Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Butik Fenomen Zagorje

Butik Fenomen Zagorje

Punce, bila sem v tem butiku.. Noro hude in kvalitetne stvari. Čakam še na plašče, bunde. Šefica Vlasta Govejsek je ena krasna simpatična, prodajalka. Cene zelo ugodne. Je pa to iz Instambula roba. Top.. ⭐⭐⭐⭐?

Pa te kaj silijo, da bi vzel več? Ko gledam predstavitve na FB, me je malo strah, da ni mi svetovali cel komplet (zgornji in spodnji del, torbico, dodatke …). Nisem toliko pri denarju, kak kos pa mi je všeč.

Odgovor na objavo uporabnika
Janja944, 03.08.2025 ob 16:05

Pa te kaj silijo, da bi vzel več? Ko gledam predstavitve na FB, me je malo strah, da ni mi svetovali cel komplet (zgornji in spodnji del, torbico, dodatke …). Nisem toliko pri denarju, kak kos pa mi je všeč.

…. Ne silijo nič.. Lahko ti samo svetujejo kaj paše zraven.. Pa še velik popust dajo.. Super trgovina res.

A delaš sama sebi reklamo ?

Hecase, 03.08.2025 ob 16:15

A delaš sama sebi reklamo ?

Ne. Jaz sem že pri njih v Domžalah pred leti kupovala. Že takrat je bil to daleč najboljši butik okoli..

Modno oblecena, 03.08.2025 ob 16:20

Ne. Jaz sem že pri njih v Domžalah pred leti kupovala. Že takrat je bil to daleč najboljši butik okoli..

Top stvari.. In neverjetna prijaznost.. Vlasta gospa, šefica je pa full lepa in modno oblečena.. Priporočam.. Škoda da ni nič za moža bilo..

Gospa Vlasta je eno simpatično, pozitivno bitje.

Rada pogledam objave ravno zaradi nje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close