Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trgovina Modni dodatki Tina iz Domžal

Trgovina Modni dodatki Tina iz Domžal

Mogoče katera pozna? Dnevno se oglašujejo na FB. Ker nisem blizu, sem po pošti naročila dve srajčki. Razočarana! Navaden pofl, oprostite izrazu. Jih je vzela hči, jih bo nosila, ampak katastrofa od kvalitete. Si sploh ne bom upala oprat. Pa od kod ta roba? Z italijanskih tržnic?

Lahko vrneš brez problema.

Odgovor na objavo uporabnika
Vrni, 02.08.2025 ob 14:09

Lahko vrneš brez problema.

Jaz sem nekaj stvari kupila, potem pa dvakrat zapovrstjo vrnila – enkrat mi je bilo premajhno, drugič mi ni bilo všeč. So mi napisali, da odslej ne morem več naročat po pošti.

ne razumem, zakaj naročaš po pošti, če – očitno – vsako stvar potem pošiljaš nazaj. Se pravi nimaš očesa za nakup prek spleta, a ni potem vseeno če greš osebno tja? ne da delaš stroške tem mini zasebnim štacunam, ki imajo že tako ali tako nikakve marže, poštnina pa 4e v eno smer, da škatel in vrečk ne omenjam.

In ja, itak da je roba iz italijanskih tržnic, ker se vidi na 100km, ne razumem kako ne vidiš po videu/slikah (ker jih vidim dnevno na tiktoku in se jasno vidi kakšen je material, pač klasično kitajski). Sicer pa nič boljšega, kot primark ali new yorker. Če sicer kupuješ v bolj fancy trgovinah, potem ne razumem, zakaj bi sploh kupovala tukaj? To je štacuna s hitro modo in temu so tudi cene primerne. Upam, da ne pričakuješ da bop za 19,90e dobila nekaj noro kvalitetnega?

jeannie, 02.08.2025 ob 17:17

ne razumem, zakaj naročaš po pošti, če – očitno – vsako stvar potem pošiljaš nazaj. Se pravi nimaš očesa za nakup prek spleta, a ni potem vseeno če greš osebno tja? ne da delaš stroške tem mini zasebnim štacunam, ki imajo že tako ali tako nikakve marže, poštnina pa 4e v eno smer, da škatel in vrečk ne omenjam.

In ja, itak da je roba iz italijanskih tržnic, ker se vidi na 100km, ne razumem kako ne vidiš po videu/slikah (ker jih vidim dnevno na tiktoku in se jasno vidi kakšen je material, pač klasično kitajski). Sicer pa nič boljšega, kot primark ali new yorker. Če sicer kupuješ v bolj fancy trgovinah, potem ne razumem, zakaj bi sploh kupovala tukaj? To je štacuna s hitro modo in temu so tudi cene primerne. Upam, da ne pričakuješ da bop za 19,90e dobila nekaj noro kvalitetnega?

Čakaj malo ženska če prodaja krš za tako ceno potem je to nategovanje POTROŠNIKOV! Verjetno je tudi opis zavajoč! Kakšna hitra moda? To je služenje in nategovanje potrošnikov in hitro služenje! Znate še kaj razmišljat tako potrošnjo bi mogle ženske izločit ne pa da jo podpirate na tem svetu!

Točno to.

Zakaj potvarjaš moje besede? 70 km stran pač ne bom šla v Domžale. Kupila sem dve torbici in nekaj navadnih majčk za poletje, vse je bilo ok. Potem pa dve srajčki nista bili ok in sem ju vrnila. Šele pri srajcah se je videlo, da je roba bolj švoh. Sicer pa se oblačim v povprečna oblačila, za službo imam precej iz S. Oliver in Benettona, ko je še bil v Ljubljani. Stroške pošiljanja pa plača kupec, če še ne veš.

Se strinjam z jeannie.

Ti si pa že tu pisala nekaj s temi vračili. Bog ne daj da si moja stranka.

Še en +, 02.08.2025 ob 17:28

Se strinjam z jeannie.

Ti si pa že tu pisala nekaj s temi vračili. Bog ne daj da si moja stranka.

Ja, ampak danes je post odprla ena druga, sori. Samo napisala sem svojo izkušnjo.

Nisem tako bogata, da bi kupovala poceni. Zadušili se bomo od vse krame na Zemlji, ne bom vendar kupovala neke “hitre mode” – kar pač to sploh pomeni.

Nisem, 02.08.2025 ob 18:37

Nisem tako bogata, da bi kupovala poceni. Zadušili se bomo od vse krame na Zemlji, ne bom vendar kupovala neke “hitre mode” – kar pač to sploh pomeni.

meni se pa ta roba iz Domžal sploh ne zdi poceni.

Hlače po 30 eur in več, srajce ravno tako, v bistvu ni niti ene zadeve, ki bila zares ugodna.

Je pa res, da lastnik vso robo, preden jo pordaja, polika in deluje lepše kot pofl v C&A, H&M, Primark in podobnih pofl trgovinah.  zato delujejo oblačila lepša.  Poleg tega ima neko žensko, ki se nastavlja pred kamero in kaže razne stylinge, ženska je sicer ultra nafilana s filerji, ampak ima lepo postavo in je urejena, zato veliko doprinese k prodaji.  Ko vidiš pa druge mamke in podobne ženske ki se slikajo v njegovih kombinacijah pa vidiš, kako v resnici delujejo tista oblačila.

Skratka, roba je iz Italije, iz magacinov, kjer se kupuje kitajski pofl in tip lepo nabere robo in ji nabije cene.  Hlače, ki jih prodaja on po 30 eur, stanejo v magacinu nekaj eur, C&A jih prodaja po 15 eur, on pa po 30 ali 40.  Vsak pa se sam odloči, kje bo nabavljal cote…

Nekdo386 – krš je ravno toliko, kot je krš Primark, New Yorker, Bershka, Naja in podobne štacune. nekdo, ki pač da 20e za srajco, mora razumeti, da če se prodaja za 20e, je bilo kupljeno za 5e. Torej dobiš kvaliteto, ki jo pač premore srajca za 5e.
Če sicer gospa kupuje v s.Oliverju, Benettonu, ki so pač en ali dva nivoja višje kot razni New Yorkerji, potem ne razumem, zakaj bi kupovala kitajsko robo od ene random štacune iz Domžal in se potem pritoževala nad kvaliteto.

Hitra moda samo pomeni cunje za par evrov, ki po treh pranjih končajo na deponiji, na koncu pa svinjajo zemljo nekje v Bangladašu.
Vsaka normalna oseba, se bo takim cunjam ognila v velikem loku, ampak dokler bodo ljudje kupovali majčke za 5e v Primarku in razne sintetične srajce za 20e v domžalskih butikih, bomo pač s svetlobno hitrostjo še naprej drveli v propad.

A ni bolje kupiti klasično srajco, ki bo vedno moderna, za 100e in jo imeti za vedno? A morate imeti 300 kosov oblačil v omari?

jeannie, 02.08.2025 ob 21:25

Nekdo386 – krš je ravno toliko, kot je krš Primark, New Yorker, Bershka, Naja in podobne štacune. nekdo, ki pač da 20e za srajco, mora razumeti, da če se prodaja za 20e, je bilo kupljeno za 5e. Torej dobiš kvaliteto, ki jo pač premore srajca za 5e.
Če sicer gospa kupuje v s.Oliverju, Benettonu, ki so pač en ali dva nivoja višje kot razni New Yorkerji, potem ne razumem, zakaj bi kupovala kitajsko robo od ene random štacune iz Domžal in se potem pritoževala nad kvaliteto.

Hitra moda samo pomeni cunje za par evrov, ki po treh pranjih končajo na deponiji, na koncu pa svinjajo zemljo nekje v Bangladašu.
Vsaka normalna oseba, se bo takim cunjam ognila v velikem loku, ampak dokler bodo ljudje kupovali majčke za 5e v Primarku in razne sintetične srajce za 20e v domžalskih butikih, bomo pač s svetlobno hitrostjo še naprej drveli v propad.

A ni bolje kupiti klasično srajco, ki bo vedno moderna, za 100e in jo imeti za vedno? A morate imeti 300 kosov oblačil v omari?

Saj se strinjava. S.Oliver in Benetton imam za službo pa če kam grem, da moraš bit vseeno malo v lepšem kot HM. Sicer za prosti čas pa ne kompliciram in so me reklame te trgovine potegnile. Na sliki, v filmčkih te obleke res izgledajo 10-krat bolje. Saj me je izučilo.

Inja304, glej, nisem želela biti ostra. Mogoče jaz bolj pozorno gledam na take stvari, ker imam tudi sama spletno trgovino in vem, kako stvari delujejo in tudi točno vem iz kje nabavljajo druge štacune. (sicer jaz nimam ničesar povezanega z modo, ker ne maram preprodajanja nekvalitetnih stvari).

Recimo trgovine kot so razni Vigoshop, Smania, Študentska trgovina…me kar pogrejejo, ker vem, da kupujejo najbolj možne cheap shit stvari ali Alibabe in to preprodajajo naprej s tako maržo, da raje ne povem. Potem pridejo na vrsto razne Swy in Lelosi pajkice, za katere točno vem pri katerem dobavitelju jemljejo (ker pri njem jemljem tudi jaz, ampak pač..zase). In pajkice so 6,90e, tukaj se pa prodajajo za 60-70e.

In potem take štacunce, kot so te domžalske in vso tisto sranje iz teh majhnih BTC štacunc..pač, ja, da te mine. Itak mi gre na kozlanje, ko vidim, koliko nekvalitetne robe se proda (vključno z raznimi Primarki, ampak nimaš kaj).

Ni bilo sploh mišljeno, da imam kaj proti tebi, samo jezi me sploh, da ljudje kupujejo škart robo

Ja, je pa zanimivo, kako se znajo oglaševati in vse zgleda kar ok. Menda se lastnik te domžalske trgovine že vse življenje ukvarja s tem, menda je to trgovina njegove mame (sem šla malo brskat). Pa si misliš Ajde, si bom kupila nekaj za to poletje, potem pa … točno tako, kot praviš – to je roba za 5€. In ne dam niti 5€ za to, ne, grdo je, slabo zašito itd. Ampak očitno tipu gre. Že tako so cunje dandanes slabše kvalitete, včasih se zdi, da so narejene, kot da jih nikoli ne boš opral. Po drugi strani pa – ne gem no, saj se trudijo, te trgovci. Pa ena teta iz Zagorja, ona ima kao turško robo … ampak to kopičenje, jaz tudi ne maram tega.

Ena508, 02.08.2025 ob 13:45

Mogoče katera pozna? Dnevno se oglašujejo na FB. Ker nisem blizu, sem po pošti naročila dve srajčki. Razočarana! Navaden pofl, oprostite izrazu. Jih je vzela hči, jih bo nosila, ampak katastrofa od kvalitete. Si sploh ne bom upala oprat. Pa od kod ta roba? Z italijanskih tržnic?

Ok Vzela hči….po joh ne boš  ti prala..al kaj..

Bilo kje kaj kupiš,samo sranje.

QUOTE, 02.08.2025 ob 23:36

Ok Vzela hči….po joh ne boš  ti prala..al kaj..

Živimo skupaj. Opereš, kar je v košu. Ona ali jaz. Tako sem pač napisala.

Drag pulover, plašč, ostane drag in lep še po mnogo letih.

Reduciram garderobo, kupujem manj in boljše kose.

Ti mali butiki imajo zelo podobno robo, določeni kosi so pa celo enaki, ampak že cene med butiki znajo bit različne. Ta butik ki ga omenja avtorica, sosednji butik, butiki v Ljubljani ki so omejeni zgoraj. Verjetno cene dvignejo še za pot med Ljubljano in Domžalami. ??

Večina cunj je iz Italije, nekaj jih je iz Turčije. Ni vse zanič, a kvalitetnejša oblačila so redka in so precej dražja. Je pa to bolj moda za prosti čas.

Vidim da se zgražate da je 30 evrov za hlače predrago. Pojdite malo pogledat naokrog – to so cene v Sloveniji za hlače slabše kvalitete. Hočete imet kvalitetne hlače? Ja, se je treba stegnit vsaj 3x toliko.

Se pa strinjam določeni brendi prav tako prodajajo pofl cunje za drag denar. Pa ne gre samo za zgoraj napisani slovenski bpagovni znamki, tudi mednarodne znamke najdeš med njimi.

Bi pa prosila tisto zgoraj ki je pisala o pajkicah, če mogoče ve kje kupiti kakšno ok trenirko za normalen denar.

Neprijavljena, 03.08.2025 ob 15:13

Ti mali butiki imajo zelo podobno robo, določeni kosi so pa celo enaki, ampak že cene med butiki znajo bit različne. Ta butik ki ga omenja avtorica, sosednji butik, butiki v Ljubljani ki so omejeni zgoraj. Verjetno cene dvignejo še za pot med Ljubljano in Domžalami. ??

Večina cunj je iz Italije, nekaj jih je iz Turčije. Ni vse zanič, a kvalitetnejša oblačila so redka in so precej dražja. Je pa to bolj moda za prosti čas.

Vidim da se zgražate da je 30 evrov za hlače predrago. Pojdite malo pogledat naokrog – to so cene v Sloveniji za hlače slabše kvalitete. Hočete imet kvalitetne hlače? Ja, se je treba stegnit vsaj 3x toliko.

Se pa strinjam določeni brendi prav tako prodajajo pofl cunje za drag denar. Pa ne gre samo za zgoraj napisani slovenski bpagovni znamki, tudi mednarodne znamke najdeš med njimi.

Bi pa prosila tisto zgoraj ki je pisala o pajkicah, če mogoče ve kje kupiti kakšno ok trenirko za normalen denar.

Slabo bereš.  Napisnao je, da so hlače v tem butiku absolutno predrage, ker stanejo 30 eur, medtem ko takšna kvaliteta hlač stane v pofl trgovinah tipa Pepco, NKD, C&A, Kik ali na tržnici, ipd. precej manj.  Torej, če bi ta tip prodajal svoj pofl po ceni 15-20 eur za kos, bi bile cene vsaj kolikor toliko realne.

Za 30 in več eur morajo biti hlače in ostale stvari take, da jih lahko opereš in ni potem razlike v hlačnicah in rokavih 5 cm….

Jaz kupujem oblačila v S Oliver, Tom Tailor, Comma, Tommy Hilfiger, Betty Barclay.  Ta roba je spodobna.

Inja304, 02.08.2025 ob 23:27

Ja, je pa zanimivo, kako se znajo oglaševati in vse zgleda kar ok. Menda se lastnik te domžalske trgovine že vse življenje ukvarja s tem, menda je to trgovina njegove mame (sem šla malo brskat). Pa si misliš Ajde, si bom kupila nekaj za to poletje, potem pa … točno tako, kot praviš – to je roba za 5€. In ne dam niti 5€ za to, ne, grdo je, slabo zašito itd. Ampak očitno tipu gre. Že tako so cunje dandanes slabše kvalitete, včasih se zdi, da so narejene, kot da jih nikoli ne boš opral. Po drugi strani pa – ne gem no, saj se trudijo, te trgovci. Pa ena teta iz Zagorja, ona ima kao turško robo … ampak to kopičenje, jaz tudi ne maram tega.

Zagorje ima top robo.. Res pa so. kavbojke 80e.. Obleke 150e..trenirke Papparazzo iz Turčije pa 200e..in vse proda v momentu.. Lansko zimo sem vzela plašč 400e..Nosiš pa to lahko 20 let. 

ne razumeš, 03.08.2025 ob 15:26

Slabo bereš.  Napisnao je, da so hlače v tem butiku absolutno predrage, ker stanejo 30 eur, medtem ko takšna kvaliteta hlač stane v pofl trgovinah tipa Pepco, NKD, C&A, Kik ali na tržnici, ipd. precej manj.  Torej, če bi ta tip prodajal svoj pofl po ceni 15-20 eur za kos, bi bile cene vsaj kolikor toliko realne.

Za 30 in več eur morajo biti hlače in ostale stvari take, da jih lahko opereš in ni potem razlike v hlačnicah in rokavih 5 cm….

Jaz kupujem oblačila v S Oliver, Tom Tailor, Comma, Tommy Hilfiger, Betty Barclay.  Ta roba je spodobna.

Tako. Pa še kosi iz teh trgovin se včasih hitro znucajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close