Je že kdo kupoval preko spletne strani
Covid 2021LE, 01.07.2025 ob 10:41
Tvegali klarstein kuhalno ploščo lani na 5 plinov, za 200e takrat. Konkurenca se niti ne približa s ceno.
Pr plinu nimaš kej falit, sem si mislu, tistih 5 ventilov pa dizjn; ni to “znanost” k pr indukciji, da res lepo dela.
Odličen, nakup, šipa je debela 8mm, dela bp. Kava je odlična golaž pa tudi.
Ali prav razumem, ste kupili kuhalno ploščo na tej strani? Sprašujem zaradi porasta goljufivih spletnih trgovin, to spletno trgovino in blagovno znamko pa sem zasledila prvič.
Klarstein, ja. Do zdej sem se s to firmo srečeval v raznih šparih zravn kruha, v obliki gospodinjskih “pokalic” (MGA aparatov low budget), žbljflj ferme, kot npr Engho, Ecg, Simpex, Bomann,itd…..en izmed teh je bil tud Klarstein.
Smo tvegali, ne zaradi strani, ampak produkta samega, ker se mi je zdel “pokalica”. Zakaj bi za to, da na plati piše Bosch plačal 2x 3x več, pri tehnoligiji (kot sem že gor napisal), ki je dognana že 50 let in nimaš kej kiksnt? 5 plinskih ventilov in 5 gorilcev zmontirat v stajliš šipco. To bi loh praktično sam naredu, sam bi blo dražje, zato mi je trapasto plačevati več, kot je vredno. Sploh da gor piše “priznana tvrdka”.
Kava je ista.
Stran ima kontakt v SLO se mi zdi, zato sem reku, da verjetn ne bo težav.
Forum je zaprt za komentiranje.