Futunatura zaposlitev
V tem podjetju so po večini zaposlene mlade punce in nobena nima pogodbe za nedoločen čas. Ko zanosiš ali zboliš, greš! Fluktuacija je ogromna.
Upam da se ne boš tako zafrknila, kot sem se jaz, da boš pustila službo za nedoločen čas, potem boš pa čez slabo leto na zavodu. Delovni pogoji so pa grozni, razen če ti je ok, da se nekdo skos dere nate.
Špela106, 02.09.2025 ob 23:51
V tem podjetju so po večini zaposlene mlade punce in nobena nima pogodbe za nedoločen čas. Ko zanosiš ali zboliš, greš! Fluktuacija je ogromna.
Upam da se ne boš tako zafrknila, kot sem se jaz, da boš pustila službo za nedoločen čas, potem boš pa čez slabo leto na zavodu. Delovni pogoji so pa grozni, razen če ti je ok, da se nekdo skos dere nate.
Vidim da imajo vedno objave da iščejo. A si dolgo bla tam zaposlena. Skladišče ali pisarna ?
Maggi, 06.09.2025 ob 22:59
Ve kdo kaj več o delovnih pogojih v tej firmi?
Pa saj ti je napisala o delovnih pogojih: ogromna fluktuacija, šefi se derejo nate, plačilo minimalec + variabila.
Koliko ste pripravljeni požreti za 1700 €?
Dandanes si itak samo številka, povsod se dela za minimalca ali malo več. Ni vredno.
Mogoče imaš vikende frej, praznike frej; a z minimalcem itak ne moreš kaj dosti počet.
Verjetno se 2 dni psihično pobiraš.
Forum je zaprt za komentiranje.