Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Če bi živele v 90-minutnem filmu, v kateri minuti bi dale noge narazen?

Če bi živele v 90-minutnem filmu, v kateri minuti bi dale noge narazen?

Predstavljajte si, da živite v filmu, ki bo trajal 90 minut, uro in pol.

V vsakem filmu desc slej ko prej pofuka babo. Brez tega film ne obstaja.

V kateri minuti torej predvidevate, da bi bile pofukane v svojem filmu?

Nehaj že, tebe bi se vsaka naveličala 15 minut pred začetkom, fukal pa bi morda šele po desetih  nadaljevanjih ko bi režiserjem in scenaristom zmanjkalo idej.

Takoj prvo sekundo. In bi molila, da bo trajalo vsaj cel film, če že igralci niso sposobni nadaljevanke.
Ampak med monovci nima nobeden igralskega talenta, pa režiserskega tudi ne, niti scenarista ni domiselnega. Kamermanom se pa itak tresejo roke od alkohola.

Mene zanima, koliko sekund bi vzdržal monovec pri gledanju filma, preden bi se mu pocedilo v gate.

Odgovor na objavo uporabnika
Seksulja, 23.07.2025 ob 14:57

Takoj prvo sekundo. In bi molila, da bo trajalo vsaj cel film, če že igralci niso sposobni nadaljevanke.
Ampak med monovci nima nobeden igralskega talenta, pa režiserskega tudi ne, niti scenarista ni domiselnega. Kamermanom se pa itak tresejo roke od alkohola.

Mene zanima, koliko sekund bi vzdržal monovec pri gledanju filma, preden bi se mu pocedilo v gate.

Torej že med reklamami, al pol v napovedniku, al šele pr napotki za igralce?

92min, podaljški pa to…

crazyfrog, 23.07.2025 ob 15:01

Torej že med reklamami, al pol v napovedniku, al šele pr napotki za igralce?

*za gledalce ,mal sm zafrknala tole a..

crazyfrog, 23.07.2025 ob 15:03

*za gledalce ,mal sm zafrknala tole a..

Eeee glej jo, ti si drugarice od moje susede Frede Dolenšak, jel da? Bila sam kod nje čeri sa mojim momkom Božotom na kafici.

Zumrata

?, 23.07.2025 ob 15:18

Eeee glej jo, ti si drugarice od moje susede Frede Dolenšak, jel da? Bila sam kod nje čeri sa mojim momkom Božotom na kafici.

Zumrata

Koki a freda je izklopljena? Zumrata torej? Še misliš na onga iz kempa?

crazyfrog, 23.07.2025 ob 15:20

Koki a freda je izklopljena? Zumrata torej? Še misliš na onga iz kempa?

Šta ti ovo pričaš?

Zumrata

S temi temami delujes kot un tip iz Deliverence. Skurjeni mozgani

v upanju, da bo moje življenje trajalo 90 let in vsaka minuta filma pomeni leto mojega življenja- torej od 17 minute dalje- akcija:):):):)

Jas bi punci masiral    nogo če bi jih dala narazen   .

Vendar    bi  zagotovo    zaspala in bi sanjala v meni    kako jo       poljubljam    .

Mogoče bi katera začela jamrati    kakor da bi bila nošeča   z menoj    .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close