Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaj naj?

Kaj naj?

Imam mlado luštno ženo. Problem je v tem, da mi jo njeni sodelavci vsak dan po službi pofukajo. Včasih, ko pride domov ji dvignem krilo in ima čist mastne in zlepljene gate. Sama zase pravi, da je kurba in da misli name, ko jo drugi fukajo. Kaj bi vi storili?

Sem bil v isti situaciji. Najboljše da se čimprej sprijazniš bolje bo. Žena rabi taprave moške da jo dobro obdelajo. Ti jo žal ne znaš zadovoljit

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5960, 05.08.2025 ob 11:36

Imam mlado luštno ženo. Problem je v tem, da mi jo njeni sodelavci vsak dan po službi pofukajo. Včasih, ko pride domov ji dvignem krilo in ima čist mastne in zlepljene gate. Sama zase pravi, da je kurba in da misli name, ko jo drugi fukajo. Kaj bi vi storili?

Menim, da ni problem v ženi ampak tebi. Predlagam psihoterapijo. Po uspešnih seanah, bo tudi problem “žena” izvenel.

Ima    neko krizo    sicer punca    10 let mlajša od mene zato jo prijatelj misle peljati v strenišče da jo bi pofukal    .

Kaj naj storim kako naj jo branim da ne bi prijatelj kaj takega storil moji punci   sicer jo imam resnično rad   .

Pusti jo da jo dobro pofuka. Potem pa ko pride domov ji lepo poliži njeno pofukano muco.

zaklen ji vrata pred nosom. zakej jo še trpiš? to je ena navadna kurba.

Spet bluzite samo

Samo ded je to…nima zene…nikoli  ni imel lepe zene in ne bo je  imel….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close