Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo je boljši Srbi ali Hrvati

Kdo je boljši Srbi ali Hrvati

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 23.06.2025 ob 11:12

Iz balkona mi je grozila da me bo nalomila in da mati treba ubit ker je stara…klicala sem zdravnike. On da naj policijo. Prisla je policija naju zaslisala obe, potem so sli do nje. Niso jo vpr ali je kaj grozila…ampak jim je govorila da ni nic to kaj takega ce je materi rekla da mora umret, ker da je stara za crknit.

Mojega brata bi pa peljali na policijo in pol v idrijo ce bi kaj takega izjavil.

Srbi imajo vlaško magijo, ki je bela magija.

Hrvati prakticirajo pa črno magijo, kar dokazujejo njihove krvi željne pesmi ki pozivajo k poboju vseh Srbov, ti genocidu.

Medtem Srbi slavijo zgolj svojo lepo mater domovino in prav v nobeni, niti četniški pesmi, NE POZIVAJO K UBOJU NITI ENEGA HRVATA.

PA MI POVEJTE ZDAJ, KDO JE BOLJŠI ČLOVEK, KDO JE VEČJI NAROD?

POTUHNJEN HRVAT ALI PONOSEN SRB?

VLAŠKA MAGIJA JE BELA, ZDRAVILNA. TEGA NE MOREM DOVOLJ POUDARITI NA TEM MESTU.

Ne eni ne drugi niso  neke cvetke, je pa tako hrvati znajo  biti pokvarjeni in hinavski, srbi so pa mitomani, teoretiki zarot, vsi so proti njim, zato pa ste tako težavni, tudi tukaj.

hrvati. srbi so pritlehen narod, ki ki nož v hrbet zarine, pred tem pa se delal kok je oh in sploh..

Srbi prevzemajo slovenijo. Drugače pa so hrvati kot prijatli boljši, glede politike težki nacionalisti, srbi so bolj hinavski ampak znajo bit kul prijatli. Težko to na kratko. Je zadeva odvisna od perspektive.

vlaška magija je najbolj zla magija v svetu! nima veze z belo magijo, ki pa je zdravilna in odpravlja posledice teh zlih magij.

Hrvati. Vmesti še Bosance, kristlna dobrota kapitala.

Pri izbiri 2 gnilih jabolk, bom izbral pomarančo.

Vsi ste nenormalni, nujno potrebni zdravljenja.

Oboji so navadni Cefurji. Za nas Slovence ste vsi jugovici isti .

Nehaj uporabljati prekleto besedo Srbi, a je prav poslovenjeno govedo?

Zartrose, 25.06.2025 ob 10:24

vlaška magija je najbolj zla magija v svetu! nima veze z belo magijo, ki pa je zdravilna in odpravlja posledice teh zlih magij.

Čak, tole me pa zelo zanima

Nisem Srb ne Hrvat, se pa spomnim ene vroče teme ta teden o nastopu Thompsona v Zagrebu zdaj julija

Potem je bila odprta ena tema o vlaški magiji.

Mogoče jaz narobe razumem tisti thread, ampak jaz sem razumel da obstajata na svetu črna magija in pa vlaška, ki da je bela in zdravilna

Ok lah raziščem internet, mogoče je bila moja trditev preuranjena.

Vseeno hvala za kak namig, zadevo pa je odprla sama @snelca

To je ena in ista pasma ljudi.

Anonimno 2936, 25.06.2025 ob 12:00

Pri izbiri 2 gnilih jabolk, bom izbral pomarančo.

Ja ampak pomaranča je te dni umrla.

Vesel oče, 25.06.2025 ob 18:10

Nehaj uporabljati prekleto besedo Srbi, a je prav poslovenjeno govedo?

Veseli oče je neo naci ?????????

Vlaška magija je absolutno črna magija in velja za drugo najbolj grozno, takoj za vudu magijo s Haitija. Nastala je med Vlahi na vzhodu Srbije, na meji z Romunijo.  Samo stran od tega.

magija915, 25.06.2025 ob 20:11

Vlaška magija je absolutno črna magija in velja za drugo najbolj grozno, takoj za vudu magijo s Haitija. Nastala je med Vlahi na vzhodu Srbije, na meji z Romunijo.  Samo stran od tega.

Kaj naj pa jaz zdej, rojena Vlahinja?

Ok, sem se spomnila.

Odprla bom sp Energija Vlaške magije.

Dobrodošli vsi, ki želite prekletstvo nad svojim sovražnikom.

Grem takoj se učit te veščine, čeprav sem zagotovo natur talent.

Že od rojstva sem en tak Evil Kanival.

Dajmo zdaj s tem še zaslužit za spodobno življenje.

Enega bivšega sem še ne zavedajoč se svojih moči, s pomočjo fotografije in vudu obreda spravila na bolniško posteljo, drugega ki mi je lagal glede partnerke in otroka, pa sem s pomočjo spečih zlih sil spravila na vešala.

He is dead as a fuck as of 2017.

Zadovoljna z izidom, česa milejšega si ni zaslužil.

Zdaj nameravam ob zdravje, imetje ali življenje njegove najbližje osebe spraviti še enega bivšega.

Pa enega prijatelja in prijateljico, seveda oba bivša.

Meni se ni dobro zamerit.

Sem ZLOPAMTILO IN ŠE VLAHINJA POVRHU.

MORTAL KOMBAT.

Na voljo vsem, ki potrebujejo orodje za maščevanje vsem, ki so jih prizadeli. Kmalu odprem mail in ga javim sem gor.

********the>deadly>power >of>magic ********

Vlahinja, 25.06.2025 ob 20:21

Kaj naj pa jaz zdej, rojena Vlahinja?

Ok, sem se spomnila.

Odprla bom sp Energija Vlaške magije.

Dobrodošli vsi, ki želite prekletstvo nad svojim sovražnikom.

Grem takoj se učit te veščine, čeprav sem zagotovo natur talent.

Že od rojstva sem en tak Evil Kanival.

Dajmo zdaj s tem še zaslužit za spodobno življenje.

Enega bivšega sem še ne zavedajoč se svojih moči, s pomočjo fotografije in vudu obreda spravila na bolniško posteljo, drugega ki mi je lagal glede partnerke in otroka, pa sem s pomočjo spečih zlih sil spravila na vešala.

He is dead as a fuck as of 2017.

Zadovoljna z izidom, česa milejšega si ni zaslužil.

Zdaj nameravam ob zdravje, imetje ali življenje njegove najbližje osebe spraviti še enega bivšega.

Pa enega prijatelja in prijateljico, seveda oba bivša.

Meni se ni dobro zamerit.

Sem ZLOPAMTILO IN ŠE VLAHINJA POVRHU.

MORTAL KOMBAT.

Na voljo vsem, ki potrebujejo orodje za maščevanje vsem, ki so jih prizadeli. Kmalu odprem mail in ga javim sem gor.

********the>deadly>power >of>magic ********

Pa kaj bluziš, a je kdo rekel, da se vsi Vlahi ukvarjajo s črno magijo?

Drugače pa so Hrvati nam Slovencem bližje v marsikaterem pogledu, kulturološko, jezikovno. So bolj evropejski, Srbi so bolj balkanski, Hrvati so živeli pod Avstroogrsko, Srbi pod Turki.

A ste vsi pozabili, kdo nas je leta 91 napadel, kdo je začel pobijati po Hrvaški in Bosni, na Kosovu, kdo je izvajal genocid v Srebrenici? Pa kaj ste res nekateri tako kratkega spomina ali bolj rečeno kratke pameti?

Hrvati pa imajo za svoj nacionalizem dober razlog, tako kot ga imamo Slovenci, a žal ga je pri nas premalo. Tako Hrvati kot Slovenci smo bili celo zgodovino pod tujim škornjem, v Kraljevini SHS in pozneje v Jugoslaviji so nas tlačili Srbi. In v takih pogojih se razvije nacionalizem, sicer en tak majhen narod ne more preživeti. Vse ima svoj razlog.

Gre za en in isti narod razdeljen po verskem ključu.

Velika podobnost med DNK Srbov in Hrvatov: Znanstveniki so analizirali gene starodavnih prebivalcev našega območja

Ekipa več kot 70 raziskovalcev, arheologov, antropologov, zgodovinarjev in genetikov je analizirala DNK starodavnih prebivalcev našega območja in jih primerjala z geni današnjih prebivalcev, študija pa je bila objavljena v reviji Cell.

»Ugotovili smo, da ni genomske baze podatkov o sodobnih Srbih. Zato smo vzeli vzorce ljudi, ki se na podlagi kulturnih značilnosti identificirajo kot Srbi, tudi če živijo v različnih državah – Srbiji, Hrvaški, Črni gori ali Severni Makedoniji,« je dejal M.G., profesor na Univerzi Western Ontario v Kanadi.

Primerjava teh podatkov s podatki o drugih sodobnih ljudstvih v regiji, pa tudi s posamezniki iz antike, kaže, da so si genomi Hrvatov in Srbov zelo podobni, kar kaže na skupno dediščino s podobnimi deleži slovanskega in lokalnega balkanskega porekla.

ZNANSTVENO je potrjeno, da so genetske kode Hrvatov in Srbov zelo podobne. Inštitut za sodno medicino v Skopju je namreč izvedel šestletno študijo vzorcev DNK žrtev z Balkana/Helma. Pokazalo se je, da imajo ljudstva s teh območij veliko genetsko podobnost, piše Blic. “Analiza pridobljenih podatkov je dokazala, da imajo prebivalci Makedonije najbolj podoben DNK z Bolgari in Srbi, Hrvati z bosanskim in srbskim prebivalstvom, medtem ko imajo Albanci s Kosova in Metohije najmanj podobnosti z ostalimi.” 

magija915, 25.06.2025 ob 20:26

Pa kaj bluziš, a je kdo rekel, da se vsi Vlahi ukvarjajo s črno magijo?

Drugače pa so Hrvati nam Slovencem bližje v marsikaterem pogledu, kulturološko, jezikovno. So bolj evropejski, Srbi so bolj balkanski, Hrvati so živeli pod Avstroogrsko, Srbi pod Turki.

A ste vsi pozabili, kdo nas je leta 91 napadel, kdo je začel pobijati po Hrvaški in Bosni, na Kosovu, kdo je izvajal genocid v Srebrenici? Pa kaj ste res nekateri tako kratkega spomina ali bolj rečeno kratke pameti?

Hrvati pa imajo za svoj nacionalizem dober razlog, tako kot ga imamo Slovenci, a žal ga je pri nas premalo. Tako Hrvati kot Slovenci smo bili celo zgodovino pod tujim škornjem, v Kraljevini SHS in pozneje v Jugoslaviji so nas tlačili Srbi. In v takih pogojih se razvije nacionalizem, sicer en tak majhen narod ne more preživeti. Vse ima svoj razlog.

Slovenci in Hrvati so napadli Srbijo v Prvi svetovni vojni. Hrvati so napadli Republiko Srbsko Krajino, Republiko Srbsko in Bosno in Hercegovino. Albanci so napadli Srbijo (Preševska dolina, Kosovo, Metohija) in Severno Makedonijo.

Ok ok ☺️☺️☺️ ne bom več bluzila.

Imaš prav. Pa tudi glede leta 1991 imaš prav.

In idiote in zelo ok ljudi imaš na obeh dveh straneh.

Zahvaljujoč nacionalizmu in demokraciji so oboji ratali ultra versko blazni. Groza res. Sicer nisem bil nikoli za tak razkroj Jugoslavije, ampak tukaj pa hvala bogu smo v Sloveniji ultra naprednejši in nimamo križev v učilnicah v javnih šolah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close