Ženske,ki imate partnerje v službi na terenu?
Evo iz prve roke, sem delal leta dolgo po cele dni, pa terenu…
Edini ki ima čas in šanso varat, ko so dedci po terenu so njihove žene.
Teren je, sploh zdaj, pa že včasih je bil- za veliko večino dedcev, neskončne vožnje, garanje, da si čim prej fertik pa spet vožnje. Večinoma lačen, žejen, nobenga pametnega WC. Dedci večinoma nimajo niti šanse za varat, tudi če bi hoteli. Za večino žensk so terenci nevidni, niti nimajo kontakov ali pa volje za varat. V vseh teh letih ko sem hodil na teren sem bil še najbližje ženski ko smo šli v bife na kofe. Sploh pa za varanje rabiš denar. Se najde kakšen kurbir sem pa tja, večinoma je pa revežev. Pogled na kakšno ki primiga mimo kombija je več ali manj vse kar dobiš.
nisem imela.. sedaj me ven vabi en reševalec.. pa.. ko vidim reševalce, nekateri čisto normalno skomunicirajo, kakšni se sicer res lepo nasmehnejo, tudi že gre pa nazaj pokuka, da me še enkrat vidi haha, kjutkano sicer.. drugi pa pomežike, flirtajo, pa me kličejo sneguljčica, princeska, lepotička.. jah, takega ne bi imela, ker bi lahko tud drugo na drugem koncu tkole klical..
lloyd, 20.08.2025 ob 16:28
Evo iz prve roke, sem delal leta dolgo po cele dni, pa terenu…
Edini ki ima čas in šanso varat, ko so dedci po terenu so njihove žene.
Teren je, sploh zdaj, pa že včasih je bil- za veliko večino dedcev, neskončne vožnje, garanje, da si čim prej fertik pa spet vožnje. Večinoma lačen, žejen, nobenga pametnega WC. Dedci večinoma nimajo niti šanse za varat, tudi če bi hoteli. Za večino žensk so terenci nevidni, niti nimajo kontakov ali pa volje za varat. V vseh teh letih ko sem hodil na teren sem bil še najbližje ženski ko smo šli v bife na kofe. Sploh pa za varanje rabiš denar. Se najde kakšen kurbir sem pa tja, večinoma je pa revežev. Pogled na kakšno ki primiga mimo kombija je več ali manj vse kar dobiš.
se strinjam s tabo, varalo se je ko so moški hodili pred leti v Ukrajino,Rusijo,tudi vzhodne države pod takratno sz ,ker dobesedno so seksali za drobiž in drobna darila ,ali ,ker si bil tujec iz zahoda tega ni več…
Forum je zaprt za komentiranje.