torej, bi bili takoj stokrat bolj zdravi. Tudi v mislih.
Ampak ti, Krena2025, si res prizadeta.
“Zabitočrednik, koga je pa že ubilo malo anatoksina v vodni gošči, ki je tam že tidočletja?”
Še ena umsko zaostala baba, ki se dere zaradi lastne debilnosti. to je skoraj tko, kot bi opica komentairala.
Ne, ta toskin ni tam tisočeletja, (CIANOBAKTERIJO SO TAM MILIJARDE LET), KER NI MOGEL BITI, KER NI BILO POGOJEV ZANJ.
Pogoji, da cianobakterije začnejo ta toksin proizvajati:
– voda nad 20 stopinj celzija,
– visoka vrednost hranil (dušik in fosfor) itd.
….
Zato so bile smrti ko se je pojavilo toplo vreme, vključno s tistim Italijanom, pa če še tako govorijo o e coli…. tudi ta je naravno prisotna v telesu.
Anonimno402, 06.08.2025 ob 07:18
Meni je tudi prav. Teh cuckov je več kot ljudi. Cuckoljubi, totalno pretiravajo s tem vlačenjem cuckov povsod!
Sem že naštela – večkrat, ne samo enkrat – da je bilo več jebenih pesov, kot pa je bilo otrok. Moški je sem in tja kateri s pesom in le ti so kar normalni, večina je pa žensk s temi svojimi cucki, in vse po vrsti s temi svojimi cucki so ubrisane do amena.
Še tistih par otrok se je potem tam na obali umikalo tem jebenim pesom.
Anonimno 4358, 06.08.2025 ob 11:08
Koliko ljudi je pa umrlo? Tisti Italijan potrjeno ni umrl zaradi kopanja v jezeru, torej?
Saj vzorcev niso niti testirali na cianotoksine. Tega ne opravljajo pri nas, ampak v Nemčiji in postopek traja 2 meseca. Niso vedeli, kakšna zastrupitev je povzročila takšno hitro smrt, zato so zavlačevali in na koncu napisali, da je bil vzrok e coli. Kdo bo pa za njimi preverjal, ko je truplo že razpadlo?
Če bi bi se tisti Italijan res zastrupil z nekim hamburgerjem, misliš da bi bil edini? Primerov hude zastrupitve, četudi ne smrtnih, bi bilo tiste dni precej več. In tudi zvedelo bi se, kje je pojedel tisti hamburger. Take info hitro pridejo na dan.
Dodajam še to: test na najbolj pogoste zastrupitve, kamor spada e coli, je pravzaprav osnova pri smrtih zaradi zastrupitve. V tem primeru bi v obdukcijsko poročilo kot vzrok smrti takoj napisali, katera bakterija je povzročila tako hudo zastrupitev, da je človeka pobralo v nekaj urah!
Sicer pa kar izvolite v jezero, naj Darwin naredi svoje.
Forum je zaprt za komentiranje.