Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hotel hvar v jelsi

hotel hvar v jelsi

Je bil že kdo v tem hotelu? Lahko opišete kako je bilo( hrana, sobe…). Hvala

Tam je pa res najlepše. Obvezen ogled celotnega Hvara,tudi tisti del na katerega se pride samo čez tunel. Hvar je za mene eden najlepših otokov.

Včasih se je ta hotel imenoval Mina. Solidno. Ko sem jaz bila nazadnje tam (kar nekaj let) so imeli obnovljene in neobnovljene sobe. Verjetno so sedaj vse obnovljene. Hrana je o.k, samopostrežna, sobe o.k. Plaža je zelo blizu (je pa tudi bazen- manjši ob htl). Plažo lahko izbiraš ali skalnato ali pa pesek -ob bližnjem kampu. Kar o.k. pa sence je dosti. Je pa Jelsa eno lepo mestece, poleti se kar nekaj dogaja.Imajo najboljši sladoled na svetu(zame)- prva slaščičarna, ko greš po sprehajalni poti ob morju do centra- 5 minut. Veliko sprehajalnih poti…pa še bi ti lahko povedala….če te še kaj zanima vprašaj.

Hvala obema za odgovore. Gremo že v soboto. Kopali se bomo verjetno samo v bazenu, otok si bomo podrobno ogledali.

O kako ti zavidam! Ja tudi zame je Hvar najlepši otok v Dalmaciji. Vsekakor si morate poleg mesta Hvara(obvezno peš na trdnjavo!) ogledat še Vrbovsko- pred Jelso, ki mu pravijo tudi hvarske Benetke in tam imajo super picerijo- priporočam- kar na rivi je. Ne morete zgrešit. Potem pojdite v Zavalo- čez tunel – prekrasno. Pa v Stari grad- čudovito mestece.Tam pojidite v Hektorovičevo palačo. Če se radi vozite in vas ni strah pojdite po stari panoramski cesti do Hvara-pri Starem gradu imate odcep. Čudoviti razgled. Lepo se imejte- potem pa napiši kako je bilo, res me zanima kako je sedaj v tem htl. Jaz sem namreč kar nekaj let delala na Havru kot vodnica in bivala v tem htl.

Hvala. Se javim po praznikih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close