Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek temu nakupovanje

temu nakupovanje

Imate morda kakšne izkušnje s to spletno trgovino? Nakupujete tam, ste zadovoljni? V  kolikšnem času dobiš oblačila in ali jih lahko vrneš, če ni ok? Je vsakič potrebno plačat dostavo? Vsaka info bi mi prišla prav?

Nakupujem, ampak ne ravno oblačil. Poštnine nisem plačala še nikoli. Kupujem tisto, kar pri nas prodajajo po n-kratniku cene, ista kvaliteta, isti proizvajalec. Pač stvari za sprotno uporabo, ne velikih vrednosti.

Če kdaj kaj ni bilo OK, so mi vrnili denar v obliki bonusa, nazaj nisem še nikoli ničesar pošiljala, niti ne poznam nikogar, ki bi.

Temu stran je cist varna spletna trgovina.vse kar sem do sedaj narocil je prislo v 10 dneh od narocila .vse stvari so kvalitetne za denar ki sem ga placal. Pa veliko tega kar dobis tam pri nas v sloveniji ni mozno dobit nikjer. Ce pa ze kdo prodaja je pa cena x5 .zato priporocam nakupe na temu.

Zelo zadovoljen, oblačil sicer nisem kupoval, so pa zelo hitri, carine do zdaj še nisem dobil, torej pošiljajo iz Evropskih skladišč. Roba pride v enem tednu, vračal pa tudi še nisem.

Se splača pogledati komentarje o zadevi, naprimer baterije so lahko označene z napačnimi kapacitetami, v komentarjih pa imaš ljudi ki to testirajo in ti povedo katere so realne.

V redu je. Moraš pazit na sestavo. Glej, da piše bombaž, drugače ni ok. Številke so primerljive, cene ugodne, tako da mi na pamet ne pade pošiljati nazaj. Če izrabljaš ta sistem, najbrž dobiš kakšno črno piko. Vem pa ne.

Splača se počakati na credit back (ampak potem moraš par dni vsak dan odpreti aplikacijo in vzeti ta bonus, da ti ne prpade. Najbrž računajo, da folk popzabi. No jaz ne bom:) )

ali 6 free gifts ponudbo, če imaš namen nabaviti več stvari. Če ne, pa vržeš želeno v košarico in prej ali slej dobiš popust na kakšnega od izdelkov v košarici. Pride prej kot v 1. mesecu ponavadi. Če ne pride takrat, ko ti napišejo, ti dajo 5 eur bonusa.

Kupujem…tud laks za laksarco za travo kosit sem vzela in kih letos testirajo, mini zipline park sta otroka naredila, trenutn cakam potopno crpalko na akomulator… oblacil…naceloma jih ne glihm zdej sem tamali vzela prve rahlo podlozene topke, k jih tuki tezko dobim, pa poletne tanke siroke dolge hlace sem ji vzela, pa tamalmu in mojmu enih par ful lahkih kratkih hlac, pa kar precej zimskih okraskov iz papirja…in tudi solskih potrebscin svincniki navadni itd…. vecina zadev je ok, dobim pa tud kdaj kaj k gre glih sam v kanto…trenutn me zanima kaj bo ratal k sem kupla projektor za filme in platno…dostsva znotraj 14d, redno obvescanje o dostavi, updejtana pot narocila….

Jaz sem naročila kopalke in neke prčkarije, pričakujem v parih dneh dostavo. Dostava je hitra, poštnine ni. Pripeljejo iz evropskih skladišč. Plačam preko paypala, nobenih problemov. Edino sedaj za ene kopalke bodo dali refund ali poslali kasneje. Vse sem do sedaj dobila, brez pripomb. Pa saj kvaliteta oblačil je ista kot na New Yorkerju ipd. Bom še naročila.

oblacila so ok, ce ni glih majca 3e. kak evro vec pa ke tud majca ok. trenirka sp del zenske super.

vlozki za cevlje. jakne z muco. sam je treba najprej umit jakno drugac muca pusca.

cevlji òk. mas pa mnenja tam pa se prebere in zve al ja al ne.

za 20e moras kupit. za manj ne posiljajo. v 14dneh pride. placat moras s kartico oz pajpal. drugace ne gre.

mal pohlej sestave majic da je tud bombaz not. srajce zenske super. laneme hlace. zravn mas pa mere pa se zmeris in ne bps falila

Ne pripeljejo iz evropskih skladišč, ampak pošljejo čez Madžarsko zaradi carine.

Da ne bo ženska dobila ideje, da bo tisto, kar je naročila, poslala nazaj nekam v EU 😀

Si ogledujem vse zivo na Temu in Shein, kupila sem le par malenkosti, ker oblacil, obutve in ostalega ne upam. Si ogledujem, dam med priljubljene, dam v kosarico in stoji.

Gledam pa te dni okoli sebe in vidim torbice, torbe za na plazo, natikace, obleke, hlace, nakit, skratka same take stvari, ki si jih jaz ogledujem, nosijo zenske in za nekatere sem prepricana, da so tocno iste stvari. So kupljene kje pri nas ali pri Kitajcih, ne vem, ampak so iste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close