Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročena, želim drugega….

Poročena, želim drugega….

Poročena od leta 2000.

Tako hrepenim po drugem…drugačnem. Tako si želim bližine nekoga. Ne moža. Nekoga, ki posluša brez komentarjev. Ki objame in ti razmršči z roko lase. Tako si želim novega vonja…

Je ta želja res tako nenavadna, grda? Si vi nikoli ne poželite drugega/druge?

A v azilnem domu ni nič pametnega?

Tudi jaz. Ujetnica rutine, navade.

Moški 50+ osrednja SLO

Vsak si želi spremembe.  A to izpelješ ali ne je stvar posameznika.

Ne! Svojega moža nikoli ne bi zamenjala. Zavedam se, da imam zaklad, cenim ga. Zato je pa potrebno pred poroko dobiti nekaj izkušenj, ne kar skočiti v zakonski jarem s prvim. Treba je imeti nekaj slabih izkušenj, poročiti pa se z najboljšim. Potem nimaš takšnih težav, kot avtorica. Po domače povedano se v mladosti nisi znorela, zato te meče v starosti.

Iščem občasnico za pestre trenutke v dvoje.

Tonka838

če so otorci že veliki, si sprobaj svoje teorije. men se več ne, da vam lutzerkam debelim , skrajnim toxičnim feminstkam govorit resnice.  idi pa sprobaj.  sprobaj svoje teroiej v realnem svetu.  ampak zavedaj se naslednjega.  da, ni vsako dejanje možno vrnit nazaj.  ni to gsm. ko resetiraš pa začneš z nova. ja?  torej imajo vaša dejanja vas levih fašsik, nediscipliniranih kuzl, nespsobnih prasic komunističnih, ultra toxičnih ničvrenih lezbačik, imajo posledice.

delaj kaj želiš, si osvobojena. delaj kaj želiš ampak zavedaj se, da bodo posledice.

razumeš ti to?  z odgovornostjo in svobodo pridejo rezultati. pozitivni in negativni.

sprobaj svoje teorije.  pa boš povedala, kako se je izšlo zate.  veš pa da, nazaj moža ne moreš več dobit.  to se zavedaš?

mogoče bi ti raje kaj izsebe naredila. prvo.

sem dokaj mlad. brezposeln, brez denarja, lastnega stanovanja, brez avtomobila itd. če je kateri interes mi javite… rabim sugar mommy

Kaj si mislite o tem?

Odgovor na objavo uporabnika
Tonka838, 30.07.2025 ob 00:36

Poročena od leta 2000.

Tako hrepenim po drugem…drugačnem. Tako si želim bližine nekoga. Ne moža. Nekoga, ki posluša brez komentarjev. Ki objame in ti razmršči z roko lase. Tako si želim novega vonja…

Je ta želja res tako nenavadna, grda? Si vi nikoli ne poželite drugega/druge?

jaz te bom poslušal kolikor dolgo boš želela, ti mršil lase, ti lizal piško, vse luknjice, te božal. prinesel pečena jajčka zjutraj in kavico skuhal………………………….ampak ne zastonj, koliko plačaš za vse to, kar bi rada imela?? piši na postaven@gmail.com

Mlajsi simpaticen moški, če katerokoli od vas karkoli zanima mi lahko pises na mail.

Lporeden@gmail.com

Vse je diskretno.

Evo zdolgočasena gospa odpre temo in na 1x se pojavijo fukfehtarji, ma za kozlat.

A nebi kdo raje kaj pametnega svetoval ? A ni za to forum ?

Joj, joj ene imate res preveč časa, preveč gledate mehiške nadaljevanke nimate cilja v lajfu. Povej mu kaj si želiš, hočeš, a je to tako težko, pogovarjati se? Ali pa si se po enem letu zveze poročila, ali pa se nisi zgonila v mladih letih.

Nikoli ne bi zamenjala moža, sva bila najprej 10 let skupaj, gradila hišo, faks, kariero, sva šla čez težke preizkušnje in sva si vedno stala ob strani, nato sva se poročila in imela otroke. Ne zamenjam ga za nič na svetu, zame je najlepsi, najboljši, najbolj dišeč moški na svetu. Si ne predstavljam, da bi se me še kdaj dotaknil drug moski.

Tokrat se izjemoma  strinjam z 3469.  Najprej definiraj kaj si želiš. Nato zakaj z možem ne moreš tega uresničiti? Verjetno ima pa kakšne druge vrline? Po 25 letih ne moreš biti še vedno zaljubljena v moža, vaju povezuje ljubezen ali pa obveznosti. Razmisli , ali si pripravljena na ločitev, na iskanje mr right osebe, ji jo boš zelo težko našla . Malo je moških ki so frej in v redu, v večini so zasedeni.  Enako velja za ženske. Izbirala bi med vulgarnimi, prostaškim, primitivnimi zagrenjenimi frej moskimi. Bi to želela ali bi raje izbrala da si sama? Imaš doma slabšega ali boljšega? Začni na to tako gledati. Začni ceniti lastnosti ki so ti pri možu všeč. Verjetno tudi ti nisi idealna.

Ker si zabita femifašistla radikalna lezba s FDV. Nesposobna za zakon, zadržati moža, imet otroke.

Priznaj da si lezba in si kupi cuceka da ti bo pizdo lizal ugabma bajsa.

TIHO POSLUŠA SAMO SILIKONSKI!

Ne nori in si ne kompliciran źivljenja po nepotrebnem. Tudi jaz sem po več letih sita dedca in tudi rada pogledam kakšnega, če mi že pride pred oči. Tu pa se ustavim. Niti slučajno ne bi reskirala utečene zveze, sploh pa ne zaradi otrok. Življenje ni sanjava pravljica, ampak moraš biti kar prizemljen. Nič ni narobe, če malo posanjaš, nikakor pa ne prestopi meje. Ni vredno. Veliko je žalostnih zgodb za vse vpletene.

Tinka, sanjaris o točno določenem ali kar na splošno o princu na belem konju? Jaz bi rekla isto kot predhodniki, če drugače shajata z možem, če nisi srečala nekoga, ob katerem bi začutila tisto pravo , ter je tudi on za novo vezo s teboj, potem se potrudi v zakonu ki ga  imaš . Najprej tu reši. Če ne pa naprej.

Jaz imam ljubimca. Srečna. Zadovoljna. Potešena. Vse je bolje in lepše, tudi doma klapa.

Kvačkaj. Bo vsaj kaj od tega, od moških nič pametnega..

Loči se neumnica in se ne pretvarjaj.

Milficaaa, 07.09.2025 ob 15:19

Jaz imam ljubimca. Srečna. Zadovoljna. Potešena. Vse je bolje in lepše, tudi doma klapa.

Tudi jaz! Biti 30 let z istim je……

Še ena taka, 07.09.2025 ob 22:56

Tudi jaz! Biti 30 let z istim je……

..je nekaj najlepšega v življenju. Če je oseba prava. Očitno niste pravega izbrale, da ste se ga že naveličale. Če ljubiš človeka, se ga ne moreš nikoli naveličati.

cazimi, 07.09.2025 ob 23:03

..je nekaj najlepšega v življenju. Če je oseba prava. Očitno niste pravega izbrale, da ste se ga že naveličale. Če ljubiš človeka, se ga ne moreš nikoli naveličati.

Daj daj, monogamija ni naravna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close