Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Živim na Hrvaškem

Živim na Hrvaškem

Če živim na Hrvaškem ali sem upravičen do oskrbe?

A plačuješ?

Ne bodi naiven, plačeval boš, dobil pa ne boš nič , prav tako kot vsi ostali, sicer pa prav vam je idioti, imatte kar ste izvolili.

Vidim, da so ljudje zelo zelo naivni. Tako, da še naprej veselo plešite za Svobodo, Levico, SD, Goloba, Boštjančiča hehehe

Ampak res. Denar pobirajo, oskrbe pa nobene. Vsaj ceno v domovih bi lahko spustili na tisto, kot so obljubili. To gre brez tega, da iščejo osebje in organizirajo službe za oskrbo na domu. Pa še tega niso naredili.

Upam res, da ne gre samo za krajo denarja ljudem in da ne bodo spet širili zase in svoje prijatelje neučinkovitega in preplačanega aparata.

Odgovor na objavo uporabnika
NesramnaResnica, 04.08.2025 ob 06:23

Vidim, da so ljudje zelo zelo naivni. Tako, da še naprej veselo plešite za Svobodo, Levico, SD, Goloba, Boštjančiča hehehe

Naslednja vlada bo to vse uredila?  Kdo bo naslednja vlada? Vidim ne nobenega približno primernega.   Od kje bo prišel/prišla?

naslednja vlada, 04.08.2025 ob 08:11

Naslednja vlada bo to vse uredila?  Kdo bo naslednja vlada? Vidim ne nobenega približno primernega.   Od kje bo prišel/prišla?

Tudi mene živo zanima, katera stranka bo vodila naslednjo vlado. Ne vidim nobene primerne.

Odvisno kje imaš stalno prebivališče.

Hajrudin, 04.08.2025 ob 06:13

Če živim na Hrvaškem ali sem upravičen do oskrbe?

Seveda, če imaš veze in poznanstva ti vse zrihtajo.

nima veze kje dobiš, važno da plačuješ, od oskrbe ne boš imel pa nič, ko prideš na vrsto..

nobena naslednja vlada nič ne uredi, zgolj na obstoječe sranje dodaja novo sranje in si filajo svoj žep.

aja, pa nisem volila nič od tega, torej bi morali samo svoje volilce v to sranje dat, pa najebemo vsi..

Zartrose, 04.08.2025 ob 09:40

nima veze kje dobiš, važno da plačuješ, od oskrbe ne boš imel pa nič, ko prideš na vrsto..

nobena naslednja vlada nič ne uredi, zgolj na obstoječe sranje dodaja novo sranje in si filajo svoj žep.

aja, pa nisem volila nič od tega, torej bi morali samo svoje volilce v to sranje dat, pa najebemo vsi..

BRAVO

Presenečaš.

SLovenski jamrači. A po mojih izkušnjah sami pa niso sposobni izpeljat ama ništa. Imam takelih v službi na pretek..

Taužntkinslterji, k non stop nabijajo Noro24, ploščičarji in ekonomski tehniki, ki mislijo, da so požrl znanje celga sveta. A samo kako bodo goljufali, iščejo pa druge Švice…V Švici ne bi bilo tega, da kupiš material na račun, prideš k stranki dam narest, pa vzameš gotovino brez računa. zato pa je tako kot je.

Darko499, 04.08.2025 ob 09:45

BRAVO

Presenečaš.

presenečam zgolj tiste, ki me niso brali ali pa napačno prebrali, saj mnogi me sploh ne znajo prav prebrat.. moje mnenje je skoz isto, nimam pozitivne besede da vlado, politiko itd.. ker tam ni nič pozitivnega?‍♀️

hrvati ste še večji idoti debili kot mi slovenci. slovnci smo tak golazn od golazni. ampak vi hrvatrji ste videli kak ose konča zgodba z EU  levičarji. videli ste pri nas.

vidite kaj so levičarji naredili iz slovenije. lgbt feminstično sralnico.   vi idioti pofukani hrvšaki pa ste t ovedeli pa ste fseeno šli v eu??  ker ste budale.

imel iste svojo valuto, fsi smo se jebali z kunami, lastna  podjetja, hrano, fse svoje. morje gore fse.  vi idoti pa ste videli kaj so levi fašsiti naredili iz slovenije. vidli ste.   da imamo lezbično feminsitično marxistično predsednco, fse levičarko.  in pol imamo kvazi desnega poltika kao JJ in zmago, ki pa nabijata proti vam.   mislim???  namesto da bi imel i desno poltiko in bili med sebo jv dobrih odnosih. ampak ne.  pol pa ne.   ste zdaj srečni hrvatarji??  fukjeni hrvatarji.

vedeli ste da je EU  levičarska greznica. vedeli ste. da je  EU, LEVIČARSKA PEDOFILSKA LGBT POFUKANA UGABNA GLOBALISTIČNA MORILSKA ORGANIZACIJA.

zdaj pa so vam tak odvignili cene, tko fse uničili, še turizem.   turizem so vam unuičili vaši levuhi.  in vi gledate zraven čukavo!!!

hrvat iste res mentalni bolniki.

jaz tudi živim na Hrvaške (Sveta Nedelja). Vendar za razliko od avtorja posta jaz delam v Sloveniji. Kako je pa s tem?

Anonimno 5654, 04.08.2025 ob 12:55

jaz tudi živim na Hrvaške (Sveta Nedelja). Vendar za razliko od avtorja posta jaz delam v Sloveniji. Kako je pa s tem?

Ja, ker se odvaja od plače, ni važno, ali živiš na HR…Sej prispevke za penzijo tud plačuješ v SLO, ker delaš v SLO…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close