Novi partner in otroci
ne. jaz od bivšega nisem bila z nobenim moškim. mi je jasno, da moški ego nikoli ne bo sprejel tujega otroka, moj otrok pa tudi ni rojen zato, da bi gledal v najinem domu nekoga, ki ga ne more imeti rad. ni šans! pa nima veze da je polnoleten in že na poti v svoj odrasel lajf in sem jaz že tako rekoč svobodna v to smer.
da bi pa jaz bila nekomu le za luštno se imet pa tudi ni šans!
Zartrose, 22.07.2025 ob 16:58
ne. jaz od bivšega nisem bila z nobenim moškim. mi je jasno, da moški ego nikoli ne bo sprejel tujega otroka, moj otrok pa tudi ni rojen zato, da bi gledal v najinem domu nekoga, ki ga ne more imeti rad. ni šans! pa nima veze da je polnoleten in že na poti v svoj odrasel lajf in sem jaz že tako rekoč svobodna v to smer.
da bi pa jaz bila nekomu le za luštno se imet pa tudi ni šans!
Bravo za to izjavo, Zartrose!
Stara je 46, ima 15 letno hči. Ločila se je pri otrokovih 5 letih. Čez dobro leto je začela z novim, preselil se je k njima. Dobro so se razumeli nekaj let. Zadnje leto ni šlo več. Odselil se je. Nečakinja nikoli ni rekla besede čez njega. Ko je bilo na tem, da se bo odselil, je prišla k meni in rekla: še 4 dni in gre. S tem je vse rečeno. Sedaj ima sestra novega prijatelja. Ne dovoli , da ji rečem kar- koli (sem 10 let starejša). Strah me je, da bi se otrok moral temu odnosu prilagajati.
Če bi tako naneslo, da bi imela novega partnerja, bi želela živeti z njim. Zame je to ljubezen, deliti vsakdan, si biti v oporo, pomagati drug drugemu. Predvsem pa potrebujem veliko pozornosti, dotikov, nežnosti, pogovorov, druženja, da se čutim ljubljeno in da dam ljubezen, da razvajam partnerja, mu pripravim presenečenja, njegovo najljubšo hrano, masažo, pa tisto špikanje čez dan, izzivanje in smeh. Otroci so že z eno nogo na izhodu, ne bi si delala težav, tam kjer ni treba da so. Pri dveh zrelih odraslih, noben otrok ni problem.
ženska tam 45, 22.07.2025 ob 16:18
Pripeljete novega partnerja domov k otrokom 12-15 let ? Ali , bog ne daj, sprejmete na stanovanje.
KDO NA TEM GLUPEM MONU ODPIRA TAKE TEME?
ni čudno, da so otroci zmedeni, kaj vam je folku?
kaj vam špila?
če imam partnerja z otroki od prej jih bom enako sprejela in imela rada kot svoje in tole pričakujem tudi od njega.
res bi moral nekdo delati recenzijo glupih nečloveških, neetičnih tem…
Super, če ste tako odprti in si omislite več vez, samo pomislite na svoje otroke, kako se počutijo, če je doma situacija kot na avtobusni postaji. Nekdo vstopi, nato izstopi, pa ponovi vajo.
Malo pomislite kako se počuti otrok.
Če bi bila v taki situaciji, bi bil najprej pogovor s potencialnim partnerjem glede pričakovanj našega družinskega življenja. Če je otrok 10 in več . v pogovor vključim, ali pa se pogovorim z njim o nastali situaciji.
Pa dobro premislite koga pripeljete v domače prostore, oz. naj ne bo partner začasno bivališče družine. Otroci tega ne prenašajo dobro. Z odraslimi otroki se pa da vse normalno, strpno pogovoriti.
Forum je zaprt za komentiranje.