Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa po tem, ko boste umrle, računate, da vas bodo še opravljali?

Koliko časa po tem, ko boste umrle, računate, da vas bodo še opravljali?

V katerem časovnem razponu bi se, potem ko boste umrle, raje znašle: v kratkem ali dolgem razponu vaškega opravljanja in govoric?

Oboje ima svoje pluse in minuse. Če vas bodo dolgo opravljali, to pomeni, da ste bile tako močno zatežene v svoji skupnosti ali pa tako močno najedaške, da ste v možganih ljudi pustile tako močne nevronske sledi, da bodo še dolgo avtomatsko pričakovali, da se boste od nekod vzele, in jih bo zato še dolgo popadala panika. Se pravi, da ste bile nekakšne lokalne psiho zvezde, kar tudi ni slab dosežek.

Če pa vas bodo hitro nehali opravljati, pa boste vsaj imele takoj mir in se boste lahko nemoteno posvetile drugim dejavnostim, ki vas čakajo na oni strani.

Kje se torej bolj vidite? Kaj bolj nagovarja vaš značaj?

Ne želim si da sploh kdo ve, ko bom umrla, razen bližnjih. Kakšen cirkus delate iz tega..

Obstaja kak normativ? Recimo za drobne prestopke pol leta ogovarjanja,  za normalno žensko zlobo dve leti, za kapitalne akcije pa pet let?
? jaz bom v kolektivnem spominu še tristo let po koncu osončja… približno ?

Boli me koorac. Naj me pozabijo kot živo.

Dej no. Ti si pa tud. Zgolj negativnost te je. Nekatere na mon ja, boste bolj zateženci. Takih se ponavadi noben ne spomne. Včasih se spomnim koga, da. Tak, ki me je nasmejal tudi kdaj prej. Da se živim posvetimo. Kako bom pa pol, bo pa tud ne tvoj problem. ?☺️☺️☺️

Odgovor na objavo uporabnika
Rezi*, 05.08.2025 ob 04:57

Dej no. Ti si pa tud. Zgolj negativnost te je. Nekatere na mon ja, boste bolj zateženci. Takih se ponavadi noben ne spomne. Včasih se spomnim koga, da. Tak, ki me je nasmejal tudi kdaj prej. Da se živim posvetimo. Kako bom pa pol, bo pa tud ne tvoj problem. ?☺️☺️☺️

Baje,  da je v vsakem hecu nekaj resnice. Ampak preveč še z belim kruhom ni dobro, pravijo ?

A ni vseeno kaj se zgodi po smrti, tako ali tako te ni več?

Tisti, ki bi me opravljali,  bodo sli verjetno pred mano, drugi bodo ze na poti s pogreba pozabili, da so bili na mojem pogrebu. Tako da jim dam kaksne pol ure.

Nepomembno.

monovka, 05.08.2025 ob 10:17

Baje,  da je v vsakem hecu nekaj resnice. Ampak preveč še z belim kruhom ni dobro, pravijo ?

Beli se hitro nadrobi. Pol beli je pa kar ok še drug dan, pa mal boljš za želodec. Ok, moram mal na soce spet ??☺️☺️☺️☺️ Drgač pa tu, anonimneži bodo itak najbolj porajtani in zapomonljivi. Sploh ožigalkarji, ki nimajo pravega pristopa za zapomniti si, pod katero stevilko že spada. ???☺️☺️☺️☺️ Pa lep dan. ☺️

Rezi*, 05.08.2025 ob 17:55

Beli se hitro nadrobi. Pol beli je pa kar ok še drug dan, pa mal boljš za želodec. Ok, moram mal na soce spet ??☺️☺️☺️☺️ Drgač pa tu, anonimneži bodo itak najbolj porajtani in zapomonljivi. Sploh ožigalkarji, ki nimajo pravega pristopa za zapomniti si, pod katero stevilko že spada. ???☺️☺️☺️☺️ Pa lep dan. ☺️

? mene ožigalkarji spominjajo na novoletne obeske za smrečico. Obesiš jih, da pač ni smrečica čisto dolgočasna. Snrečica pa sama tudi stoji in dela vzdušje, pa prazniki se tudi odvijejo, pa če z okraski ali brez ?

Nekaj je ziher: mončki imajo luknjast spomin (pa še kake druge razumevalne sposobnosti), zato lahko punce tukaj trosimo karkoli, če in ko jih zapustimo, nas bodo pogrešali… ?

Ja smreka lepo diši, brez okraskov po duši. Ptičem pa glih ne. No, novoletnim okraskom pa že. Jest še dva dni, pol pa delfinosi. ☺️☺️☺️

Rezi*, 05.08.2025 ob 18:16

Ja smreka lepo diši, brez okraskov po duši. Ptičem pa glih ne. No, novoletnim okraskom pa že. Jest še dva dni, pol pa delfinosi. ☺️☺️☺️

Ooooo, supeer!! Uživaj vsako sekundo!

Kake bedarije klanfate.

monovka, 05.08.2025 ob 18:37

Ooooo, supeer!! Uživaj vsako sekundo!

HVala, hvala. Prijazne se pa kaj spomniš. Pa ko majo še kaj na lagerju bonusa. ☺️☺️☺️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close