Zakaj nočejo imeti otrok globalni problem
Ni važno koliko otrok ima posameznik, potrebno je razumeti ta globalni družbeni problem. Vse se dogaja z določenimi razlogi. Na živce mi gredo ljudje, ki nekaj nabijajo, nič pa se ne poglobijo v samo problematiki, ki izhaja iz ekonomskih in drugih vzrokov in ni naključje. Ni resne obravnave tega, vse je samo nabijanje.
Desnuharji najprej vpijete, kako ni otrok, pol vpijete, če bi slučajno se mal obdavčil premoženje seveda na fair način, da bi se mogoče delavske družine mal plodile. Res ste zabiti, resno. Družine rabijo stanovanja, pri nas pa politika do danes res dela na tem, da se denar raje obrača bogatim in to je to. edino MAljevac je začel neki praskat, da bomo mogoče kaj mel približek Avstriji…
Ne, nočemo imet otrok, ok, jaz sem ta topli pa jih hvala bogu zaradi te okoliščine nikol ne bom imel. de mi tmle doma se cmeri in trmari en mulc zoprn, ma marš !
čez 100 200 let bo vse pomuslimanjeno, tam šetpajo kot za stavo.
v sodobnem svetu pa s kom pa naj si ustvarjajo familije, če je večina več li manj neodgovornih ne resnih in bi le za luštno se imet?? in to sranje je povzročil internet z vesmi svojimi portali za dejtanje, onlifensi, fb, instati itd itn (portal za to sodobno družbo pa je odprla sexualna revolucija v preteklosti), kjer iščejo ta plehki fukec, četudi z lažmi, da iščejo resno vezo.
ni, sodobni čas bo povozil družbo.. tehnologija je toliko napredovala, a odnosi so izredno nazadovali.
tista poročena, ki je prepričana, da bo boljšega našla od tega, ki ga je sama skomolčala v zakon. nima pojma kaj se dogaja na sodobnem trgu parčkanja. loči se pa probaj pa boš videla. nima veze s tem kok si ti kvalitetna, jaz sem še bolj kot ti, ampak če ni moškega ki ima enake vrednote, ki si jih tudi sama želiš vračane, ti pač to ne pomaga nič. jebiga, to so dejstva, pa lahko pljuvate po samskih za lažje počutje kokr čte.
Še vedno trdim, da je to goli komot razvajene generacije.
Ne ljubi se jim. Otrok nima OFF gumba za takrat, ko se ti ne ljubi z njim ukvarjat, to je delo 24 ur na dan, pa skrbi, pa stroški, pa vzgoja, pa vozi sem pa vozi tja…
Dejansko vsaj za 10 do 15 let daš svoje življenje na stand-by, pa to če imaš samo enega otroka…realno pa več.
Tej generaciji je še samega sebe preživeti odveč, službe so brez veze, delat je brez veze, vse je brez veze…kje je še otrok…
Forum je zaprt za komentiranje.