Prijatelja, da vas seksa kadar hočete bi imele?
Poznam, 27.07.2025 ob 10:11
Sexala sem na predprazniku. Šibala sma na stopnišče, kjer sem sesala. Zibala se je višje omara, po treh urcah so police padale in kukavca je bila tik tak že tam na kar pričel mantro, da nima goriva za šprint, da je broke in klical je “babičine”čudne vzdevke, nadimke.
A ti to zmoreš
Zmorem tako… Še več bi te jaz… Te zanima, da se spoznava?
anonimn890, 27.07.2025 ob 10:20
Ne bi imela. Prijatelji so prijatelji in z njimi ni seksa.
Res je. Js sm enkrat z enmu mela “dogovor”. Lep je biu in potrebna sm bla. No, on seje zalubu, js ne. Prijateljstvo sva uničla. Ni vredno. Seks je biu pa kr neki. Ni blo tiste strasti. Zgolj potreba..
A to si mislil enega nepismenega neandertalca, ki s tičom v roki cele dneve leta za mano in si misli, da si ga želim?
Stari, daj si dopovedat, taki manijaki ste ravno razlog, da nam začne seks presedat in nas začne dolgočasit.
Zato se pa reče, da si dosadn ko kurac. Eto, taman ti.
Zato odgovor: NE!!!
Anonimno 3384, 27.07.2025 ob 10:19
Zakaj ni junaka? Lahko te večkrat na dan… Sem zelo vzdržljiv… Več ur te bi zanimalo…?
Eh pa ja, sanjal bi ti par ur, s prve bi se spajtlal ko kanarček v sekundi dvajset. Žlajfaš si ga ti par ur na dan, ko bi ga pa blizu pičke prinesel, pa ne bi niti vedel, če ti je prišlo ali ušlo. Poznamo take.
V rit si ga porini, psihopat nadležni.
crazyfrog, 27.07.2025 ob 10:24
Res je. Js sm enkrat z enmu mela “dogovor”. Lep je biu in potrebna sm bla. No, on seje zalubu, js ne. Prijateljstvo sva uničla. Ni vredno. Seks je biu pa kr neki. Ni blo tiste strasti. Zgolj potreba..
Potrebne vas zanima imeti prijatelja, da vas zadovolji kadar res rabite…?
Forum je zaprt za komentiranje.