pozitivno presenečen
Moram vam povedat da sem 1. prvič v laifu, poztivno preseneneč nad neko psihologinjo, na zdravstvenem pregledu. seveda zasebna klinika. pička, ful dodelana. ta ziher ni lezba. evo, prvič v laifu, da semsrečela komeptentno, pametno, ne feminizirnao, ne feministko, ne zakompleksano, ful prijazno, ful pozorno psihologinjo. mislim, to je prvič. prvič. oblečena full top. elegante črne kratke hlače, črna bluzca, dolgi alsje temni, lušna, malo rjava.
normalni ton, prijazna, nobenega feminizma, nobene marxizma.
mislim???
prvič v laifu od ne vem koliko teh psiholginj za orožje za kategorije, za šport, tekme, od fehs teh levičark ugabnih zakompleksanih.
evo ta je bila danes prva v mojem laifu. po mojem okusu pa da jaz reče, evo ta pa je top. resno mislim.
to je ena na 100 000. da ja normalna. svaka čast ej. pa oblečena elegantno ne kot klovn pofukan. ne kot feminsitkal ezbačika. res okusno, lepo, dober material, kr neke mišice pička.
prvič v laifu res. pa da os fsi bli prijazni, kri mi lepo vzela.
to prot adofladrolca pofukanega smrdljivega. to je 1 prot 100000
Anonimno 3469, 05.08.2025 ob 11:26
Moram vam povedat da sem 1. prvič v laifu, poztivno preseneneč nad neko psihologinjo, na zdravstvenem pregledu. seveda zasebna klinika. pička, ful dodelana. ta ziher ni lezba. evo, prvič v laifu, da semsrečela komeptentno, pametno, ne feminizirnao, ne feministko, ne zakompleksano, ful prijazno, ful pozorno psihologinjo. mislim, to je prvič. prvič. oblečena full top. elegante črne kratke hlače, črna bluzca, dolgi alsje temni, lušna, malo rjava.
normalni ton, prijazna, nobenega feminizma, nobene marxizma.
mislim???
prvič v laifu od ne vem koliko teh psiholginj za orožje za kategorije, za šport, tekme, od fehs teh levičark ugabnih zakompleksanih.
evo ta je bila danes prva v mojem laifu. po mojem okusu pa da jaz reče, evo ta pa je top. resno mislim.
to je ena na 100 000. da ja normalna. svaka čast ej. pa oblečena elegantno ne kot klovn pofukan. ne kot feminsitkal ezbačika. res okusno, lepo, dober material, kr neke mišice pička.
prvič v laifu res. pa da os fsi bli prijazni, kri mi lepo vzela.
to prot adofladrolca pofukanega smrdljivega. to je 1 prot 100000
No, Ampak po opisu sodeč ravno JE FEMINISTKA. Izobražena in urejena, samozavestna ženska, to je DEFINICIJA FEMINISTKE. Samo ti, tele neumno, sploh ne razumeš pojmov. Veš katera NI feministka? Zadekana muslimanska, ki ne sme brati knjig in ji ne dovolijo ven brez moškega spremstva. Modernejše ženske, ki NISO feministke, so pa sponzoruše. Umetne, popravljene, s slamo v glavi, ki imajo moškega, da jih preživlja.
Dej, izobrazi se o pomenu besed, ki jih uporabljaš, ker sicer zveniš popolnoma neverodostojno in neumno.
in vidite reakcijo teh lezbač ugabnih pofukanih.
jemala mi je kri medicinska seveda. zelo lepo vzela. res lepo. pol glede psihologinje. izobraznea še ne pomeni feminsitka. ker niso fse femisntike izobrazžene ti prasica levuharska ugabna. in ja imela je elegantne črne kratke hlae in bluzco, kot sem rekel. ja?
pa pametujete neki pokveke ugabne babje pofukane nagnusne.
jebajte se sviej iz adolfa drolca. golazn ničvredna.
tukajso bili super danes. perfect.
Naj ti pomagam
SSKJ:
feminístka -e ž (ȋ)
ženska, ki si prizadeva za enakopravnost žensk z moškimi: postala je vneta feministka
In s tem pač ni nič narobe!
Predvidevam, da gre za zdravniški pregled za, službo pri zasebni kliniki.
Gospa psihologinja je bila tako oblečena, zakaj pa ne. Avtor sigurno ne misli kratkih hlačk, da gleda ven rit ampak lepe elegantne hlače nekje do kolen, kar je zelo šik z bluzico.
Ja in ima prav, na zdravniških pregledih se imajo res nekaj za več, zato razumem, da je ta opravljala delo profesionalno, ne glede na to kdo in kaj si. Ponavadi žal ni tako.
Forum je zaprt za komentiranje.