Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tomaž Mihelič

Tomaž Mihelič

Kdo pravzaprav je Tomaž Mihelič. Je to moški ali je ženska Marlena?

Koliko je star?

Je poročen, ima otroke?

Odgovor na objavo uporabnika
Kdo je, 26.07.2025 ob 19:03

Kdo pravzaprav je Tomaž Mihelič. Je to moški ali je ženska Marlena?

Koliko je star?

Je poročen, ima otroke?

pa kva te briga v o s u zabit

Tomaž Mihelič je več ali manj znana oseba. Ukvarja se s petjem, s pisanjem in je velikokrat prikazan-a na drugačen način kot ga poznamo.

Ker v javnem svetu tega ni, vsaj pri nas ne, se sprašujem ali je to pol moški pol ženska ali kdo sploh je.

Je star, je mlad, njegove ali njene transformacije so več kot očitne.

Poletja je konec, Evrovizija pa še ostaja v spominu in pesem Lahko ti podarim samo ljubezen.

V kakšnem smislu ?

Tomaž Mihelič je ena taka krasna, karizmatična osebnost. Več si poglej na kakšnem podcastu, jaz sem ga z zanimanjem poslušala, ker je res čudovita oseba.

Vseeno me zanima kakšnega spola je ?

Je tako samosvoj, da se druži, mislim intimneje, samo s Sestrami ali je povezan s kakšno partnerico ?

Všeč mi je, zelo ….samo je posebnež, niti ne bi znala napisati, v kakšnem smislu….

Zelo antipatičen in žaljiv tip. Videz v javnosti je eno, resnica pa čisto drugačna. Je pa gej, saj to je jasno.

Saj se mi je zdelo. Pa leta tam blizu petdesetih in bluzi po svoje. Ima IQ visok ampak smisr nekega normalnega življenja…

Meni so zaki tipi, ful odbijajoči.

Primitivnost človeška ocenjuje ljudi po njihovih intimnih življenjih, beri/ s kom seksa /namesto po njihovih delih.

A seveda ja, 27.07.2025 ob 10:17

Primitivnost človeška ocenjuje ljudi po njihovih intimnih življenjih, beri/ s kom seksa /namesto po njihovih delih.

Tip je zelo žaljiv in aroganten. A misliš, da so geji vsi svetniki?

4991

meni pa ni znan kot žaljiv, niti pod razno. Ima hrbtenico, kar vam mehkužcem to primanjkuje.

Aroganten? Ne iskren, pove kar misli v obraz. Ti pa, se vprašaj zakaj je do tebe tak.

janezkranjski147, 26.07.2025 ob 19:04

pa kva te briga v o s u zabit

Ja komentator,to kar pišeš, pove največ o tebi.

Deluje koz mamin sinček.

Tak je ta posebnež, 27.07.2025 ob 10:10

Saj se mi je zdelo. Pa leta tam blizu petdesetih in bluzi po svoje. Ima IQ visok ampak smisr nekega normalnega življenja…

…dobra!  Visok IQ ?

Zabit ko točak.    Ta model je pa tak  butl da ne moreš verjet.  Nerazgledan zabitek, en s 6imi razredi  oš je večji intelektualec kot on.

ja gobca naprej in nazaj da prekosi   samega  žižka.   To je pa vse  ,  drugače pa totalen butalc.   Sej je bil v kvizu, pri 2 ali tretjem vprašanju mislim da je že zaglibil ?   so takoj prilagodili kviz  ker drugače bi bilo konec s to njegovo samopromocijsko dobrodelnostjo za madagaskarce

Tomaz je ena zelo zanimiva oseba. Dela kot novinar, izredno je razgledan. Mene je pozitivno presenetil na nekem podkastu. Samo poslusala in poslusala ga bi. Tam je tudi povedal, da je Marlena njegov alterego. Njegova spolna usmeritev me ne zanima, sem pa bila navdusena, ko sta v casu korone skupaj Salome imela na IG sporocila za Janeza Janso.

Zelo duhovit, razgledan in simpaticen gospod.

Ni pomemben spol. Ja, je moški in je transvestit brez spremembe spola. Ima kurac, jajca, brada mu raste, nima jošk.

BOLJ pomembno je, da je Tomaž aka Marlena karakterno, značajsko izredno grd, surov, vsiljiv in izjemno nesramen ter aroganten posameznik, ko ga ne snemajo kamere.

Izredno žleht je tudi do ljudi na družbenih omrežjih, zlasti na chatu. Imam print screene njegovih surovih nesramnosti, ki se mu najraje zapišejo okoli dveh, treh zjutraj, ko je visoko zadet na kokainu, njegovi že 20 let najljubši drogi.

Žal nimam o tem notranje grdem hinavcu za napisat nič lepega. Ima pa podobno skvarjenega prijateljčka, kamniškega pedra založnika Dejana D. Kemperl. Še en dobro zlizan ministrantek s klasične škofijske gimnazije, ki je bil najprej sam žrtev pedofila, zdaj je pa peder, ki nastavlja vsem vam nevidnim visoko pozicioniranim gejem iz vlade, ministrstev, parlamenta.

Slovenijo namreč že dolgo gospodarsko in politično vodijo PEDRI. Večina oženjenih z otroki.

Slovenija, zabitoćredna GEJOKRACIJA.

PLEŠITE!

Antipatik. Razen,da se duva po internetu,občasno tv,ni naredil nič. Pa kao vizažist je,ful prepotenten.  Rad hodi po afriki nastavljat.

A seveda ja, 27.07.2025 ob 10:34

4991

meni pa ni znan kot žaljiv, niti pod razno. Ima hrbtenico, kar vam mehkužcem to primanjkuje.

Aroganten? Ne iskren, pove kar misli v obraz. Ti pa, se vprašaj zakaj je do tebe tak.

Marsikdo je že doživel njegove žaljivke.

Njegove žaljivke so doživeli tisti, ki sami žalijo in pametujejo drugim kako naj živijo.

Super človek je in midva se krasno razumeva.

Laura448, 27.07.2025 ob 18:21

Njegove žaljivke so doživeli tisti, ki sami žalijo in pametujejo drugim kako naj živijo.

Super človek je in midva se krasno razumeva.

Malo poglej po FB kako se prepira s popolnimi neznanci, jih žali z najbolj nizkotnimi žaljivkami, trajbla svoje do nezavesti, ko drugi že zdavnaj nehajo pisat on še kar pisari in dokazuje svoj prav….tip je pač neuravnovešen in prepirljiv, to se vidi iz njegovega obnašanja na FB… verjetno je tak tudi v realnosti…ko kamer ni zraven seveda….pred kamero lahko vsak igra…

Točno tako. Tomaž je dober, občutljiv človek, vendar se je naučil, da se mora braniti na prvo žogo.

Čim začuti nesramnost, nastavi bodice.

…nepomemben wannebe pomembnež.    Žaljiv egocentrik, zafrustriran z nizki samopodobo ker je totalno antipatičen.     Prepirljiv , žaljiv  samopodobo si dviguje po tv.  Smo videli da sedaj se samopromovira z neki kvazi afrikansko dobrodelnostjo.  Drugače pa z njim se ne družiš  , njega se normalni ( tudi gayi) izogibsjo .     Baje da rad zajebe tudi najbližje za voljo pimpanja ega.   In ja   inteligenten ravno ni.   Gobec ga je pa tudi že tepel  ko je  gobcal o kurbariji MK, pa predvidevam da ne prvič.    Ko bo nekomu krepko stopil na žulj s svojim prepiranjem izmišljotinami , pametovanjem in  žaljenjem predvsem pa  goflanjem  mu bo skrajšal še kaj.

Jaz ga nikoli nisem in ga nikoli ne bom smatrala za prebavljivo osebo.  Meni osebno je gus od človeka. Karakter  ?

Točno tako, glumi nekega svetovljana, v resnici pa kmetavzar, ki bi se samo kregal. Pederčina se temu reče.

Meni je bil na Evroviziji čist okej, dober nastop dobra pesem in vse, ko pa vidiš kaj vse piše po omrežjih pa slišiš od ljudi, ki so imeli z njim opravke pa  vidiš, da je en primitiven nevzgojen narcisoid.

No saj bo enkrat naletel na mino pa orenk fasal, če že ni.

Pa ta njegova kvazi dobrodelnost v Afriki – nič ne verjamem. Glih on bo reševal Afriko, ja taprav.

Dokaj dober pisatelj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close